close

Τα γενέθλια του Τοξότη

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι στο ζώδιο του Τοξότη, ήρθε η δική σας εποχή για να τιμήσετε το φλογερό ταπεραμέντο που σας διακρίνει.

Ο Δίας υποδέχτηκε την περυσινή σας χρονιά και φέτος στα γενέθλιά σας, σας αποχαιρετά. Με την υπερβολή κάποιες φορές, του κυβερνήτη σας, είχατε ευκαιρίες ή δυνατότητες που δεν ωφέλησαν απόλυτα κατά τη διάρκεια της χρονιάς που ολοκληρώνει τον κύκλο της. Κι αυτό γιατί χρειάζεστε περισσότερο να θέτετε όρια και μέτρο στη ζωή σας.

Ο ενθουσιασμός σας, φυσικό σας χάρισμα και προτέρημα, θα πρέπει να μπαίνει σε τάξη κάποιες φορές. Αυτό θα το πετύχετε πλέον με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω, ένα ζώδιο «άβολο» για την φύση του και τη φύση σας…αλλά θα σας διδάξει για έναν ολόκληρο χρόνο πώς να αξιολογείτε σωστά ευκαιρίες, δυνατότητες και να θέτετε προτεραιότητες. Θα υπάρξει επαναξιολόγηση σύντομα λοιπόν!

Η νέα χρονιά ξεκινά με τα δικά της δώρα… Κατ΄αρχήν η διάθεση της αισιοδοξίας φυσικά αναπτύσσεται, αλλά θα ενδιαφερθείτε για τα «συμφέροντά σας» με την Αφροδίτη να βρίσκεται στους περισσότερους από εσάς, στον Αιγόκερω. Θα επιθυμείτε διακαώς φέτος να σας εκτιμήσουν, να σας σεβαστούν και να αξιοποιηθούν ταλέντα και δεξιότητές σας στο έπακρον. Μία καλή περίοδος αποτίμησης της ζωής σας.

Ο Άρης στον δυναμικό Σκορπιό, σας κρατά σε εγρήγορση, καθώς στην αρχή των γενεθλίων αντιτίθεται προς τον Ουρανό. Απρόβλεπτα και εκπλήξεις θα αλλάξουν ίσως τον αρχικό σας προγραμματισμό και θα επιδιώξετε στο εξής να κάνετε το καλύτερο δυνατόν προς κάθε κατεύθυνση, με στόχο να αποκαλύψετε και να ανακαλύψετε κρυφά και ανεκπλήρωτα όνειρα. Κάποιες σχέσεις κρυφές, ενδέχεται να φέρουν ανατροπές στη ζωή σας.

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό στην έναρξη της νέας σας χρονιάς η βαθιά σκέψη που σας κάνει περισσότερο επιφυλακτικούς αλλά εμπνευσμένους. Επομένως θα φέρετε εις πέρας πολύ καλά και ενδιαφέροντα έργα, ή θα ανακαλύψετε ταλέντα σας που παρέμεναν ανεκμετάλλευτα ως τώρα.

Αποφύγετε να παραμένετε στα «μικρά και στα μίζερα» της ζωής, χαλάνε την ισορροπία σας και εξ άλλου, δεν σας ταιριάζουν! Όπως και οι άνθρωποι που έχουν υπόγειες σκέψεις και ταράζουν την αρμονία σας.

Καλό θα ήταν να δώσετε περισσότερο χρόνο γαλήνης στο σπίτι ή με οικείους σας, να βρείτε ένα χόμπι που θα σας ξεκουράζει και θα σας προσφέρει ανάταση ψυχής και ηρεμία πνεύματος. Θα είναι η «φυγή» για λίγο, από τις καθημερινές έγνοιες. Γράψτε, ζωγραφίστε, ασχοληθείτε με τη μουσική…κάνετε κάτι που σας αρέσει, επειδή σας αρέσει και μόνο! Το δικαιούστε!

