close

Μύρισαν Χριστούγεννα!

Το ότι είμαι λάτρης των Χριστουγέννων σε σημείο γραφικότητας νομίζω όλοι όσοι με ξέρουν το γνωρίζουν πολύ καλά! Η δική μου αντίστροφη μέτρηση, μάλιστα,  για την μεγάλη ημέρα ξεκινά περίπου…τέλος Αυγούστου…και δεν ντρέπομαι καθόλου γι αυτό παρά τις αστείες φατσούλες που “στολίζουν” τις αναρτήσεις μου.

Όμως  κάπου εδώ, πραγματικά και χρονικά,  μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Κι επειδή ένα από τα moto μου είναι  ότι “η προσμονή της γιορτής είναι καλύτερη και από την ίδια την γιορτή” απολαύστε κάθε στιγμή. Ανοίξτε την καρδιά σας, συγχωρείστε, γεμίστε αγάπη, δώστε αγάπη.  Είναι ευκαιρία με τη δικαιολογία των ημερών να αφήσετε τον εαυτό σας να ζήσει όμορφα συναισθήματα. Και μετά κάντε τη σύγκριση. Νιώστε τη γαλήνη της θετικής ενέργειας, το φως και τη ζέστη της και φυλάξτε τα στο πιο ασφαλές μέρος του μυαλού σας. Κι όταν στη διαδρομή σας συναντάτε ανθρώπους δυσάρεστους- γιατί υπάρχουν κι αυτοί- κάντε τα ασπίδα. Προστατευτείτε και συνεχίστε το δρόμο σας.

Αφήστε τους πίσω,  στο σκοτάδι της κακίας, της ζήλιας, της μιζέριας τους. Συναισθήματα παγίδες που σε μπλέκουν σαν τον ιστό της αράχνης.  Θυμηθείτε την αγαπημένη Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Ντίκενς. Σκεφτείτε ότι εσείς γυρίζετε σε ένα περιβάλλον γεμάτο προσφορά και αγάπη, πλούσιο σε αισθήματα κι εκείνοι, στο τέλος της ημέρας βρίσκονται μόνοι ακόμα κι αν γύρω τους υπάρχει χιλιάδες κόσμος…

Αγαπημένοι μου, η ζωή είναι όμορφη. Δύσκολη αλλά όμορφη. Κι επίσης, μικρή . Γι αυτό δεχθείτε τα δώρα της. Βάλτε ένα χαρτί μπροστά σας και σημειώστε όλα τα καλά που έχετε συναντήσει στη διαδρομή σας. Όλα τα ταλέντα σας. Όλες τις επιτυχίες σας, μικρές ή μεγάλες. Βρείτε τον εαυτό σας και βρείτε τα μαζί του. Αναγνωρίστε το πραγματικό μέγεθος και βάρος των εμποδίων και των προβλημάτων  και ταξινομήστε τα όπως πρέπει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ, ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και όλα μα όλα είναι αναστρέψιμα εκτός από ένα.

Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να έχετε όλοι, μα όλοι, υπέροχα, φωτεινά ,ευλογημένα Χριστούγεννα και έναν πραγματικά θετικά θεαματικό νέο χρόνο.

Με αγάπη, Χριστίνα


Η Χριστίνα Λαμπίρη είναι δημοσιογράφος με πολυετή προϋπηρεσία στο χώρο των περιοδικών, της τηλεόρασης αλλά και στου ραδιοφώνου. Έχει αγαπηθεί από το κοινό από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβε να εκπροσωπήσει την μεσημεριανή ζώνη με ένα προφίλ δημοσιογραφικό που χαρακτηριζόταν εξαρχής από ήθος και υπευθυνότητα. Από τότε έχει υπηρετήσει επάξια ως παρουσιάστρια ζώνες ειδησεογραφίας , πρωινής ενημέρωσης , εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου αλλά και ειδικές εκπομπές όπως Καλλιστεία, Τηλεμαραθώνιο αλλά και τα Τηλεοπτικά βραβεία του ΕΘΝΟΥΣ «ΠΡΟΣΩΠΑ 2008». Έχει κερδίσει 2 τηλεοπτικά βραβεία ως «αγαπημένη εκπομπή κοινού 2005» και «Βραβείο ειδικής εκπομπής 2008» για τον Τηλεμαραθώνιο που διοργανώθηκε για υποστήριξη και βοήθεια προς τους πυροπαθείς της Ηλείας , ενώ ήταν και δύο φορές υποψήφια στα ίδια βραβεία ως «αγαπημένη παρουσιάστρια κοινού εκτός ειδήσεων». Το 2012 αποφάσισε να διοχετεύσει όλη της το «είναι» στο δικό της ηλεκτρονικό δημιούργημα που δεν είναι άλλο από το The fun of Lifesharing.«To site αυτό έχει γίνει με αγάπη και μεράκι τόσο από εμένα όσο και από τους συνεργάτες μου όλους εσάς που θέλετε να ενημερώνεστε για θέματα υγείας,ομορφιάς,μόδας,ψυχολογίας, επικαιρότητας και όχι μόνο. Η ομάδα μας πρεσβεύει την χαρά του να μοιράζεσαι την γνώση και δεν είναι τυχαίο ποια άτομα μπήκαν στην οικογένεια του Τhe fun of Lifesharing. Το όραμα μας είναι η ομάδα αυτή να επεκταθεί και να εμπνευστεί από εσάς! Θέλουμε να γίνουμε η αγαπημένη σας παρέα το πρωί με καφέ, τις χαλαρές σας ώρες,το βράδυ πριν κοιμηθείτε,στο διάλειμμα σας στη δουλειά,η συντροφιά σας σε κάθε στιγμή σας».