Γυρίζουμε σελίδα!

Γυρίζουμε σελίδα!

Καλό και δημιουργικό μήνα αγαπημένοι μου!

Δεν ξέρω για εσάς, εμάς όμως στο lifesharing.gr ο Μάιος μας έπιασε για τα καλά!  Νομίζω ότι το καταλάβατε … Νέο lay out, νέα προσέγγιση στα θέματα, ανανεωμένη διάθεση και πρακτική σκέψη.

Όπως πολλές φορές σας έχω πει , το www.lifesharing.gr  έχει μοναδικό σκοπό να ανοίξει μέσα από τα άρθρα του καινούριους δρόμους προσέγγισης  σημαντικών θεμάτων που μας απασχολούν καθημερινά  σε όλους τους τομείς.  Μέσα από την βασική  μας στήλη, Έτσι ζούμε καλύτερα προσπαθούμε να δώσουμε απαντήσεις  αλλά και να προτείνουμε  τους τρόπους  για να γίνει  πραγματικά η ζωή μας καλύτερη σε όλα τα επίπεδα, βαθιά και ουσιαστικά. Θέματα που αφορούν στις σχέσεις μας, με τους γύρω μας αλλά κυρίως με τον εαυτό μας, ψυχολογία, αυτοβελτίωση, tips ομορφιάς , ευεξίας και διατροφής αλλά και  όμορφες ιδέες – λύσεις για τα μικρά καθημερινά μας προβλήματα από τη διακόσμηση μέχρι την μαγειρική. Επί πλέον τώρα πια, θα φροντίζουμε να ενημερώνεστε για Ότι νέο  υπάρχει στον τομέα της επιστήμης , της τεχνολογίας, των εκδόσεων αλλά για σημαντικές δραστηριότητες τόσο σε φιλανθρωπικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο σεμιναρίων , διαλέξεων , ημερίδων, επιμόρφωσης αλλά και ψυχαγωγίας.

Εκεί όμως που επίσης θα ήθελα να δώσουμε έμφαση τώρα, είναι η δική μας άμεση επικοινωνία. Μην διστάζετε να μοιράζεστε σκέψεις , εμπειρίες και συναισθήματα. Η δική σας ιστορία είναι ένα μικρό μάθημα ζωής για όλους μας.  Δυστυχώς έχουμε μάθει να διαβάζουμε και να ενδιαφερόμαστε μόνο για τις ιστορίες διάσημων προσώπων .  Μέγα Λάθος.  Όλοι μας είμαστε μικροί ήρωες. Όλοι μας έχουμε διαβεί δύσκολα μονοπάτια . Όλοι έχουμε δικαίωμα να πούμε δυνατά την δική μας ιστορία, όλοι μπορούμε να γίνουμε δάσκαλοι αλλά και μαθητές.  Δάσκαλοι και μαθητές όχι μόνο στα μεγάλα μαθήματα ζωής, αλλά και σε αυτά τα μικρά μυστικά που πραγματικά μπορούν να κάνουν τη ζωή όλων καλύτερη. Μοιραστείτε τα.  Από την “σπεσιαλιτέ” σας στο μαγείρεμα μέχρι και την μάσκα ομορφιάς που μάθατε από την γιαγιά σας!  Στείλτε τα πάντα στο aboutlifesharing@gmail.com. 

Την αρχή κάνουμε η Μαρία Αντωνιάδου κι εγώ, μέσα από τις στήλες μας, Maria’s blog και Τα δικά μας, και μοιραζόμαστε μαζί σας ότι κάνει πραγματικά καλύτερη τη δική μας ζωή και τη δική μας καθημερνότητα!

Ελάτε να γίνουμε μία όμορφη παρέα. Ελάτε να κάνουμε το www.lifesharing.gr “χώρο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων” . Δεν ξέρουμε όλοι τα πάντα. Μπορούμε να μάθουμε όμως όλοι τα πάντα . Μην ξεχνάτε ότι ” τα μόνα συμφέροντα είναι ομαδικά” ( από το βιβλίο της Ιουλίας Πιτσούλη ” Ηρακλής, ο ήρωας μέσα μας, εκδ.  ΕΣΟΠΤΡΟΝ ).

Χριστίνα Λαμπίρη

aboutlifesharing@gmail.com