Εντατικό σεμινάριο «Ο Καθρέφτης του Σώματος»: Γίνε η αλλαγή που θέλεις για τον εαυτό σου

Εντατικό σεμινάριο «Ο Καθρέφτης του Σώματος»: Γίνε η αλλαγή που θέλεις για τον εαυτό σου

 

Αν είστε απόλυτα υγιείς-σωματικά και ψυχικά. Αν διαχειρίζεστε όσα σας φέρνει η ζωή, χωρίς να κάνετε βήματα πίσω ή να αισθάνεστε ένταση και στρες.

Τότε αυτό το σεμινάριο δεν είναι για εσάς.

Αν, πάλι, θέλετε να μάθετε πώς οι πεποιθήσεις, οι σκέψεις και η στάση που έχετε απέναντι στη ζωή επηρεάζουν την συνολική υγεία, τη σχέση με τον εαυτό σας και τους γύρω σας, και να τα στρέψετε προς όφελός σας, τότε το σεμινάριο «Ο Καθρέφτης του Σώματος» μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει.

SAVE THE DATE:  21-25 Μαρτίου 2019 στο Negroponte Resort στην Ερέτρια.

Τι είναι η μέθοδος του Martin Brofman «Καθρέφτης του Σώματος»

Το σεμινάριο που πραγματοποιείται πλέον της μιας δεκαετίας σε ολόκληρο τον κόσμο, βασίζεται στη μέθοδο του Martin Brofman, η οποία συνδυάζει την δυτική ψυχολογία με την ανατολική-ινδουιστική-φιλοσοφία και τον διαλογισμό. Στηρίζεται στην αρχή πως οι σκέψεις-συνειδητές και υποσυνείδητες επηρεάζουν το σώμα και την ψυχική μας διάθεση. Αν οι εντάσεις που μας προκαλεί η καθημερινότητα, τ’ απωθημένα και τα άλυτα ζητήματα δεν αντιμετωπιστούν εγκαίρως, τότε εμφανίζονται συμπτώματα, με τη μορφή ασθενειών σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο.
Η συνείδησή μας- ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο και διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις είναι ο «καθρέφτης του σώματος» και αντίστοιχα, το σώμα μας είναι ένας «καθρέφτης της συνείδησης». Αποκτώντας συνειδητότητα, μαθαίνοντας να διαβάζουμε τα σημάδια, μπορούμε ν’ αντιστρέψουμε τα πάντα και να αποκτήσουμε ισορροπία. Ακόμη και ο εγκέφαλός μας γίνεται αρωγός προς αυτή την κατεύθυνση.
Το συγκεκριμένο, όπως και κάθε σεμινάριο δεν είναι το μαγικό ραβδάκι, όμως παρέχει ένα κιτ εργαλείων και μιας τεχνικής που μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιήσει για να γίνει θεραπευτής του εαυτού του αλλά και των γύρω του. Μπορεί να λειτουργήσει προληπτικά αλλά και να αντιστρέψει συμπτώματα σωματικά και ψυχικά, αλλάζοντας παράλληλα τον τρόπο που βλέπουμε και βιώνουμε τη ζωή.

Ταυτότητα σεμιναρίου
Σύστημα «Καθρέφτης του Σώματος»
Επίπεδο Ι
Απευθύνεται σε αρχάριους

Επόμενη ημερομηνία: 21-25 Μαρτίου 2019
Τόπος διεξαγωγής: Negroponte Resort στην Ερέτρια
Εισηγητής: Philippe Hannetelle, μαθητής για 30 και πλέον χρόνια του Martin Brofman
Early booking με μειωμένη τιμή έως 21 Φεβρουαρίου 2019
Για πληροφορίες και κρατήσεις: Στείλτε mail στο vassosotiriou@wewill.gr ή τηλεφωνήστε στα 211 4005461, 693 6159835 (Βάσω Σωτηρίου)

Το βιβλίο της μεθόδου με τίτλο «Όλα Μπορούν Να Θεραπευτούν» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Χρήσιμες διευκρινίσεις
– Οι συμμετέχοντες διαμένουν στο ξενοδοχείο της Ερέτριας, καθώς κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας της μεθόδου είναι απαραίτητο να μην υπάρχουν οι περισπασμοί και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας.
– Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα αγγλικά, με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά.

Λίγα λόγια για τον Martin Brofman
Υπήρχε ένας από τους πιο διάσημους θεραπευτές στον κόσμο. Όταν οι γιατροί διάγνωσαν πως έπασχε από καρκίνο, λέγοντάς του ότι του απομένουν μόλις λίγοι μήνες, εκείνος εφαρμόζοντας τη μέθοδό του, τους διέψευσε ζώντας 39 χρόνια. Ο ίδιος πίστευε ότι η ανθρώπινη δύναμη μπορεί να πετύχει τα πάντα. Γι’ αυτό έπειτα από τη δική του περιπέτεια, αποφάσισε να μεταλαμπαδεύσει όλη την εμπειρία, την γνώση και την αγάπη του για τη ζωή σε όσο περισσότερο κόσμο μπορούσε. Μέσα από τα βιβλία και τα σεμινάριά του, ο Martin Brofman υποστήριξε σθεναρά πως αν το θελήσεις, με τα κατάλληλα εργαλεία, μπορείς ν’ αλλάξεις ζωή και να θεραπεύσεις τον εαυτό σου.
Πλέον, τα σεμινάρια «Καθρέφτης του Σώματος» πραγματοποιούνται από τον άξιο διάδοχό του, Philippe Hannetelle.

To σεμινάριο στα Μέσα
Ο Παύλος Παπαδόπουλος, αφού παρακολούθησε ο ίδιος το σεμινάριο, έγραψε για την εμπειρία του στο περιοδικό Κ της Καθημερινής, κάνοντας εύστοχες ερωτήσεις στον Philippe Hannetelle. Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο ΕΔΩ.
– Αν πάλι θέλετε να μάθετε από πρώτο χέρι για τη μέθοδο. Δείτε ΕΔΩ το βίντεο στο οποίο ο Brofman εξηγεί πώς η απόφασή μας για ίαση μπορεί να φέρει το επιθυμητικό αποτέλεσμα.