close

Είναι Ζυγός. Ταιριάζετε νομίζεις;

 

Αν είσαι Κριός

Η τάση είναι ότι πρόκειται για μια ισορροπημένη σχέση, δεδομένου ότι η Άρια φύση συμπληρώνει και ενθουσιάζει  την λεπτότητα του Ζυγού. Ο Κρός, με τη σειρά του, μπορεί να διδάξει στο Ζυγό πώς να είναι πιο δυναμικός και διεισδυτικός. Συνήθως στον συνδυσμό ο Κρός έχει τον έλεγχο της σχέσης, αλλά επιζητά την ισορροπία μέσω του Ζυγού, καθώς τον ενθαρρύνει να εκφράσει τα όμορφα αισθήματα.

 

Αν είσαι Ταύρος

Αυτή η συναστρία αυτή έχει σαν βάση τον κοινό κυβερνήτη, Αφροδίτη, φέρνει αγάπη, αλλά πρέπει και οι δύο να δώσουν προσοχή: το ένα ζώδιο είναι πρακτικό και το άλλο νοητικό. Ως εκ τούτου ίσως βγάζουν λάθος συμπεράσματα  σε όσα συμβαίνουν στη ζωή. Με καλή θέληση θα γίνει μία ειλικρινής και ευαίσθητη ένωση, εφόσον μπορούν να καταλάβουν ο ένας τον άλλο.

 

Αν είσαι Δίδυμος

Ταιριαστό ζευγάρι, αφού το ζώδιο των Διδύμων βοηθά να ξυπνήσει η περιέργεια και η επιθυμία για νέες προοπτικές, καθώς έχουν παρόμοιο σκεπτικό. Μεταξύ τους αναπτύσσεται συμπάθεια και ευγένεια. Ο Ζυγός είναι πιο καλλιτεχνικός και επικεντρώνει την διαίσθησή του στον να νιώσει τον σύντροφο. Η επικοινωνία τους συνδέει και τους φέρνει κοντά.

 

Αν είσαι Καρκίνος

Αυτή η συναστρία συνδυάζει τη γοητεία και τη λεπτότητα του Ζυγού με τη φαντασία και την ευρηματικότητα του Καρκίνου. Αυτό θα είναι μια σχέση που φέρνει πίεση και στις δύο πλευρές. Η μαγεία θα γοητεύει αρχικά, η τρυφερότητα θα τους φέρνει κοντά, αλλά θα βγάζει υπερβολή στην ευαισθησία. Η αγάπη θα είναι ήρεμη, ενώ θα θέλουν να κάνουν  όνειρα από κοινού.

 

Αν είσαι Λέων

Αν ο Λέων είναι άνδρας και η γυναίκα είναι Ζυγός, μπορεί να γίνει ένας καλός σύντροφος, αλλά θα εξαρτηθεί από την γενική νοοτροπία. Αν συμβεί το αντίθετο, ο Ζυγός τείνει να κουράσει τη γυναίκα Λέοντα, καθώς θα είναι αβέβαιος και ασταθής για τα γούστα της. Αλλά ανεξαρτήτως φύλου, αν βρεθεί μια ισορροπία στο θέμα εξουσίας μεταξύ τους, που το ζευγάρι θα είναι πολύ χαρούμενο.

 

Αν είσαι Παρθένος

Ο Ζυγός θα είναι ικανοποιημένος με την ήπιων τόνων Παρθένο, η οποία με τη σειρά της θα χαρεί την ομορφιά,  την λεπτότητα και την κοινωνική άνεση του Ζυγού. Η διάθεση της Παρθένου να συμβιβάζεται,  θα είναι πάντα ένας παράγοντας που θα βοηθά να καταλήγουν σε συμφωνία. Σε γενικές γραμμές, αυτή η σχέση τείνει να είναι διαρκής, αν και οι δύο έχουν αρκετή υπομονή για να αντιμετωπίσουν τις αντιξοότητες και να σέβονται ο ένας τις ανάγκες του άλλου.

