close

3 σκαλιά για την ερωτική σχέση που ονειρεύεσαι!

ΕΝΑ WORKSHOP-ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ |

με τον Life & Relationship Coach, #1 best-selling συγγραφέα
                                    Νικόλα Ουρανό

 • Νιώθεις μοναξιά και ερωτική απογοήτευση;
 • Τα λάθη του παρελθόντος σε γεμίζουν φόβο και άγχος;
 • Πιστεύεις ότι δεν υπάρχει ο ιδανικός σύντροφος για σένα εκεί έξω;
 • Θέλεις να βάλεις σε τάξη τα μπερδεμένα συναισθήματά σου;
 • Έχεις χάσει την εμπιστοσύνη σου στον εαυτό σου και στους άλλους;
 • Νομίζεις πως στέλνεις λάθος μηνύματα σε όποιον προσπαθείς να προσεγγίσεις ερωτικά;
 • Θέλεις να αποκτήσεις μια ειλικρινή και ισορροπημένη σχέση που θα αντισταθμίζει την πίεση που έχει η ζωή στην πόλη;
 • Κάθε φορά που προσπαθείς να επικοινωνήσεις με το σύντροφό σου, χτυπάς σε τοίχο;
 • Σε κούρασαν οι τσακωμοί και οι παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου;

… αν σε κάποιο από τα παραπάνω απάντησες “ναι”, τότε δεν πρέπει να χάσεις τη ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ!

Η μεγάλη περιοδεία του Νικόλα Ουρανού για τις ερωτικές σχέσεις έρχεται στην Αθήνα, έχοντας πραγματοποιήσει ήδη τρεις πολύ επιτυχημένες στάσεις σε Θεσσαλονίκη, Λάρνακα και Λεμεσό! Ο φημισμένος σύμβουλος σχέσεων και συναρπαστικός ομιλητής αναμένεται να ενθουσιάσει το αθηναϊκό κοινό που θα παρευρεθεί στις 24 Ιουνίου στο Crowne Plaza Athens, ξετυλίγοντας με τον γνώριμο και αναπαραστατικό του τρόπο το κουβάρι των σύγχρονων ερωτικών σχέσεων. Στο επίκεντρο της παρουσίασης θα βρεθούν οι λόγοι που οι άνθρωποι της πόλης νιώθουν τόση μεγάλη πίεση και τόσο άγχος να κρατήσουν μια σωστή ερωτική επικοινωνία.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν οι τρεις διαδρομές μέσα από τις οποίες περνούν η σωστή σεξουαλική και ερωτική επικοινωνία. Συγκεκριμένα θα γίνει παρουσίαση των βασικών αξόνων:

 • της αναπτυγμένης Αυτοπεποίθησης
 • της αποτελεσματικής Επικοινωνίας με τον σύντροφό μας
 • του κοινού Οράματος

Οι συνθήκες πίεσης που νιώθει κάποιος σε μια απρόσωπη πόλη αλλά και το βάρος από όλες τις άλλες υποχρεώσεις που τρέχουν σίγουρα δεν είναι ενθαρρυντικά στοιχεία για να ζήσει κανείς μια ουσιαστική ερωτική σχέση. Αυτός είναι ο στόχος του workshop που θα παρουσιάσει ο γνωστός Life & Relationship Coach. Να φωτιστούν τα λάθη που γκρεμίζουν τις προσπάθειές μας να συνυπάρξουμε και να είμαστε ευτυχισμένοι και πλήρεις στο πλευρό κάποιου άλλου.

Η σειρά της Αθήνας, λοιπόν, να πάρει τη σκυτάλη από τις προηγούμενες πόλεις της περιοδείας και να υποδεχτεί ένα σεμινάριο πραγματική επανάσταση για τις ερωτικές σχέσεις! Όπως κάθε φορά που βρίσκεται στην πρωτεύουσα, ο Νικόλας Ουρανός, με τις ασκήσεις, τις προσωπικές μαρτυρίες, τις real-time challenges και την παρουσίαση νέων επαναστατικών εργαλείων, θα ξεσηκώσει και θα κινητοποιήσει καθέναν από τους τυχερούς παρευρισκόμενους του σεμιναρίου, ώστε να πάρουν την τύχη της ερωτικής τους ζωής στα χέρια τους!

 

Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στο Ηράκλειο στις 3 Ιουλίου και το GDM Megaron Hotel.

Ώρες: 18.00-21.00

 

Tο Workshop Απευθύνεται:

 • Σε όσους διστάζουν να μπουν σε μια νέα σχέση
 • Σε όσους αναζητούν τον τρόπο να προσεγγίσουν σωστά το άλλο φύλο
 • Σε αυτούς που κουράστηκαν να διαλέγουν το λάθος σύντροφο
 • Σε εκείνους που θέλουν να μάθουν τα μυστικά της ερωτικής επικοινωνίας
 • Σε όσους επιθυμούν να μην επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος
 • Σε όσους θέλουν να αναζητήσουν μια ισορροπημένη σχέση αντανακλώντας σε αυτή αυτοπεποίθηση
 • Σε ζευγάρια που επιθυμούν να βρουν τον κατάλληλο τρόπο να επικοινωνούν σωστά τα συναισθήματά τους στο σύντροφό τους
 • Σε ζευγάρια που ψάχνουν ένα δημιουργικό και υγιές όραμα που θα επανενεργοποιήσει τους κινητήρες της σχέσης τους

Θέσεις Περιορισμένες!

