close

Τραχανάς με κατίκι Δομοκού

Υλικά

2 φλ. τραχανάς ξινός

3 φλ. γάλα

3 γλ. νερό

1 συσκευασία κατίκι Δομοκού

6 κ.γ. μέλι ή πετιμέζι

Εκτέλεση

  • Βάζουμε τον τραχανά,το γάλα και το νερό σε μια κατσαρόλα στη φωτιά.
  • Αφήνουμε τον τραχανά να σιγοβράσει ανακατεύοντας μέχρι να γίνει παχύρευστος.
  • Κατεβάζουμε από την φωτιά και σερβίρουμε σε πιάτα, γαρνίροντας με μια γεμάτη κουταλιά του γλυκού κατίκι .
  • Περιχύνουμε με ένα κουταλάκι μέλι ή πετιμέζι και σερβίρουμε.

 

Αν δεν σας αρέσει το κατίκι μπορείτε να βάλετε γιαούρτι.

Καλή σας Όρεξη!


Ο Στάθης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.Οι γονείς του είχαν κατάστημα με οπτικά και όπως ειναι αυτονόητο ,ΔΕΝ ακολούθησε το επάγγελμά τους! Τον γνώρισαμε μέσα από το χώρο της μόδας ,τις συνεργασίες του με διάφορους celebrities και τις συμμετοχές του στην εβδομάδα μόδας.Η αγάπη του όμως για την μαγειρική ήταν τόσο μεγάλη ,ώστε παράτησε τα πατρόν και έπιασε τις κατσαρόλες. Αυτοδίδακτος μάγειρας ,έχει εργαστεί σαν personal chef και μπορεί να ετοιμάσει στο άψε σβήσε από μουσακά μέχρι καθιστό δείπνο για 40 άτομα. Περπατάει με τις ώρες στο κέντρο ,λατρεύει το προφιτερόλ και μπορεί να σε σκοτώσει αν ακουμπήσεις το μούσι του.

INSTAGRAM FEED