Εικονική πραγματικότητα με μία πραγματική συνέντευξη

Εικονική πραγματικότητα με μία πραγματική συνέντευξη

Απίστευτο κι όμως αληθινό!  Η εξ αποστάσεως συνέντευξη του Barak Obama στην μοναδική Oprah, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του «A Promised Land» στο Apple TV+, ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να δούμε στα media αυτή τη στιγμή.  Κι αν απορείτε με την άνεση τους να είναι ο ένας απέναντι από τον άλλον χαμογελαστοί και χωρίς μάσκες, η τεχνολογία έκανε το θαύμα της.

Στο βίντεο που μοιράστηκε με τους followers  της η διάσημη παρουσιάστρια, αποκαλύπτει την αλήθεια. Το γύρισμα έγινε με τη βοήθεια της τεχνολογίας και του green box φυσικά, εξασφαλίζοντας μία υπέροχη εικόνα και ταυτόχρονα προστατεύοντας την υγεία τους.

Η ιδιοφυής Oprah, μπορεί να βρίσκεται όντως στο καθιστικό του υπέροχου σπιτιού της στην Καλιφόρνια, όμως ο π. Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι στην πραγματικότητα αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στην Ουάσινγκτον. Σε κάθε περίπτωση η απόσταση σε καμία περίπτωση δεν “αποδυνάμωσε” το ζητούμενο… Η συνέντευξη ήταν πραγματικά υπέροχη και ο χαρισματικός ” Πρόεδρος της καρδιάς των Αμερικανών” μίλησε με μεγάλη άνεση και ειλικρίνεια για όλα ενώ αναφέρθηκε και εκτενώς στην σχέση του με την σύζυγό του Μισέλ επισημαίνοντας  ότι πράγματι πέρασαν δύσκολες στιγμές

«Το γεγονός είναι ότι έπρεπε να δουλεύω πολύ, ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα αυθόρμητο, δυσκόλευε πολύ τα πράγματα.  Εάν ήθελα να βγάλω τη Μισέλ για ένα ραντεβού, αυτό σήμαινε προγραμματισμό μιας εβδομάδας. Δεν επέλεξε αυτή τη ζωή η Μισέλ» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το μυστικό που κράτησε τον γάμο τους; “Δεν χάσαμε ποτέ τη θεμελιώδη αγάπη και τον σεβασμό ο ένας για τον άλλον, αλλά και το γεγονός ότι δίναμε προτεραιότητα στα παιδιά μας».