Προλάβετε τα εισιτήρια προσφοράς που θα βρείτε στο site της εγγραφής και εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας στο workshop της Αθήνας σε προνομιακή τιμή!

Η μοναδική αυτή προσφορά ισχύει περιοριστικά για τις 10 πρώτες θέσεις!

Kάντε την εγγραφή σας στο:
https://www.jillandnikolas.com/tour

           

—————-  Αυτοπεποίθηση – Επικοινωνία – Κοινό Όραμα     —————-

https://www.jillandnikolas.com/tour

 

 

 

Το profile του εισηγητή:

Ο Νικόλας Ουρανός είναι Ειδικός Σχέσεων, εμπνευσμένος ομιλητής, συγγραφέας και διακεκριμένος Σύμβουλος Γάμου. Είναι ο ιδρυτής του www.jillandnikolas.com και βραβευμένος Συγγραφέας των #1 International bestselling βιβλίων:
Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για να Ζήσεις τη Σχέση που Ονειρεύεσαι” και
“Ευ Ζην Τώρα: 3 κλειδιά για το Πώς να Πραγματοποιήσεις τα Όνειρά σου”

Πιστοποιήθηκε ως Μarriage Μentor, δηλαδή μέντορας γάμου από τον κλινικό ψυχολόγο Les Parrott και την ειδικό γάμου και οικογένειας Leslie Parrott, οι οποίοι σήμερα συγκαταλέγονται ανάμεσα στους μεγαλύτερους εκπαιδευτές συμβούλων γάμου, στην Αμερική.

Αρθρογραφεί και Εμφανίζεται τηλεοπτικά για τα θέματα των σχέσεων, παρουσιάζοντας και αναλύοντας θέματα για τις ερωτικές σχέσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο. Δάσκαλοί του, ο δύο φορές New York Times Best Selling συγγραφέας, ομιλητής και ιδρυτής του Experts Academy, Brendon Burchard και ο ψυχοθεραπευτής Σπύρος Ζαχαρίου.

 

Είναι παντρεμένος με την κορυφαία και παγκοσμίου φήμης συγγραφέα και ομιλήτρια, Jill Douka. Σήμερα μεταδίδει τη γνώση και την εμπειρία του, για τη δυνατότητα μας να βιώσουμε, την αγάπη στη ζωή μας, μαζί με το άλλο μας  “ολόκληρο”.

 


Η Χριστίνα Λαμπίρη είναι δημοσιογράφος με πολυετή προϋπηρεσία στο χώρο των περιοδικών, της τηλεόρασης αλλά και στου ραδιοφώνου. Έχει αγαπηθεί από το κοινό από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβε να εκπροσωπήσει την μεσημεριανή ζώνη με ένα προφίλ δημοσιογραφικό που χαρακτηριζόταν εξαρχής από ήθος και υπευθυνότητα. Από τότε έχει υπηρετήσει επάξια ως παρουσιάστρια ζώνες ειδησεογραφίας , πρωινής ενημέρωσης , εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου αλλά και ειδικές εκπομπές όπως Καλλιστεία, Τηλεμαραθώνιο αλλά και τα Τηλεοπτικά βραβεία του ΕΘΝΟΥΣ «ΠΡΟΣΩΠΑ 2008». Έχει κερδίσει 2 τηλεοπτικά βραβεία ως «αγαπημένη εκπομπή κοινού 2005» και «Βραβείο ειδικής εκπομπής 2008» για τον Τηλεμαραθώνιο που διοργανώθηκε για υποστήριξη και βοήθεια προς τους πυροπαθείς της Ηλείας , ενώ ήταν και δύο φορές υποψήφια στα ίδια βραβεία ως «αγαπημένη παρουσιάστρια κοινού εκτός ειδήσεων». Το 2012 αποφάσισε να διοχετεύσει όλη της το «είναι» στο δικό της ηλεκτρονικό δημιούργημα που δεν είναι άλλο από το The fun of Lifesharing.«To site αυτό έχει γίνει με αγάπη και μεράκι τόσο από εμένα όσο και από τους συνεργάτες μου όλους εσάς που θέλετε να ενημερώνεστε για θέματα υγείας,ομορφιάς,μόδας,ψυχολογίας, επικαιρότητας και όχι μόνο. Η ομάδα μας πρεσβεύει την χαρά του να μοιράζεσαι την γνώση και δεν είναι τυχαίο ποια άτομα μπήκαν στην οικογένεια του Τhe fun of Lifesharing. Το όραμα μας είναι η ομάδα αυτή να επεκταθεί και να εμπνευστεί από εσάς! Θέλουμε να γίνουμε η αγαπημένη σας παρέα το πρωί με καφέ, τις χαλαρές σας ώρες,το βράδυ πριν κοιμηθείτε,στο διάλειμμα σας στη δουλειά,η συντροφιά σας σε κάθε στιγμή σας».