Τραχανάς με κατίκι Δομοκού
Posted on
February 18, 2019
in ΦΑΓΗΤΑ
Υλικά
2 φλ. τραχανάς ξινός
3 φλ. γάλα
3 γλ. νερό
1 συσκευασία κατίκι Δομοκού
6 κ.γ. μέλι ή πετιμέζι
Εκτέλεση
- Βάζουμε τον τραχανά,το γάλα και το νερό σε μια κατσαρόλα στη φωτιά.
- Αφήνουμε τον τραχανά να σιγοβράσει ανακατεύοντας μέχρι να γίνει παχύρευστος.
- Κατεβάζουμε από την φωτιά και σερβίρουμε σε πιάτα, γαρνίροντας με μια γεμάτη κουταλιά του γλυκού κατίκι .
- Περιχύνουμε με ένα κουταλάκι μέλι ή πετιμέζι και σερβίρουμε.
Αν δεν σας αρέσει το κατίκι μπορείτε να βάλετε γιαούρτι.
Καλή σας Όρεξη!