Τα νέα trends για ‘Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016’

Τα νέα trends για ‘Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016’

Fashion Editor Vicky Bouzouni

Οι νέες τάσεις της μόδας για τα ρούχα Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 μας κάνουν να ανυπομονούμε για τις ζέστες μέρες του έτους και για απόδραση από την καθημερινότητά μας. Μας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσουμε ένα μοναδικό στιλ στο ντύσιμό μας και να ξεχωρίσουμε σε κάθε μας εμφάνιση. Δοκίμασε, πειραματίσου και τέλος υιοθέτησε τις τάσεις εκείνες που σου ταιριάζουν περισσότερο, ώστε να είσαι πάντα μέσα στη μόδα.

1.) Πρόκειται για μια δημιουργική και σίγουρα όχι συμβατική τσάντα που δίνει χρώμα στη ζωή μας φτιάχνοντας μας τη διάθεση. Καινοτόμα υφάσματα και νεωτεριστικά χρώματα, δημιουργικές γραμμές με εντυπωσιακό αποτέλεσμα και με ιδιαίτερα χαρμόσυνο και παιχνιδιάρικο στυλ.

2.) Handmade μαγιό από υλικό στολής κατάδυσης. Μπορεί να φορεθεί και μέσα από jean σορτσάκι και άνετο T-shirt ή με ψηλόμεση φούστα και σανδάλια για μία πιο φίνα εκδοχή. Είναι θηλυκό, πρακτικό και ευκολοφόρετο, ιδανικό για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες αλλά και νύχτες.

 

3.) H κουκούλα με χρωματιστό γουνάκι είδαμε πως είναι μια από τις επικρατέστερες τάσεις για πανωφόρι. Τώρα τη συναντάμε και σε λεπτή καπαρντίνα συνδυασμένη με σκισμένο jean ή σαλοπέτα ιδανική για απόδραση στο βουνό. H μόδα έχει αγκαλιάσει το street style και μας προτείνει να το υιοθετήσουμε.

 

4.) Η τελευταία τάση έρχεται να αγκαλιάσει τη σιλουέτα μας μέσα από φαρδιά σακάκια και ψηλόμεσα jean καμπάνα. Τα γνωστά σε όλους μας κορμάκια φέτος έχουν την τιμητική τους σε cropped ή δαντέλα που δημιουργεί αίσθηση ρομαντισμού.

 

Για περισσότερη μόδα www.style-rules.com/

Photo credits www.nicomark.com/

Queen Boutique 2106823777