close

Τα Χριστούγεννα θα είναι σε λίγο εδώ και εμείς θα φροντίσουμε να μας μείνουν… αξέχαστα!

Δεν θέλω να σας ταράξω, αλλά τη στιγμή  που γράφω αυτές τις γραμμές, απέχουμε μόλις 39 ημέρες, 11 ώρες και 35 λεπτά από τη μαγική βραδιά των Χριστουγέννων…

Ό,τι και να γίνει, τα Χριστούγεννα θα έρθουν! Κι ευτυχώς δηλαδή γιατί ίσως είναι και από τα ελάχιστα πράγματα που μπορούν ακόμα να μας φτιάξουν λίγο τη διάθεση. Να μας θυμίσουν ότι υπήρχαν μέρες στη ζωή μας που περνούσαμε υπέροχα.

Κι ας είχαμε την πολυτέλεια να “μιζεριάζουμε” τότε… Για τους στολισμούς στους Δήμους που κάποτε ήταν υπερβολικοί και άλλοτε  ελάχιστοι, γιατί πουθενά  δεν μας πιάνεις… για τα κιλάκια που δεν έλεγαν να φύγουν και πώς θα βάζαμε το σέξι φόρεμα μας την βραδιά του ρεβεγιόν, για το πόσες ημέρες και πού θα περάσουμε φέτος τις γιορτές, γιατί βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια… Καθημερινές σκέψεις, καθημερινές στιγμές μίας καθημερινής, φυσιολογικής ζωής.

Φέτος όλα θα είναι διαφορετικά. Το ξέρουμε. Το εμπεδώσαμε.  Το πήραμε απόφαση. Πάμε τώρα να το διαχειριστούμε.  ‘Όπως πρέπει να κάνουμε με όλες τις κρίσεις που αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας.

Πρώτα από όλα, δεν το βάζουμε κάτω. Δεν εγκαταλείπουμε τη μάχη όσο δύσκολη και αν είναι. Όσο άνιση κι αν νομίζουμε ότι είναι. Φέτος όχι μόνο θα ζήσουμε Χριστούγεννα αλλά θα φροντίσουμε να τα ζήσουμε και στο κάθε τους λεπτό . Τα Χριστούγεννα είναι ελπίδα. Είναι φως. Είναι το τεράστιο αστέρι που μας οδηγεί σε ένα καλύτερο αύριο. Αυτή θα είναι η αφετηρία μας. Το βαθύτερο μήνυμα  της πιο όμορφης, της πιο λαμπερής και της  πιο αισιόδοξης γιορτής του χρόνου.

Γι’ αυτό κι εμείς, η παρέα του lifesharing, αποφασίσαμε να “χριστουγεννοπροετοιμαστούμε” και να “χριστουγεννοστολιστούμε” από τώρα!

Τα Χριστούγεννα είναι μόνο μία ανάσα μακριά κι εμείς πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι να τα υποδεχτούμε, να τα απολαύσουμε και να τα ζήσουμε όπως δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία στο παρελθόν να το κάνουμε…

Ιδέες για να διακοσμήσουμε το σπίτι μας με εύκολες χειροποίητες κατασκευές, προτάσεις για υπέροχα φαγητά και γλυκά που θα σκορπίσουν παντού τις μυρωδιές της γιορτής αλλά και συμβουλές για την ομορφιά μας γιατί η εικόνα μας, είναι βασικός παράγοντας της καλής μας διάθεσης.

Αυτά τα Χριστούγεννα θα  είναι διαφορετικά, αλλά εξίσου, αν όχι και πιο όμορφα. Αρκεί να είμαστε όλοι μαζί! Όλοι ένα! Πιστέψτε με!

Καλές γιορτές!

 


Η Χριστίνα Λαμπίρη είναι δημοσιογράφος με πολυετή προϋπηρεσία στο χώρο των περιοδικών, της τηλεόρασης αλλά και στου ραδιοφώνου. Έχει αγαπηθεί από το κοινό από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβε να εκπροσωπήσει την μεσημεριανή ζώνη με ένα προφίλ δημοσιογραφικό που χαρακτηριζόταν εξαρχής από ήθος και υπευθυνότητα. Από τότε έχει υπηρετήσει επάξια ως παρουσιάστρια ζώνες ειδησεογραφίας , πρωινής ενημέρωσης , εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου αλλά και ειδικές εκπομπές όπως Καλλιστεία, Τηλεμαραθώνιο αλλά και τα Τηλεοπτικά βραβεία του ΕΘΝΟΥΣ «ΠΡΟΣΩΠΑ 2008». Έχει κερδίσει 2 τηλεοπτικά βραβεία ως «αγαπημένη εκπομπή κοινού 2005» και «Βραβείο ειδικής εκπομπής 2008» για τον Τηλεμαραθώνιο που διοργανώθηκε για υποστήριξη και βοήθεια προς τους πυροπαθείς της Ηλείας , ενώ ήταν και δύο φορές υποψήφια στα ίδια βραβεία ως «αγαπημένη παρουσιάστρια κοινού εκτός ειδήσεων». Το 2012 αποφάσισε να διοχετεύσει όλη της το «είναι» στο δικό της ηλεκτρονικό δημιούργημα που δεν είναι άλλο από το The fun of Lifesharing.«To site αυτό έχει γίνει με αγάπη και μεράκι τόσο από εμένα όσο και από τους συνεργάτες μου όλους εσάς που θέλετε να ενημερώνεστε για θέματα υγείας,ομορφιάς,μόδας,ψυχολογίας, επικαιρότητας και όχι μόνο. Η ομάδα μας πρεσβεύει την χαρά του να μοιράζεσαι την γνώση και δεν είναι τυχαίο ποια άτομα μπήκαν στην οικογένεια του Τhe fun of Lifesharing. Το όραμα μας είναι η ομάδα αυτή να επεκταθεί και να εμπνευστεί από εσάς! Θέλουμε να γίνουμε η αγαπημένη σας παρέα το πρωί με καφέ, τις χαλαρές σας ώρες,το βράδυ πριν κοιμηθείτε,στο διάλειμμα σας στη δουλειά,η συντροφιά σας σε κάθε στιγμή σας».