Λιχουδιά σοκολάτας με μπισκότα σε 5 λεπτά!
Υλικά
100 γρ.βούτυρο
30.γρ μέλι
20 γρ. κακάο
250 γρ. μπισκότα βουτύρου θρυμματισμένα
75 γρ. σοκολάτα γάλακτος κομμένη σε κομματάκια
25 γρ. ζάχαρη άχνη
30 γρ. γάλα
Εκτέλεση
Λαδώνετε ελαφρά ένα ρηχό ταψί διαμέτρου 18 εκ. περίπου. Βάζετε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο, το μέλι και το κακάο και ζεσταίνετε ώσπου να λιώσει το βούτυρο και να ανακατευτούν όλα τα υλικά. Προσθέτετε στο μείγμα τα μπισκότα και ρίχνετε στο ταψί. Πιέζετε καλά να πάει παντού και να έχει ομοιόμορφο πάχος. Βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα ώσπου να πήξει καλά.
Λιώνετε τη σοκολάτα γάλακτος με το γάλα και τη ζάχαρη σε μπεν μαρί. Ανακατεύετε καλά και ρίχνετε τη σοκολάτα πάνω στο μείγμα με τα μπισκότα. Ξαναβάζετε στο ψυγείο να παγώσει πριν κόψετε σε κομμάτια.
Tip: Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε αμύγδαλα, φιστίκια ή μπισκότα σοκολάτας στο μείγμα της γέμισης.