close

Το ταξίδι του 2022 ξεκίνησε. Για ποια ζώδια θα είναι υπέροχο;

Κριός  Γίνεστε εσείς οι ήρωες της ζωής σας!

Το 2022 σας φέρνει ένα μεγάλο δώρο!

Ο Δίας, πλανήτης της τύχης ως τις 10 Μαΐου και στο τέλος του 2022 ολοκληρώνει έναν 12ετή κύκλο εμπειριών και γεγονότων. Κρατάτε αυτά που αξίζουν στη ζωή σας, αφυπνίζετε ταλέντα και επιθυμίες της ψυχής σας και περνάτε την γέφυρα που οδηγεί στην ζωή που ονειρεύεστε.
Μυστικά συναισθήματα ,όνειρα και πόθοι δυναμώνουν και είναι έτοιμα να αναγεννηθούν και να περάσουν με δύναμη μπροστά.

Μετά από 12 χρόνια, ο πλανήτης της επιτυχίας επισκέπτεται το ζώδιό σας στις 11 Μαΐου ως τις 27 Οκτωβρίου και μετά πάλι επιστρέφει για να μείνει στις 20 Δεκεμβρίου. Η σύνοδός του με τον Χείρωνα ξεκινάει ένα νέο κύκλο ζωής με τόλμη και θάρρος, για να δημιουργήσετε νέες συνθήκες και να τολμήσετε καινούριες εμπειρίες.

Από τις 20 Αυγούστου ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Άρης θα μείνει για πολλούς μήνες στον τομέα της επικοινωνίας. θα έχετε πολλά να κάνετε και να συζητήσετε, να πραγματοποιήσετε ιδέες και συμφωνίες, ταξίδια και αγοραπωλησίες.
Ακολουθήστε την καρδιά σας!

Ταύρος   Διάλεξε τον δικό σου δρόμο και δημιούργησε το πεπρωμένο σου.

Καλωσορίστε στο δικό σας ζώδιο τον Βόρειο δεσμό Σελήνης που συμβολίζει το πεπρωμένο και την πορεία σας προς την ολοκλήρωση. Σαν μία ευκαιρία αναζήτησης και αποδοχής νέων αξιών και αλλαγών με βάση τη δική σας ξεχωριστή ταυτότητα.

Ο Δίας από τους Ιχθείς ως τις 10 Μαΐου 2022 και από τις 28 Οκτωβρίου δίνει νέα πνοή και ευκαιρίες, για να πραγματοποιήσετε όνειρα, κοινούς στόχους και επιθυμίες μέσα από σημαντικές γνωριμίες, φιλίες και συλλογική δουλειά. Διευρύνοντας τον κύκλο σας και ακολουθώντας δημιουργικές αλλαγές θα είναι πιο εύκολο να χαρείτε με φίλους, να δημιουργήσετε νέα επαγγελματικά δεδομένα ακόμα και να ερωτευτείτε ή να περάσετε στο επόμενο βήμα.

Οι εκλείψεις Απριλίου-Μαΐου και Οκτωβρίου-Νοεμβρίου πυροδοτούν εμπόδια και σας πιέζουν με ανατροπές ή αλλαγές σε θέματα καριέρας και μακροχρόνιων σχέσεων.
Εμπιστευτείτε τους συντρόφους σας και το καινούριο, ακολουθείστε νέους δρόμους ευκαιριών και ανανεώστε τους στόχους σας!

Δίδυμοι   Ακούστε τα μηνύματα της εποχής και εξελιχτείτε.

Ο Δίας ανοίγει νέες προοπτικές στην επαγγελματική σας καταξίωση και αναγνώριση. Ενώ ο Κρόνος με τη σοφία και την εμπειρία του χρόνου σας ωθεί να οικοδομήσετε γερές βάσεις στο μέλλον και να αξιοποιήσετε μία δεύτερη ευκαιρία που σας δίνει το 2022.

Προβάλετε τα ταλέντα σας και δημιουργείτε μέσα από τον κύκλο των φίλων αλλά και σημαντικών, νέων γνωριμιών.