Περισσότερες πληροφορίες για την πλήρη εικόνα του έτους, μπορείτε να έχετε στο άρθρο: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Τοξότης 2020 https://astrolife.gr/etisiesprovlepseiszodiontoxotis-2020/

 

 Επιπρόσθετες συμβουλές σύμφωνα με τα δεκαήμερα (δεκανούς)

Αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο (δεκανό)

  • Στα αισθηματικά σας, ένας νέος κύκλος ενδιαφέροντας ξεκινά. Θα νιώθετε περισσότερο αισιόδοξοι, δυνατοί, θα θέλετε να κάνετε μία νέα αρχή με το ταίρι σας. Αν σας περιορίζει όμως και σας πληγώνει η «στενότητα» των αντιλήψεων, θα νιώσετε στείρα την σχέση και ίσως αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να είναι σε άλλους μετά από μία ρήξη οριστική, κυρίως αν σας συναρπάσει ένας άλλος άνθρωπος, διαφορετικά μπορεί να επιδιώξετε να δώσετε περισσότερο πάθος στην υπάρχουσα σχέση. Αν είστε μόνοι, θα είστε γεμάτοι όνειρα για ένα νέο πάθος που θα σας εκπλήξει.
  • Στα επαγγελματικά σας ζητήματα, ας προσέχετε δόλιες ή παρασκηνιακές κινήσεις που ενδέχεται να προκαλέσουν ταραχές και αλλαγές στην δουλειά σας. Αποφύγετε όμως κι εσείς να έχετε «μυστικά», γιατί είναι πολύ πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια. Στα οικονομικά σας, η διαχείριση πρέπει να είναι συνετή και προσεκτική. Δεν είναι σωστή εποχή για ρίσκο και παράτολμες γενναιόδωρες κινήσεις. Ανοίξτε ορίζοντες μέσω μίας ειδίκευσης ή επιμόρφωσης.

Αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο (δεκανό)

  • Στην αισθηματική σας ζωή, κρυφές συγκινήσεις και ανομολόγητα όνειρα, οδηγούν σε έμπνευση και δημιουργικές στιγμές. Είστε στην καλύτερη περίοδο, αν θέλετε να εκφράσετε μέσω της Τέχνης αυτό που νιώθετε. Αν είστε σε μία σχέση, θα γίνετε περισσότερο ρομαντικοί, τρυφεροί, ίσως και ονειροπόλοι. Αν είστε μόνοι, ίσως βιώσετε πλατωνικούς έρωτες και είστε περισσότερο εσωστρεφείς από το σύνηθες. Βεβαίως, η φλογερή σας φύση, δεν θα επιτρέψει για πολύ να παραμείνετε στην…αφάνεια!
  • Στην επαγγελματική σας ζωή, θα έχετε πολλά σχέδια, θα πρέπει να επεξεργαστείτε όμως σωστά τη βάση τους. Να μην είστε αφελείς, υπερβολικά ονειροπόλοι ή εύπιστοι. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πού «πατάτε» και η ευθυκρισία θα γίνει οδηγός σας. Εμπιστευθείτε ανθρώπους με γνώση, με εμπειρία, με κύρος και αξιοπρέπεια. Θα πρέπει κι εσείς να κινείστε με σύνεση προκειμένου να σας εκτιμήσουν αναλόγως.

Αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο (δεκανό)

