Τι φέρνει το 2019 στην ερωτική ζωή των ζωδίων;

Τι φέρνει το 2019 στην ερωτική ζωή των ζωδίων;

Ο Έρωτας, ο μικρός «φτερωτός θεός», πάντα στο προσκήνιο, να μας συναρπάσει, να μας γοητεύσει, να μας ανάψει τη φλόγα της δημιουργίας και να φέρει γλυκύτητα στην καρδιά… είναι η προσδοκία, η επιθυμία και η ευχή όλων μας. Τι επιφυλάσσει λοιπόν το νέο έτος για την ερωτική μας ζωή; Για πλήρη ενημέρωση σχετικά με τις ερωτικές σας προοπτικές διαβάστε, εκτός από το ζώδιο του Ήλιου σας και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Κριός

Μία αισιόδοξη αίσθηση φέρνει η νέα χρονιά για σας, αφού ούτως ή άλλως ο Δίας ενισχύει τις επιθυμίες και τις προοπτικές σας σε κάθε τομέα. Αρκεί…να βάλετε σειρά και προτεραιότητα για να κάνετε το καλύτερο δυνατόν. Κατά συνέπεια θα είστε σε μία διαρκή άνθιση, άνοδο και πρόοδο.

Στην κοινωνική σας ζωή, θα είστε πλέον λιγότερο τυπικοί ή θα  σας κουράζουν οι πολλές δεσμεύσεις. Κατά συνέπεια, θα ήταν προτιμότερο να θέσετε ένα αυστηρότερο προγραμματισμό, προκειμένου να διασφαλίσετε χρόνο για προσωπικές στιγμές.

Οι προσωπικές στιγμές μπορούν άριστα να εξελιχθούν κατά τη διάρκεια ταξιδιών, επομένως όταν έχετε δυνατότητα, ας κάνετε αποδράσεις από την καθημερινότητα!

Προς τα τέλη της Άνοιξης και αρχές καλοκαιριού, θα υπάρχουν ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες γνωριμίες και συζητήσεις με ανθρώπους που σας ταιριάζουν σε πνεύμα και αντιλήψεις. Ενδεχομένως οι γνωριμίες αυτές θα είναι φιλικού ενδιαφέροντος, όπως και αισθηματικού.

Το καλοκαίρι θα μπορούσαμε να πούμε πως θα σας ανανεώσει συναισθηματικά, αλλά χρειάζεται προσοχή ο Ιούλιος, όπου ενδέχεται να υπογραμμιστούν υπερβολικά οι διαφορές σας, και να νιώσετε ένταση ή ανυπομονησία με τους αγαπημένους σας.

Ταύρος

Διανύετε ακόμη μία σημαντική χρονιά που θα κρίνει τους συναισθηματικούς δεσμούς. ‘Ηδη από την περυσινή χρονιά, υπήρχαν ανατροπές ή ξεκαθαρίσματα στις ισορροπίες των σχέσεων. Μπορεί μάλιστα να αναθερμάνατε τις προσωπικές σχέσεις σε μεγάλο βαθμό (αν σ΄αυτό συναινεί το ατομικό ωροσκόπιο με τα προγνωστικά του συστήματα).

Και αυτή τη χρονιά λοιπόν,  είναι απαραίτητο να ανατρέψετε όσα γνωρίζατε για τις σχέσεις. Λάθη του παρελθόντος ή κρυφά παράπονα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να αναδείξουν ένα διαφορετικό προφίλ των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν. Θα περάσετε ίσως κατά διαστήματα κρίσεις, προκειμένου να φθάσετε στην αλληλοκατανόηση.