Ο πλανήτης της δράσης του ερωτισμού αλλά και του πολέμου ο Άρης από τις 20 Αυγούστου ως την αρχή του 2023 θα είναι στο ζώδιό σας, ενεργοποιώντας την δράση σας σε χόμπι και συλλογικούς στόχους. Ο ερωτισμός σας αλλά και το άγχος να προλάβετε μία πληθώρα δραστηριοτήτων θα είναι στο αποκορύφωμα τους. Εκτονωθείτε δημιουργικά για να ξεπεράσετε την ένταση.

Το 2022 είναι η χρονιά που μπορείτε να νιώσετε την εκτίμηση και την αναγνώριση στην καριέρα, στον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο.

Καρκίνος   Πιστέψτε στον εαυτό σ.ας και στοχεύστε μακριά

Κάθε μέρα του 2022 μπορεί να γίνει μια νέα αρχή και μια υπέροχη δεύτερη ευκαιρία ζωής. Ένας δεύτερος γάμος, ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό που ανοίγει τους ορίζοντές σας και σας φέρνει πιο κοντά σε μακρόπνοους στόχους, ένας νέος κύκλος γνωριμιών και έμπνευσης ανοίγεται μπροστά σας.

Ο Δίας βοηθάει τις γνώσεις, την εξέλιξη, την σκέψη και τις αποφάσεις σας ως τις 10 Μαΐου και από τις 28 Οκτωβρίου. Ενώ όταν περάσει στο Μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, μετά τις 10 Μαΐου Θα φωτίσει τα ταλέντα σας και θα δώσει σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες, ανανέωση των εργασιακών σχέσεων και της καθημερινότητας σας, πιθανόν μέσα από project ή άτομα που έχουν σχέση με το εξωτερικό και μεγάλους οργανισμούς.

Μπορείτε να φτάσετε ακόμα και τα πιο μακρινά όνειρα, αν τολμήσετε να προχωρήσετε πέρα από τα οικεία και γνώριμα.
Μην διστάσετε να ακούσετε τους γύρω σας αλλά και να αλλάξετε τον δικό σας τρόπο σκέψης.

Λέων   Ακολουθήστε την καρδιά σας στον δρόμο της χαράς και της δημιουργίας.

Το 2022 θα κρατήσετε ό,τι αξίζει και θα πολεμήσετε γι’ αυτό. Ο Κρόνος με τον Ουρανό ξεκαθαρίζουν το τοπίο στον τομέα των μακροχρόνιων σχέσεων και συνεργασιών. Πολεμάτε για τις αξίες σας!

Οι εκλείψεις Απρίλιο-Μάιο και Οκτώβριο-Νοέμβριο αλλάζουν τα δεδομένα προκαλώντας κλυδωνισμούς και ανατροπές σε θέματα καριέρας, στέγης και οικογένειας.
Ο Δίας θα σας βοηθήσει σε οικονομικούς και προσωπικούς στόχους. θα βρείτε την ισορροπία με τις ανάγκες και των άλλων και θα κάνετε οικονομία δυνάμεων και υλικών πόρων.

Το πιο ευνοϊκό διάστημα για εσάς θα ξεκινήσει με τον Δία στον Κριό από τις 11 Μαΐου 2022 έως τις 27 Οκτωβρίου και από τις 20 Δεκεμβρίου, που θα έχετε την εύνοια της τύχης σε σημαντικές συμφωνίες και συμβόλαια, μεγαλόπνοους στόχους και σχέδια, μεγάλα projects, ταξίδια στο εξωτερικό ακόμα και για να ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα και γιατί όχι έναν δεύτερο γάμο.
Η καρδιά σας είναι μια ανεξάντλητη πηγή χαράς!

Παρθένος   Ζείτε την Αρμονία της συντροφικότητας.

Το 2022 απολαμβάνετε την χαρά της συντροφικότητας σε μια σχέση ζωής.
Οι μακροχρόνιες προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις της ζωής σας, ο σύντροφος, ο συνοδοιπόρος, ο συνεργάτης ή ένας σύμβουλος ζωής θα είναι η δύναμή σας.