 

Αν είσαι Ζυγός

Με ίδια φύση, μπορούν να διαπιστώσουν ότι βρέθηκε πραγματικά ο ιδανικός σύντροφος ψυχής. Η λεπτή και ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία και των δύο είναι ένα διεγερτικό για την αγάπη. Από την άλλη πλευρά ο ένας σύντροφος μπορεί να γίνει ζηλιάρης, αν δεν του αρέσει η φήμη και η δημοτικότητα που έχει ο άλλος. Πρέπει επίσης να ξεπεράσουν τον  δισταγμό και τον φόβο των πληγώσει ο ένας τον άλλον με την αλήθεια, η οποία μπορεί να κρύβεται φθάνοντας συχνά στην υποκρισία. Η αγάπη βασίζεται στη δέσμευση ως προς τις αξίες και τις προθέσεις.

 

Αν είσαι Σκορπιός

Δύσκολο αρχικά ένας Ζυγός θα προσελκύσει ένα Σκορπιό και το αντίστροφο, επειδή είναι πολύ διαφορετικά στην φύση τους ζώδια. Επίσης, ο Ζυγός μοιάζει πολύ παρορμητικός για τον Σκορπιό. Κτητικότητα, ζήλια και σκηνές δράματος που θα προκαλέσει ο Σκορπιός δημιουργούν σύγχυση στον Ζυγό, ενώ στέκεται έκπληκτος και αμήχανος από τις υπερβολικές συναισθηματικές αντιδράσεις του Σκορπιού. Για να πετύχει η σχέση, υπάρχει ανάγκη να καταβληθούν προσπάθειες, προσπαθώντας μια πιο ισορροπημένη συνύπαρξη. Θα έχουν όμως έντονα συναισθήματα.

 

Αν είσαι Τοξότης

Αυτή η συναστρία είναι μια ευχάριστη συνάντηση μεταξύ των δύο ζωδίων. Και οι δύο είναι εύκολο να συνεννοηθούν, είναι συμπληρωματικοί και μπορούν να είναι αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο. Η σχέση τείνει να είναι πιο γεμάτη από χαρά από ό, τι σε άλλα ζώδια. Ένας Ζυγός και ένας Τοξότης μαζί δεν θα αρκούνται στη φυσική γοητεία, αλλά θα συμμετέχουν περισσότερο σε ενδιαφέροντα πνευματικά και ιδεολογικά.

 

Αν είσαι Αιγόκερως

Παρορμητική ένωση μέσα από κοινωνικές δραστηρικότητες, σκέφτονται την κοινωνική τους εικόνα και θέλουν να «κάνουν κάτι» μαζί. Ο Ζυγός είναι επεκτατικός, ορθολογιστής και  ο Αιγόκερως νοιάζεται για την δόξα ή την επιτυχία. Θα ενοχλήσει τον Ζυγό αν είναι σαρκαστικός και ο Αιγόκερως θα ενοχληθεί από την ευρεία κοινωνικότητα του Ζυγού. Αλλά με κοινό όραμα, μπορούν να είναι και οι δύο ευχαριστημένοι.

 

Αν είσαι Υδροχόος

Σύμπνοια των δύο σε ιδέες. Αν ο ένας δεν μπορεί να αποφασίσει κάποιο σοβαρό ζήτημα, ο άλλος  μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια και να ενθαρρύνει. Είναι ένα πολύ βασικό σημείο σε αυτή την σχέση αγάπης. Η συναστρία έχει πολλά θετικά σημεία,  βασίζεται όμως στην επικοινωνία κυρίως. Ο Ζυγός μπορεί να αισθάνεται έλξη για τον Υδροχόο από την αρχή και ο Υδροχόος αισθάνεται να τον μαγνητίζει ο Ζυγός, χωρίς ποτέ να αισθάνονται παγιδευμένοι. Αλλά λείπει ένα κομμάτι της φυσικής γοητείας μεταξύ τους αρχικά, που μπορεί να ξεπεραστεί.

