8 γυναικείες φράσεις που φρικάρουν έναν…. άντρα

8 γυναικείες φράσεις που φρικάρουν έναν…. άντρα

Αγαπημένες μου, συχνά αναρωτιόμαστε τι είναι αυτό που κάνει τους άντρες να φρικάρουν & να φεύγουν από κοντά μας.

Μετά από αρκετές συζητήσεις με το αντρικό φύλο και μέσα από χρόνιες φιλίες, έμαθα και σας διαδίδω τα εξής 8:

1. «Μωρό μου πότε θα γνωρίσω τους γονείς σου;»: Εντάξει φίλη μου αν είστε πολύ καιρό μαζί έχεις κάθε δικαίωμα να το ζητήσεις, 1 φορά όμως, όχι συνέχεια. Εάν είστε όμως λίγο χρονικό διάστημα μαζί δεν χρειάζεται να το αναφέρεις καν.

2. «Εγώ πότε θα γίνω μάνα;» Άρχισε να χτυπάει το βιολογικό σου ρολόι, ξύπνησε μέσα σου το μητρικό σου ένστικτο & θες να γίνεις μανούλα… Μπορείς να του το πεις με τρόπο και όχι να του το πετάξεις στα μούτρα σας ωρολογιακή βόμβα.

3. «Και επιτέλους είμαστε τόσα χρόνια μαζί πότε θα με παντρευτείς;» Σήμερα γά- σήμερα γάμος γίνεται…. είσαι έτοιμη για το επόμενο βήμα, αλλά ο καλός σου δεν είναι & έχεις φτάσει στα όρια σου μιας & είστε πολύ καιρό μαζί… αλλά….εδώ θέλει προσοχή.

4. «Δε μπορείς να έρθεις σπίτι οι γονείς μου έρχονται από το χωριό/ νησί »: Δε χρειάζεται να σχολιάσω κάτι νομίζω ότι καταλαβαίνετε.

5. «Είμαι έγκυος»: Εάν δεν είστε παντρεμένοι αυτή η φράση ίσως είναι η χειρότερη που θα ακούσει ένας άντρας, διότι αν το παιδί δεν είναι στα άμεσα σχέδια του τότε αλλάζει όλη του η ζωή. Αν θέλετε να δείτε κάποια στιγμή αντιδράσεις απλά πετάξτε του ξαφνικά αυτή τη φράση.

6. « Πρέπει να σε δω από κοντά & να μιλήσουμε»: και σίγουρα δεν θα είναι για καλό οπότε καλύτερα να το σκεφτείς πριν τον μπλοκάρεις τελείως.

7. « Σε αγαπάω σαν άνθρωπο, σαν αδερφό μου πλέον »: Αυτό σημαίνει πως η σχέση σας μπαίνει στην τελική ευθεία του χωρισμού & δεν υπάρχει ίχνος ερωτισμού πλέον.

8. «Μωρό μου δεν είσαι δα & ο 1ος μου έχω πάει & με καλύτερους »: Τώρα φίλη μου του έθιξες τον ανδρισμό & τον εγωισμό … Καλύτερα να μην πεις τίποτα…

Όλα τα παραπάνω είναι απόψεις δικές μου και μόνο και εμπειρίες προσωπικές και συζητήσεις με φίλους. Σαφέστατα θα υπάρχουν και άλλα που θα τους ταράζουν…αλλά προς το παρόν βολευτείτε με αυτά και τα επόμενα μόλις τα βρούμε θα τα γράψουμε.

 

Πηγή: likewoman.gr/component/k2/item/1547-oi-8-fraseis-pou-frikaroun-enan-antra.html