close

Δίδυμοι, το ζώδιο του μήνα

 

Αγαπητοί φίλοι στο ζώδιο των Διδύμων, φέρνετε την δροσιά της πρώτης εφηβείας την εποχή αυτή…

Μία ενδιαφέρουσα χρονιά ξεκινά με τα γενέθλιά σας, και φυσικά έχετε όλη τη διάθεση να την απολαύσετε και να γευτείτε νέες εμπειρίες.

Ο Δίας φέτος ευνοεί σε μεγάλο μέρος της πορεία σας και διευρύνει ορίζοντες και δρόμους ζωής για σας!

Καθώς βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας, έρχονται  στο προσκήνιο σημαντικές αλλαγές, ουσιαστικές εμπειρίες μέσω των σχέσεων και ένα καλύτερο περιβάλλον, που θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τους ορίζοντές σας.

Η ευγλωττία σας, η ευστροφία και η πνευματικότητα, θα συνυπάρχουν και μία φλογερή δημιουργική διάθεση θα αναδείξει τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας.

Μετά από αρκετά χρόνια πιέσεων, περιορισμού ή άγχους, ίσως βιώνετε την καλύτερη περίοδο και πρέπει να την χαρείτε! Κοινωνικοί, περίεργοι για νέα γνώση, θα συναντήσετε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας και θα δώσουν τροφή για σκέψη και νέες αναζητήσεις. Ανοίγετε τα φτερά σας, πετάτε πιο μακριά!

Η έναρξη της φετινής περιόδου των Διδύμων, έρχεται αμέσως μετά από μία Πανσέληνο που δεν είναι τόσο εύκολη, καθώς μας οδηγεί στην συνειδητοποίηση της θλίψης. Αυτή η Πανσέληνος όμως περιγράφει και ένα τέλος και την μεταμόρφωσή μας μετά από αυτό. Στην περίπτωσή σας, η αλλαγή, βαθιά και ριζική, έρχεται σε ό,τι αφορά την καθημερινότητά σας. Προφανώς, κλείνουν κύκλοι και πρέπει να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο ζωής που θα σας αναζωογονήσει και θα σας εξελίξει.

Μην διστάσετε μπροστά στις προκλήσεις. Η αισιόδοξη προοπτική υπάρχει πάντα και σας βοηθά να γυρίσετε σελίδα. Εξ άλλου, δεν είστε από τους ανθρώπους που τους αρέσει να βαλτώνουν στην στασιμότητα.

Η ανανέωση παραμένει ένας σημαντικός σας πόθος και κάποιες φορές, ένα ανέφικτο όνειρο φέτος. Πιθανώς γιατί είστε σε υπερβολική εγρήγορση και ό,τι κι αν κατακτήσετε, φαίνεται λίγο. Όμως ταυτόχρονα, θα δώσετε νέο νόημα στην ζωή σας, και αυτό είναι ήδη για σας, σημαντικό.

Σε ό,τι αξίζει πραγματικά, θα είστε περισσότερο δεκτικοί και ευαίσθητοι, και γι’ αυτό θα πρέπει να διαχειρίζεστε καλά τις συναισθηματικές σας παρορμήσεις. Ωστόσο κι αυτή η πινελιά, κάνει την νέα χρονιά περισσότερο ενδιαφέρουσα.

 

Συμπληρωματικά: οι ετήσιες προβλέψεις ζωδίων:  Δίδυμοι 2019 https://astrolife.gr/etisies-provlepseis-zodion-didymoi-2019/

 

Κάποιες επιπρόσθετες πληροφορίες για όσους έχετε γεννηθεί στο…

Πρώτο δεκαήμερο (δεκανό)

  • Στην αισθηματική σας ζωή, είστε αρκετά τρυφεροί, ίσως υπερβολικά δοτικοί και ανασφαλείς, σε σημείο που ενδέχεται να γίνετε κτητικοί. Θα είναι σε ένα βαθμό διεκδικητικό και πνιγηρό το ενδιαφέρον σας για όσους αγαπάτε, αλλά εμπεριέχει και αφοσίωση και ζεστασιά. Δεν είναι σωστό όμως να περιμένετε πως οι άλλοι θα νιώθουν ακριβώς όπως εσείς. Επιτρέψτε στην λογική σας, να φέρει ισορροπία στις σχέσεις σας. Εξ άλλου, η χρονιά υπόσχεται γνωριμίες, ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις. Μην αγωνιάτε πολύ… Κάποια κρυφή σχέση, ίσως σας συναρπάσει.
  • Στα επαγγελματικά και οικονομικά σας, δραστηριοποιείστε έντονα και υπάρχουν εξελίξεις, κυρίως νέοι πόροι εισοδήματος. Θα θέσετε τον σπόρο της δημιουργίας, σε ένα νέο έργο και δεν αποκλείεται να το δείτε σύντομα να «ανθίζει». Αποφύγετε όμως παρασκηνιακές συμφωνίες ή παράτολμες επιλογές.