Μαζί τους θα προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Μια συγκατοίκηση και η επισημοποίηση μιας σχέσης, ακόμα και η σταθεροποίηση μιας συνεργασίας θα γιατρέψουν βαθιές πληγές και θα σας βοηθήσουν να εμπιστευτείτε, να επενδύσετε και να εξελιχτείτε σε αρμονία με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.

Ο Άρης από τις 20 Αυγούστου και ως τις αρχές του 2023 θα προκαλεί πίεση, υποχρεώσεις και έντονη δραστηριότητα στον τομέα της καριέρας. θα χρειαστεί να λειτουργήσετε με οργάνωση και να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία σας, για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις των τελευταίων μηνών.

Ζυγός   Η ευτυχία κρύβεται στα απλά και ανεκτίμητα!

Το 2022 φέρνει αέρα ανανέωσης σε θέματα πιο πρακτικά και καθημερινά. Απολαμβάνετε απλές καθημερινές στιγμές με τον σύντροφο και στην δουλειά σας.

Όταν ο Δίας περάσει στον τομέα των σχέσεων στις 11 Μαΐου ως τις 27 Οκτωβρίου θα νιώσετε την χαρά, την δύναμη, και την αρμονία της ένωσης με τον σύντροφο ή μια σημαντική συνεργασία. Πολλοί θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε και γιατί όχι να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας!

Θα φροντίσετε τον εαυτό σας και την υγεία σας και θα είναι πιο εύκολο να δημιουργήσετε νέες προοπτικές και καλύτερες σχέσεις στην εργασία σας.

Σκορπιός   Με τα φτερά του Έρωτα τα αθάνατα τα αιώνια!

Το 2022 σας φέρνει το δώρο της δημιουργίας και της έμπνευσης, της αγάπης και του έρωτα.
Ο Δίας και ο Ποσειδώνας ως τις 10 Μαΐου και από τις 28 Οκτωβρίου σας βοηθά να ξαναγίνετε παιδιά, να χαρείτε τον έρωτα ή τον καρπό του έρωτά σας, να δημιουργήσετε την δουλειά που σας εμπνέει και να εμπνευστείτε από την τέχνη.

Δημιουργήστε τον κόσμο σας, όπως τον ονειρεύεστε. Κοιτάξτε με τα μάτια της Αγάπης. Ακολουθήστε τους χτύπους της καρδιάς σας με πίστη και θα φτάσετε στην ολοκλήρωση.

Οι εκλείψεις και η δυσαρμονία Κρόνου και Ουρανού σας πιέζουν, κυρίως Απρίλιο Μάιο και Οκτώβριο-Νοέμβριο σε ξεκαθαρίσματα και αλλαγές στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας.
Τα ταλέντα σας και ο πλούτος της αγάπης θα ανθίσουν το 2022 σαν ένα όμορφο λουλούδι!

Τοξότης    Επιστρέφετε σε ό,τι σας δίνει δύναμη.

Το πιο σημαντικό ταξίδι σας είναι εκεί που ξεκινήσατε. Φροντίστε τις ρίζες σας, την οικογένεια και το σπίτι σας.

Στον χώρο του σπιτιού ή της επαγγελματικής σας στέγης ο Δίας σας βοηθά να βρείτε λύσεις, να κάνετε αλλαγές, ανακαίνιση και να φτιάξετε μια όμορφη ατμόσφαιρα με αγαπημένους. Πιθανόν να θελήσετε να φτιάξετε το πατρικό σας σπίτι και να επενδύσετε στην ακίνητη σας περιουσία.

Το πιο ευνοϊκό διάστημα του 2022 για να χαρείτε και να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε και να αποκτήσετε παιδί, να δημιουργήσετε μια δική σας δουλειά και να ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό χόμπι ξεκινάει από τις 11 Μαΐου ως τις 27 Οκτωβρίου και από τις 20 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως    Η επανάσταση του έρωτα.