 

Αν είσαι Ιχθύς

Ενώ ο ένας αισθάνεται καθαρά τι θέλει, ως Ζυγός, ο σύντροφος με το ζώδιο των Ιχθύων, τον μπερδεύει. Τον συγκινεί, αλλά δεν του φαίνεται σαφής ή κατανοητός. Αλλά ακριβώς λόγω αυτού, με μια μυστηριώδη γοητεία προσελκύει ο ένας τον άλλον. Ο σύντροφος Ιχθύς εκτιμά την διακριτικότητα και την ευαισθησία του Ζυγού και ο Ζυγός ταξιδεύει στο όνειρο με τον Ιχθύ. Η σχέση είναι ρομαντική αλλά απαιτεί περισσότερη επικοινωνία.

Πηγή: https://astrolife.gr/o-erotas-sto-zodio-tou-zigou/


Ακολούθησα σπουδές γαλλικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Paris IV) και δίδαξα την γαλλική γλώσσα. Εδώ και είκοσι πέντε χρόνια, ασχολούμαι με την εσωτερική φιλοσοφία και την αστρολογία. Σπούδασα επί σειρά ετών σε σχολές ξένες και ελληνικές, ωστόσο συνεχίζω να ερευνώ την ατέρμονη αυτή γνώση, αφού η προσπάθεια δεν είναι ποτέ αρκετή για την σοφία τόσων αιώνων. Μέλος της Astrological Association of Great Britain, είμαι σύμβουλος αστρολογίας, διδάσκω αστρολογία, διοργανώνω σεμινάρια και κύκλους αυτογνωσίας με βάση τον αστρολογικό μας χάρτη. Βιβλία μου: «Χείρωνας», «Σελήνη», «Επιλεκτική αστρολογία», «Το βιβλίο της αστρολογίας», «Αστεροειδείς», «Αστρολογία-Λόγος των άστρων», «Η αστρολογία στο βουνό των Κενταύρων»( μία έρευνα πάνω στα ευαίσθητα σημεία του ψυχισμού), «Η κατανόηση των όψεων και οι πλανήτες δίχως όψη» με συμμετοχή σε άλλες μελέτες και νέα βιβλία υπό έκδοση. Παράλληλα συμμετείχα και συμμετέχω με άρθρα για πολλά χρόνια σε έντυπα και στον ηλεκτρονικό τύπο (δημοσιογράφος – μέλος της ΕΣΠΗΤ). Το ενδιαφέρον μου στρέφεται κυρίως προς την ψυχολογική και καρμική αστρολογία, όπως και την αστρολογία των ανθρωπίνων σχέσεων. Πιστεύω πως η αστρολογία είναι ένας βασικός οδηγός αυτο-γνωσίας και αυτο-ανάλυσης, με στόχο να εκμεταλλευτούμε τα ταλέντα μας και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Σαν αποτέλεσμα να έχουμε αρμονία και να γίνουμε πραγματικά ευτυχείς. Η αστρολογία, όπως και κάθε εσωτερική γνώση, μας διδάσκει πώς να έχουμε ένα δρόμο προς την πληρότητα και μας προσφέρει την δυνατότητα της επιλογής. Αφού όπως λέει και η ρήση… «Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του, ενώ ο ανόητος υποκύπτει σ’ αυτά»…. ας ακολουθήσουμε τον δρόμο της σοφίας λοιπόν. Λόγω κλασικών σπουδών και μελέτης της πολιτιστικής κληρονομιάς των λαών της Β. Ευρώπης, ασχολήθηκα με το φιλοσοφικό σύστημα των Ρούνων, με στόχο πρωτίστως την αυτο-βελτίωσή μας. Εναλλακτική θεραπεύτρια, παραδίδω απλές και εύχρηστες τεχνικές ενδυνάμωσης για τον καθένα μας. Και είμαι κάτοχος του πτυχίου κρυσταλλοθεραπείας Mastering The Properties Of Crystals

INSTAGRAM FEED