  • Στην αισθηματική σας ζωή, φαίνεται πως είστε περισσότερο εγκρατείς. Οι εμπειρίες του παρελθόντος πιθανόν να σας έκαναν επιφυλακτικούς ή πλέον, πιο προσγειωμένα αναζητάτε την ουσία και την αξία σε κάθε σχέση. Δεν θα έλεγα πως είναι λάθος. Η νέα χρονιά σας κάνει περισσότερο ρεαλιστές γενικά, οπότε πιθανόν και σ’ αυτό το θέμα, να πρέπει να γειώνετε τον ρομαντισμό και την ονειροπόληση. Ίσως με πιο σοφές επιλογές, η αισθηματική σας πορεία, να φέρει ουσιαστικά δώρα. Απαιτείτε πλέον αυτό που χρειάζεστε!
  • Στα επαγγελματικά σας θέματα, η χρονιά αυτή ξεκινά με πολλές υποσχέσεις, δρόμους και προοπτικές. Φυσικά στην πορεία θα πρέπει να είστε επιλεκτικοί, συνετοί, συγκεκριμένοι και συγκροτημένοι. Μόνο τότε θα αδράξετε τα σημαντικά και θα στερεώσετε καλύτερα το θεμέλιο των απολαβών σας. Μην ανοιχτείτε λοιπόν, με ενθουσιασμό, σε πολλά μέτωπα. Θέτετε προτεραιότητες και όλα θα έρθουν στον κατάλληλο χρόνο!

Πηγή: https://astrolife.gr/toxotis-to-zodio-toy-mina-ta-fetina-genethlia/

 

 

 

 


Ακολούθησα σπουδές γαλλικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Paris IV) και δίδαξα την γαλλική γλώσσα. Εδώ και είκοσι πέντε χρόνια, ασχολούμαι με την εσωτερική φιλοσοφία και την αστρολογία. Σπούδασα επί σειρά ετών σε σχολές ξένες και ελληνικές, ωστόσο συνεχίζω να ερευνώ την ατέρμονη αυτή γνώση, αφού η προσπάθεια δεν είναι ποτέ αρκετή για την σοφία τόσων αιώνων. Μέλος της Astrological Association of Great Britain, είμαι σύμβουλος αστρολογίας, διδάσκω αστρολογία, διοργανώνω σεμινάρια και κύκλους αυτογνωσίας με βάση τον αστρολογικό μας χάρτη. Βιβλία μου: «Χείρωνας», «Σελήνη», «Επιλεκτική αστρολογία», «Το βιβλίο της αστρολογίας», «Αστεροειδείς», «Αστρολογία-Λόγος των άστρων», «Η αστρολογία στο βουνό των Κενταύρων»( μία έρευνα πάνω στα ευαίσθητα σημεία του ψυχισμού), «Η κατανόηση των όψεων και οι πλανήτες δίχως όψη» με συμμετοχή σε άλλες μελέτες και νέα βιβλία υπό έκδοση. Παράλληλα συμμετείχα και συμμετέχω με άρθρα για πολλά χρόνια σε έντυπα και στον ηλεκτρονικό τύπο (δημοσιογράφος – μέλος της ΕΣΠΗΤ). Το ενδιαφέρον μου στρέφεται κυρίως προς την ψυχολογική και καρμική αστρολογία, όπως και την αστρολογία των ανθρωπίνων σχέσεων. Πιστεύω πως η αστρολογία είναι ένας βασικός οδηγός αυτο-γνωσίας και αυτο-ανάλυσης, με στόχο να εκμεταλλευτούμε τα ταλέντα μας και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Σαν αποτέλεσμα να έχουμε αρμονία και να γίνουμε πραγματικά ευτυχείς. Η αστρολογία, όπως και κάθε εσωτερική γνώση, μας διδάσκει πώς να έχουμε ένα δρόμο προς την πληρότητα και μας προσφέρει την δυνατότητα της επιλογής. Αφού όπως λέει και η ρήση… «Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του, ενώ ο ανόητος υποκύπτει σ’ αυτά»…. ας ακολουθήσουμε τον δρόμο της σοφίας λοιπόν. Λόγω κλασικών σπουδών και μελέτης της πολιτιστικής κληρονομιάς των λαών της Β. Ευρώπης, ασχολήθηκα με το φιλοσοφικό σύστημα των Ρούνων, με στόχο πρωτίστως την αυτο-βελτίωσή μας. Εναλλακτική θεραπεύτρια, παραδίδω απλές και εύχρηστες τεχνικές ενδυνάμωσης για τον καθένα μας. Και είμαι κάτοχος του πτυχίου κρυσταλλοθεραπείας Mastering The Properties Of Crystals