Ποια ρούχα μας δείχνουν ψηλές και αδύνατες!

Ποια ρούχα μας δείχνουν ψηλές και αδύνατες!

Fahion Editor Vicky Bouzouni

Θέλετε να δείχνετε ψηλές και αδύνατες ακόμα κι αν η φύση δε σας προίκισε με το επιθυμητό ύψος? Ποια τα μικρά μυστικά μόδας που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μία ψευδαίσθηση που θα σας προσθέτει ύψος, δείχνοντας τα πόδια σας πιο ψηλόλιγνα:

1.)Επιλέξτε κομμάτια που δείχνουν μακριά τη σιλουέτα όπως οι ψηλόμεσες φούστες συνδυασμένες με το κατάλληλο τοπ για πιο ψηλό κορμό ή στενά midi φορέματα.

2.)Επιλέξτε ψηλόμεσα παντελόνια σε ίσια γραμμή ή καμπάνες που δείχνουν τη σιλουέτα ψηλόλιγνη. Το μυστικό είναι να είναι στενά από το γόνατο και πάνω Εάν θέλετε να δείχνετε πιο λεπτή, επιλέξτε παντελόνια χωρίς ρεβέρ, χωρίς φαρδιές τσέπες και χωρίς πιέτες.

3.) Ντύσου με ένα και μοναδικό χρώμα από την κορυφή μέχρι τα νύχια, σε βοηθάει στο να καμουφλάρεις μερικά κιλάκια παραπάνω, και στο κερδίζεις ύψος. Τα σκούρα χρώματα αδυνατίζουν.

4.) Προτίμησε ολόσωμες φόρμες και φορέματα σε στενή γραμμή και σκούρα χρώματα, που ψηλώνουν και αδυνατίζουν.

5.)Επένδυσε σε ρούχα με λαιμόκοψη V. Οι μπλούζες και τα σακάκια με λαιμόκοψη V ή χαμόγελο δημιουργούν την ψευδαίσθηση του ύψους.

6.)Φορέστε ψηλοτάκουνα παπούτσια ή φλατ με τριγωνική μύτη. Τα πέδιλα, οι γόβες και τα ξώφτερνα είναι μία θαυμάσια επιλογή και δείχνουν τα πόδια σου πιο ψηλά αλλά αποφύγετε τα παπούτσια που έχουν μπαρέτα, διότι σας κάνουν να φαίνεστε πιο κοντές. Τα τακούνια φυσικά είναι η σίγουρη λύση για έξτρα πόντους.

7.) Αποφύγετε τα ογκώδη ρούχα και φορέστε ρούχα που είναι στο νούμερό σας γιατί δείχνουν καλύτερα επάνω σας, συγκριτικά με τα πιο φαρδιά που έχουν όγκο. Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να δείχνετε ψηλότερη και όχι φαρδύτερη. Ακόμα και τα πουλόβερ, αν είναι λεπτά, μπορούν να σας δείξουν αδύνατες και ψηλότερες.

8.) Αποφύγετε τις μεγάλες τσάντες. Οι τεράστιες τσάντες τις περισσότερες φορές υπερισχύουν στο μάτι και κάνουν μία κοντή γυναίκα να δείχνει ακόμα πιο κοντή. Επιλέξτε τσάντες μεσαίου μεγέθους, ώστε να βρίσκονται σε αρμονία με το ύψος σας. Οι μεγάλες τσάντες επίσης δεν είναι ιδανικές για μικροκαμωμένες σιλουέτες καθώς τις κρύβουν, με αποτέλεσμα να φαίνονται ακόμη πιο μινιόν. Μία μεσαίου μεγέθους τσάντα, θα έχει πιο αρμονικό αποτέλεσμα.

9.) Επιλέξτε λεπτή ζώνη που να ταιριάζει το χρώμα της με τα υπόλοιπα ρούχα σας. Η φαρδιά ζώνη κόβει στη μέση τη φιγούρα και αφαιρεί πόντους.

10.) Ναι, το χτένισμά σου μπορεί να σε βοηθήσει για να κερδίσεις ύψος. Προτίμησε έναν ψηλό κότσο με τα μαλλιά μαζεμένα στο πάνω μέρος του κεφαλιού.

Για περισσότερη μόδα www.style-rules.com