Τα Χριστούγεννα θα είναι σε λίγο εδώ και εμείς θα φροντίσουμε να μας μείνουν… αξέχαστα!

Τα Χριστούγεννα θα είναι σε λίγο εδώ και εμείς θα φροντίσουμε να μας μείνουν… αξέχαστα!

Δεν θέλω να σας ταράξω, αλλά τη στιγμή  που γράφω αυτές τις γραμμές, απέχουμε μόλις 39 ημέρες, 11 ώρες και 35 λεπτά από τη μαγική βραδιά των Χριστουγέννων…

Ό,τι και να γίνει, τα Χριστούγεννα θα έρθουν! Κι ευτυχώς δηλαδή γιατί ίσως είναι και από τα ελάχιστα πράγματα που μπορούν ακόμα να μας φτιάξουν λίγο τη διάθεση. Να μας θυμίσουν ότι υπήρχαν μέρες στη ζωή μας που περνούσαμε υπέροχα.

Κι ας είχαμε την πολυτέλεια να “μιζεριάζουμε” τότε… Για τους στολισμούς στους Δήμους που κάποτε ήταν υπερβολικοί και άλλοτε  ελάχιστοι, γιατί πουθενά  δεν μας πιάνεις… για τα κιλάκια που δεν έλεγαν να φύγουν και πώς θα βάζαμε το σέξι φόρεμα μας την βραδιά του ρεβεγιόν, για το πόσες ημέρες και πού θα περάσουμε φέτος τις γιορτές, γιατί βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια… Καθημερινές σκέψεις, καθημερινές στιγμές μίας καθημερινής, φυσιολογικής ζωής.

Φέτος όλα θα είναι διαφορετικά. Το ξέρουμε. Το εμπεδώσαμε.  Το πήραμε απόφαση. Πάμε τώρα να το διαχειριστούμε.  ‘Όπως πρέπει να κάνουμε με όλες τις κρίσεις που αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας.

Πρώτα από όλα, δεν το βάζουμε κάτω. Δεν εγκαταλείπουμε τη μάχη όσο δύσκολη και αν είναι. Όσο άνιση κι αν νομίζουμε ότι είναι. Φέτος όχι μόνο θα ζήσουμε Χριστούγεννα αλλά θα φροντίσουμε να τα ζήσουμε και στο κάθε τους λεπτό . Τα Χριστούγεννα είναι ελπίδα. Είναι φως. Είναι το τεράστιο αστέρι που μας οδηγεί σε ένα καλύτερο αύριο. Αυτή θα είναι η αφετηρία μας. Το βαθύτερο μήνυμα  της πιο όμορφης, της πιο λαμπερής και της  πιο αισιόδοξης γιορτής του χρόνου.

Γι’ αυτό κι εμείς, η παρέα του lifesharing, αποφασίσαμε να “χριστουγεννοπροετοιμαστούμε” και να “χριστουγεννοστολιστούμε” από τώρα!

Τα Χριστούγεννα είναι μόνο μία ανάσα μακριά κι εμείς πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι να τα υποδεχτούμε, να τα απολαύσουμε και να τα ζήσουμε όπως δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία στο παρελθόν να το κάνουμε…

Ιδέες για να διακοσμήσουμε το σπίτι μας με εύκολες χειροποίητες κατασκευές, προτάσεις για υπέροχα φαγητά και γλυκά που θα σκορπίσουν παντού τις μυρωδιές της γιορτής αλλά και συμβουλές για την ομορφιά μας γιατί η εικόνα μας, είναι βασικός παράγοντας της καλής μας διάθεσης.

Αυτά τα Χριστούγεννα θα  είναι διαφορετικά, αλλά εξίσου, αν όχι και πιο όμορφα. Αρκεί να είμαστε όλοι μαζί! Όλοι ένα! Πιστέψτε με!

Καλές γιορτές!