1 χρόνος στην ομάδα του Lifesharing.gr

1 χρόνος στην ομάδα του Lifesharing.gr

Τέτοια εποχή πέρυσι ξεκίνησα να γράφω στο Lifesharing.gr στη στήλη των σχέσεων και η χαρά μου ήταν μεγάλη αφού συνεργαζόμουν με τις  Χριστίνα Λαμπίρη και Εμμανουέλα Φωτεινού.

Ο καιρός περνούσε και λόγω προσωπικών θεμάτων δεν μπορούσα να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου και έστελνα άρθρα όποτε έβρισκα χρόνο.

Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου προσπαθώντας να βάλω σε μια τάξη λίγο τα προσωπικά θέματα που με ταλάνιζαν για καιρό αποφάσισα να γράφω πιο συχνά και να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι στο site.

Έγινα αρχισυντάκτρια, βοήθησα και εγώ όπως και όλη η ομάδα για να φτιαχτεί το νέο site που βλέπεις τώρα στην οθόνη σου και είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα,γιατί το Lifesharing.gr είναι το 2ο “παιδί” μου και με εμπνέει κάθε φορά.

Δε σου κρύβω πως όταν είμαι στεναχωρημένη μπαίνω στο site και ξεχνιέμαι,ειδικά όταν βλέπω τις Συνταγές πεινάω σαν λύκος.

Mε την Χριστίνα, την Μαρία και την Εμμανουέλα έχουμε βρεθεί από κοντά, έχουμε γελάσει, έχουμε ανταλλάξει χιλιάδες mails και ειδικά με την Εμμανουέλα παίζει να μιλάμε και ένα 24 ώρο στο τηλέφωνο και να ανταλλάζουμε φωτογραφίες στο messenger για τους πρώην μιας και γράφω για αυτούς.

Το άγχος μου είναι μεγάλο, όχι γιατί με ανησυχεί το αν θα αρέσουν τα κείμενά μου, αλλά γιατί θέλω το “παιδί” μου να φτάσει πολύ ψηλά.

Χριστίνα,Μαρία,Εμμανουέλα σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη και για την εμπιστοσύνη.

1 χρόνος Lifesharing.gr, 1 χρόνος αγάπης και δημιουργίας.

Καλή σας Ανάγνωση.