Η αισθηματική σας ζωή αναπτύσσεται πιο εύκολα φέτος, καθώς μαγνητίζετε και εντυπωσιάζετε στον χώρο που κινείστε. Ωστόσο, δεν υπόσχονται διάρκεια οι γνωριμίες, γι’ αυτό μην βιαστείτε να επενδύσετε άμεσα. Εξ άλλου δεν είστε σίγουροι πλέον πως σας ενδιαφέρει μία σταθερή σχέση. Προφανώς η αγάπη παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αλλά με νέα δεδομένα που δεν έχετε προσδιορίσει ακόμη…

Στην κοινωνική σας ζωή, υπάρχουν σημαντικές αλλαγές, σε γνωριμίες και στον ευρύτερο κύκλο που σας ενδιαφέρει να ανελιχθείτε.

Θα κάνετε αρκετές προσπάθειες και ίσως αυτό είναι καινοτόμο για σας. Συνήθως διατηρείτε χαμηλούς τόνους. Ωστόσο, αυτή την χρονιά, θα ανατρέψετε τη σταθερή σας γραμμή. Θα κάνετε μία στροφή, θα έχετε ελάχιστη υπομονή απέναντι σε όσους έχουν ξένη νοοτροπία προς τη δική σας, ή είναι απρόβλεπτοι και αντικοινωνικοί.

Δίδυμοι

Μειώνονται αισθητά οι εντάσεις αυτή τη χρονιά, αφού ο Δίας διευκολύνει και αναπτύσσει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τις γνωριμίες και τις σχέσεις. Θα σας βοηθήσει να είστε διαλλακτικοί, διπλωματικοί ή πιο ευγενείς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σίγουρα ευνοεί την εναρμόνιση των σχέσεων και αναπτύσσετε γνωριμίες που γίνονται συναισθηματικές, με έναν ήπιο και ευχάριστο τρόπο.

Είστε στην ευχάριστη θέση να έχετε ενθουσιασμό, φλόγα, εξωτερίκευση συναισθημάτων, επικοινωνία και εναλλαγές.

Ταξίδια, μετακινήσεις, θα φέρουν οφέλη και θα σας κάνουν περισσότερο χαρούμενους.

Με πιο ώριμο και αποφασιστικό τρόπο,  θα πρέπει να έχετε διάκριση όμως, και να αντιμετωπίζετε σοβαρά κάθε συνεργασία ή γνωριμία και να διεκδικείτε ένα κέρδος απτό και ουσιαστικό.

Εύγλωττοι και επικοινωνιακοί θα είστε από τα τέλη της Άνοιξης και μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο, καθώς είναι και η περίοδος των επόμενων γενεθλίων σας, άρα της νέας σας προσωπικής χρονιάς.

Από τον Αύγουστο και μέσα στους φθινοπωρινούς μήνες, αναπτύσσονται σχέσεις, φλερτ και θα νιώσετε αρμονία με κάποιον άνθρωπο που σας ταιριάζει. Αν είστε μόνοι εκείνη την εποχή, θα αποφασίσετε να κατακτήσετε τον σύντροφο που σας αρέσει.

Καρκίνος

Η συναισθηματική σας ζωή είναι συχνά εξαρτώμενη από τις διακυμάνσεις του ευαίσθητου ψυχισμού σας. Για τον λόγο αυτό, φέτος με τις πολλές υποχρεώσεις και τα πολύπλευρα ενδιαφέροντα, θα είστε αρκετά αποσπασμένοι από την προσωπική σας πληρότητα. Οι προσωπικές σχέσεις, δεν θα αναπτυχθούν εύκολα, ή οι αγαπημένοι σας θα έχουν αρκετά παράπονα από εσάς.

Ωστόσο, καθώς ο Κρόνος εξακολουθεί να είναι απέναντι από το ζώδιό σας, θα ήταν καλό να κρίνετε ποιες σημαντικές σχέσεις υπάρχουν για σας. Και σ’ αυτές να δώσετε βαρύτητα, προφανώς και αρκετά συγκροτημένο ενδιαφέρον.

