Αν δεν θέλεις να σε βαρεθεί μην…

Αν δεν θέλεις να σε βαρεθεί μην…

Είτε είσαι σε μια καινούρια σχέση, είτε σε μια παλιά, ο κίνδυνος  ο ένας από τους δυο να βαρεθεί τον άλλον πάντα υπάρχει. Το ζητούμενο όμως για σένα δεν είναι αν εσύ θα τον βαρεθείς, αλλά πώς  να ελαχιστοποιήσεις την πιθανότητα να σε βαρεθεί εκείνος.

Δες λοιπόν ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες αιτίες που προκαλούν βαρεμάρα σε έναν άνδρα,  σύμφωνα με τους ειδικούς, δηλαδή τους συμβούλους γάμου, ερωτικών σχέσεων, και γενικότερα τους ψυχοθεραπευτές ζευγαριών.

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΧΕΣΗ

1. Μην νευριάζεις με το χιούμορ του ακόμα και αν δεν είναι τόσο καλό. Ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα σεξουαλικό υπονοούμενο, το οποίο αποτελεί σχεδόν διαχρονική ανδρική… εξυπνάδα. Γελάστε ή έστω χαμογελάστε. Προπαντός μην δείξετε, τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή ότι ενοχληθήκατε.

2.Μην έχεις συνέχεια στο μυαλό σου τον γάμο. Σταματήστε να μιλάτε για τα πλεονεκτήματα της οικογενειακής  ζωής ή για το πόσο καλή νοικοκυρά και μαγείρισσα είστε. Βεβαίως και ο έρωτας περνάει από το στομάχι αλλά οι άντρες κατ’ αρχήν γοητεύονται από την εξυπνάδα , την θηλυκότητα και το πνεύμα ανεξαρτησίας μιας γυναίκας, και μετά από τη μαγειρική της τέχνη.

3. Μην το παίζεις “είμαι άντρας και το κέφι μου θα κάνω”. Μπορεί να είστε μια χειραφετημένη γυναίκα που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της και μπορεί να κάνει μόνη της τα πάντα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το προβάλετε συνεχώς.  Βάλτε το καλά στο μυαλό σας οι άνδρες αντιπαθούν τις φεμινίστριες ακόμα και αν δηλώνουν το αντίθετο.

4. Μην τον συγκρίνεις με τον πρώην σου. Σταματήστε να αναφέρεστε σε πράξεις και συμπεριφορές του πρώην που σας πλήγωσαν.  Σταματήστε να παρεξηγείτε κάτι που λέει ή κάνει, και σας φέρνει στο νου το παρελθόν. Σταματήστε να είστε καχύποπτη. Οι άνδρες δεν είναι χαζοί . Το καταλαβαίνουν όταν δεν τους εμπιστεύεστε ή τους… περνάτε από κόσκινο, και βαριούνται πολύ.

5. Μην φλυαρείς. Όσο όμορφη και αν είστε, αν δεν βάζετε γλώσσα μέσα, θα σας βαρεθεί. Ναι θέλετε να σας γνωρίσει. Να μάθει τις αξίες, τις απόψεις, τα κατορθώματα, τα όνειρά σας. Αλλά κι εκείνος θέλει το ίδιο. Δώστε του λοιπόν την ευκαιρία να σας τα αποκαλύψει. Επιπλέον να θυμάστε ότι το μυστήριο ιντριγκάρει τους άνδρες. Όσο λιγότερα ξέρει για σας τόσο εξάπτεται το ενδιαφέρον του και θέλει να τα ανακαλύψει.

6. Μην συζητάς και μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια. Είναι βαρετό δεν το καταλαβαίνετε. Όσο περισσότερο διευρύνετε τις γνώσεις και τους τομείς των ενδιαφερόντων σας, τόσο λιγότερες πιθανότητες υπάρχουν για να σας βαρεθεί.

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ

1.Μην χάνεις το ενδιαφέρον σου για το σεξ. Το ερωτικό πάθος στο κρεβάτι δημιουργεί ένα πολύ γερό κρίκο ανάμεσα στο ζευγάρι. Αν νιώσετε ότι κάτι τέτοιο σας συμβαίνει προσπαθήστε να βρείτε καινούριους τρόπους για να “ξυπνήσετε” το πάθος σας. Πάρτε πρωτοβουλίες, δοκιμάστε καινούρια ερωτικά παιχνίδια. Μια γυναίκα που αδιαφορεί για το σεξ, είναι μια γυναίκα βαρετή.

2. Μην παραμελείς την εμφάνιση σου. Δουλειά, σπίτι, παιδιά, απορροφούν όλο το χρόνο σας και παραμελείτε τον εαυτό σας. Κακώς! Όσο και αν εκτιμά αυτά που προσφέρετε, κάποια στιγμή θα διαπιστώσει ότι δεν είστε η ελκυστική γυναίκα που αγάπησε και δεν αποκλείεται να σας βαρεθεί.