Καλοκαιρινοί χωρισμοί και πώς να τους διαχειριστείς…

Καλοκαιρινοί χωρισμοί και πώς να τους διαχειριστείς…

Δεν είναι τυχαίο που τον χειμώνα όλοι μας κάνουμε σχέση και λίγο μετά την άνοιξη χωρίζουμε ως δια μαγείας.
Οι δικαιολογίες πολλές : “Θέλω να μείνω λίγο μόνος”, “δεν ταιριάζουμε” κλπ έρχονται και φεύγουν και εσύ προσπαθείς να καταλάβεις το γιατί χώρισες ενόψει διακοπών.
Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι τα περισσότερα ζευγάρια χωρίζουν, γιατί θέλουν να κάνουν “τρέλες” καλοκαιρινές, να βγουν, να ξενυχτήσουν, να πιούν και να φλερτάρουν χωρίς να έχουν στο μυαλό τους ότι πρέπει να γυρίσουν πίσω στο ταίρι τους.
Το καλοκαίρι είναι ουσιαστικά οι μήνες που όλοι μας χρειαζόμαστε ανανεώσεις είτε στα επαγγελματικά μας, είτε στην προσωπική μας ζωή και δεν θέλουμε να έχουμε κανέναν δίπλα μας που να μας δεσμεύει παρά μόνο τους φίλους μας για να περνάμε καλά.
Υπάρχει όμως ένα αλλά : Άντε πες ότι χώρισες μετά όμως επιστροφή δεν υπάρχει και πρέπει να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή την διαδικασία της εύρεσης του κατάλληλου συντρόφου που κλασσικά θα τον χωρίσεις λίγο πριν τις διακοπές.
Δεν λέω ωραίες είναι και οι καλοκαιρινές “τρέλες”, αλλά μήπως θα έπρεπε μόλις βρεις τον κατάλληλο να τις σταματήσεις ή τουλάχιστον να κάνετε μαζί διακοπές και να περνάτε καλά; Μην ξεχνάς κιόλας πως στις διακοπές βλέπεις και τον χαρακτήρα του άλλου και κατά πόσο ταιριάζετε.
Εάν πάλι χωρίσατε γιατί πολύ απλά δεν τράβαγε άλλο η σχέση σας μην στεναχωριέσαι πάρε την παρέα σου και ζήσε το καλοκαίρι σου χωρίς στεναχώριες και κλάψες και που ξέρεις μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου σε κάποια παραλία ή σε κάποιο ρομαντικό νησί.
Τέλος, να θυμάσαι πως η ζωή δεν τελειώνει προχωράει και μαθαίνεις από τους χωρισμούς για αυτό το καλοκαίρι καλό θα είναι είτε έχεις σχέση, είτε όχι να κάνεις μια αυτοκριτική και να δεις τι πραγματικά θέλεις.
Μέχρι το επόμενο άρθρο να χαμογελάτε γιατί το αξίζετε!!!