 

Δεύτερο δεκαήμερο (δεκανό)

  • Στην αισθηματική σας ζωή, θα είστε αρκετά μυστικοπαθείς, προφανώς γιατί δεν θα θέλατε να μοιραστείτε τα θετικά της με άλλους. Στοχεύετε σε προοπτικές που θα σας προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια και ενδέχεται να τις διεκδικήσετε δυναμικά. Υπάρχουν γνωριμίες που έρχονται και φεύγουν από τη ζωή σας στην πορεία των επομένων μηνών, ας δεχτείτε τα θετικά τους λοιπόν.
  • Στους επαγγελματικούς σας στόχους, νιώθετε την ανάγκη να τεθεί βάση για ένα πιο παραγωγικό έργο, ή περισσότερες απολαβές στο άμεσο μέλλον, για το ήδη υπάρχον έργο σας. Υπάρχουν ιδέες, υπάρχουν νέες και σημαντικές εξελίξεις για σας, αν αφήσετε κατά μέρος την παλιά τακτική, στενές αντιλήψεις ή στερεότυπα στις συνεργασίες. Προφανώς, σας ταιριάζει να αναλάβετε περισσότερο ατομική πρωτοβουλία. Στον κοινωνικό σας περίγυρο, μην εμπιστεύεστε εύκολα τα επαγγελματικά σας όνειρα σε άλλους. Κρατάτε ένα «κρυφό χαρτί» ή μία εναλλακτική λύση.

Τρίτο δεκαήμερο (δεκανό) – η Πανσέληνος που προηγήθηκε των Διδύμων, σας αγγίζει άμεσα

  • Στην αισθηματική σας ζωή, έχετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσουν σχέσεις που νοσούν ή δεν έχουν να προσφέρουν πλέον κάποια σπίθα και ζεστασιά. Αντίθετα, ήδη από τους προηγούμενους μήνες, αναγνωρίζετε την ανάγκη της πληρότητας στην ψυχή. Περισσότερο συνειδητοποιημένοι, αναζητάτε την αλλαγή σε μικρές ή μεγαλύτερες λεπτομέρειες της καθημερινότητας με το ταίρι σας, και έχετε μία συγκεκριμένη εικόνα για τη χαρά που σας ενδιαφέρει να κερδίσετε μέσω της σχέσης που ονειρεύεστε.
  • Στην επαγγελματική σας ζωή, πολλές προτάσεις ίσως σας φέρνουν σε δύσκολη θέση επιλογής. Σημαντικό για σας θα είναι να μην αφήσετε πολλά περιθώρια να διαχειρίζονται τα οικονομικά της επιχείρησης, οι συνεργάτες σας. Αν δεν έχετε συνεργάτες, ας είστε σε ένα βαθμό επιφυλακτικοί ως προς τις συναλλαγές σας, διατηρώντας πάντα μία δικλείδα ασφαλείας στο έργο σας. Ό,τι δεν αποδίδει, κλείνει τον κύκλο του οριστικά, και εσείς αναζητάτε νέους συνεργάτες, νέες προοπτικές, νέους ορίζοντες.

 

Πηγή: https://astrolife.gr/didymoi-to-zodio-toy-mina/


Ακολούθησα σπουδές γαλλικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Paris IV) και δίδαξα την γαλλική γλώσσα. Εδώ και είκοσι πέντε χρόνια, ασχολούμαι με την εσωτερική φιλοσοφία και την αστρολογία. Σπούδασα επί σειρά ετών σε σχολές ξένες και ελληνικές, ωστόσο συνεχίζω να ερευνώ την ατέρμονη αυτή γνώση, αφού η προσπάθεια δεν είναι ποτέ αρκετή για την σοφία τόσων αιώνων. Μέλος της Astrological Association of Great Britain, είμαι σύμβουλος αστρολογίας, διδάσκω αστρολογία, διοργανώνω σεμινάρια και κύκλους αυτογνωσίας με βάση τον αστρολογικό μας χάρτη. Βιβλία μου: «Χείρωνας», «Σελήνη», «Επιλεκτική αστρολογία», «Το βιβλίο της αστρολογίας», «Αστεροειδείς», «Αστρολογία-Λόγος των άστρων», «Η αστρολογία στο βουνό των Κενταύρων»( μία έρευνα πάνω στα ευαίσθητα σημεία του ψυχισμού), «Η κατανόηση των όψεων και οι πλανήτες δίχως όψη» με συμμετοχή σε άλλες μελέτες και νέα βιβλία υπό έκδοση. Παράλληλα συμμετείχα και συμμετέχω με άρθρα για πολλά χρόνια σε έντυπα και στον ηλεκτρονικό τύπο (δημοσιογράφος – μέλος της ΕΣΠΗΤ). Το ενδιαφέρον μου στρέφεται κυρίως προς την ψυχολογική και καρμική αστρολογία, όπως και την αστρολογία των ανθρωπίνων σχέσεων. Πιστεύω πως η αστρολογία είναι ένας βασικός οδηγός αυτο-γνωσίας και αυτο-ανάλυσης, με στόχο να εκμεταλλευτούμε τα ταλέντα μας και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Σαν αποτέλεσμα να έχουμε αρμονία και να γίνουμε πραγματικά ευτυχείς. Η αστρολογία, όπως και κάθε εσωτερική γνώση, μας διδάσκει πώς να έχουμε ένα δρόμο προς την πληρότητα και μας προσφέρει την δυνατότητα της επιλογής. Αφού όπως λέει και η ρήση… «Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του, ενώ ο ανόητος υποκύπτει σ’ αυτά»…. ας ακολουθήσουμε τον δρόμο της σοφίας λοιπόν. Λόγω κλασικών σπουδών και μελέτης της πολιτιστικής κληρονομιάς των λαών της Β. Ευρώπης, ασχολήθηκα με το φιλοσοφικό σύστημα των Ρούνων, με στόχο πρωτίστως την αυτο-βελτίωσή μας. Εναλλακτική θεραπεύτρια, παραδίδω απλές και εύχρηστες τεχνικές ενδυνάμωσης για τον καθένα μας. Και είμαι κάτοχος του πτυχίου κρυσταλλοθεραπείας Mastering The Properties Of Crystals

INSTAGRAM FEED