Μέσα από την επικοινωνία και αλλαγές θα ανοιχτείτε στους γύρω σας και θα συναντήσετε ευκαιρίες στον έρωτα και τη δημιουργία. Ο Δίας και ο Ουρανός σας προσκαλούν να αφήσετε για λίγο τα πρέπει και την λογική, να αφεθείτε στις αλλαγές και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Μια ιδέα, ένα ταξίδι ή μια συνάντηση κρύβουν μια ευκαιρία για να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, την καρδιά σας και τον τρόπο που σκέφτεστε. Χαρείτε την επικοινωνία σας με άλλα άτομα, αφεθείτε και σε μία άλλη οπτική, διαφημίστε τη δουλειά σας και συναντήστε την θεά τύχη στο δρόμο σας.

Ο Δίας μετά τις 11 Μαΐου από τον 4ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας φέρνει ένα δώρο ζωής, ένα νέο μέλος στην οικογένειά σας, μία συγκατοίκηση ή ακόμα και το δικό σας σπίτι.

Υδροχόος   Αλλάζετε και ξαναβρίσκετε τον δικό σας δρόμο.

Ο Κρόνος και ο Ουρανός σας δείχνουν τι αξίζει να κρατήσετε και τι πρέπει να αφήσετε για να εξελιχθείτε. Δημιουργήστε νέες ευκαιρίες αλλάζοντας ή αναγεννώντας μέσα από αλλαγές και ακούγοντας τα μηνύματα της εποχής τις επαγγελματικές και οικονομικές σας προοπτικές. Συνειδητοποιείτε αυτά που πραγματικά θέλετε και ξεπερνάτε τα εμπόδια.

Αφεθείτε σε δημιουργικές αλλαγές στο σπίτι και σε θέματα επαγγελματικής στέγης.
Σας απασχολούν πολύ τα οικονομικά σας αλλά και η αναγνώριση της αξίας σας. Μην διστάσετε να δείξετε τις δημιουργικές σας ικανότητες και τα ταλέντα που έχετε. Ακολουθήστε την έμπνευση και τη διαίσθηση σας.

Μετά τις 11 Μαΐου 2022 ως τον Οκτώβρη μέσα από τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, προβάλλοντας τη δουλειά σας το κλίμα γίνεται πιο ευνοϊκό για εσάς.

Από τις 20 Αυγούστου ως την αρχή του 2023 ο Άρης ανάβει ερωτικούς πόθους και σας αναστατώνει.

Ιχθύες   Ξεκινάτε ένα νέο ταξίδι ζωής με πίστη και έμπνευση.

Σαν ένας άλλος Οδυσσέας σαλπάρετε για το πιο σημαντικό ταξίδι της ζωής σας. Προορισμός είναι ο κόσμος που ονειρεύεστε με συνοδοιπόρους αυτούς που μοιράζεστε τους ίδιους πόθους.

Απελευθερωθείτε από το παρελθόν και τα λάθη σας συγχωρήστε πρώτα τον εαυτό σας και δημιουργείστε μια νέα ζωή! Το φως του Δία λάμπει για σας.

Ένας νέος κύκλος ζωής ξεκινάει για σας και καλείστε να βάλετε σε εφαρμογή με την γνώση και την εμπειρία σας, τα πιο όμορφα όνειρά σας.

Ο δρόμος της προσωπικής ολοκλήρωσης όμως, χρειάζεται ισορροπίες και αγώνες. Κρατήστε τα χρήσιμα και τα ουσιαστικά. Προσέξτε θέματα με το σπίτι την επαγγελματική στέγη και τις οικογενειακές σχέσεις. Φροντίστε την υγεία και την ψυχολογία σας αλλά και τους δικούς σας ανθρώπους.

Χρειάζεστε συμμάχους και όχι ανταγωνιστές.
Μην φοβάστε να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε, συζητήστε και ταξιδέψτε αυτή η αλλαγή σας, μπορεί ν’ αλλάξει και την πραγματικότητά σας…!

 

Πηγή:https://marigiova.gr/2022-mia-chronia-dynati-kai-magiki-san-xafniki-palirroia-ananeosis/