Διαφορετικά, θα νιώσετε αρκετά μόνοι και θα θεωρείτε πως οι άλλοι είναι ψυχροί προς εσάς ή αδιάφοροι.

Ο Ουρανός όμως ως τις αρχές Μαρτίου 2019, εξακολουθεί να σας δονεί με τόνους διάλυσης σχέσεων. Θα είστε λοιπόν, όπως κινείται ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Σελήνη, «με τα φεγγάρια σας». Άλλοτε απαιτώντας μία ισορροπημένη προσωπική ζωή, άλλοτε αποφεύγοντας τις δεσμεύσεις. Ήδη αυτό βιώθηκε τα προηγούμενα χρόνια έντονα (ανάλογα με τα ατομικά σας χαρακτηριστικά).

Παρά ταύτα, θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα να είστε σε μία ψυχραιμία και ισορροπία. Αναζητήστε αυτό που σας γεμίζει την ψυχή. Είναι δύσκολο ακόμη ως τον Μάρτιο, καθώς ο Ουρανός προτάσσει την αυτονομία, ενώ εσείς αναζητάτε την θαλπωρή της αγάπης. Πρέπει να αποφασίσετε και να κατανοήσετε τα θετικά της επιλογής μακροπρόθεσμα.

Από την 7η Μαρτίου και μετά όμως, ο Ουρανός θα βρεθεί οριστικά στον τομέα των φιλικών σχέσεων, ενδέχεται να φέρει νέες γνωριμίες, ή κάποια απρόβλεπτη συνάντηση, να σας θέσει σε δίλημμα για την σταθερή σας σχέση. Γενικά, από την εποχή αυτή και στα επόμενα χρόνια, νέες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες συναναστροφές ανανεώνουν τη ζωή σας.

Η συνεννόηση με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν προσωπικά και συναισθηματικά, θα είναι ευνοϊκότερη και ευκολότερη τους τελευταίους μήνες του έτους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ας μην ξεχνάτε, πως έχετε την ευθύνη των σχέσεών σας και φυσικά θα πρέπει να είστε ευαισθητοποιημένοι προς αυτές που είναι αξιόλογες και αξιόπιστες. Να φανείτε όμως κι εσείς το ίδιο συνεπής προς αυτές.

Λέων

Η ερωτική σας φύση βρίσκει αυτή τη χρονιά την άνθισή της. Κατά τη διάρκειά της, θα έρθουν όμορφες στιγμές, όπου θα λάμψετε και θα προσελκύσετε το ενδιαφέρον. Κατά συνέπεια, και στην κοινωνική και στην προσωπική σας ζωή, όλα φαίνονται να είναι γύρω από εσάς…για σας!

Ωστόσο, επειδή κάθε τι έχει το «τίμημά του», ας διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και ας μην βιαστείτε να ανατρέψετε τις ισορροπίες των σημαντικών σχέσεων της ζωής σας.

Κι αυτό διότι θα είστε σε αναζήτηση του «ξεχωριστού» και του ιδανικού συντρόφου, απομακρύνοντας όσους δεν ταιριάζουν με τα πρότυπά σας. Προφανώς είναι η κατάλληλη περίοδος προκειμένου να κάνετε αλλαγές όπου χρειάζεται, αλλά ας μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας.

Είναι ωραίο να γίνετε ρομαντικοί, όχι όμως ουτοπικοί…!

Το πρώτο δίμηνο του έτους,  θα ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή, όπου μπορεί να συναντήσετε εκείνους με τους οποίους έχετε καιρό να επικοινωνήσετε, ή να στραφείτε σε γνωριμίες του παρελθόντος, επιλύοντας προβλήματα.

Ο Μάρτιος θα είναι ένας περίεργος μήνας, με εναλλαγές συναισθημάτων και αρκετά ασαφείς συζητήσεις. Αποφύγετε την ονειροπόληση και τις υποσχέσεις.

Ωστόσο, από την Άνοιξη και μετά, θα νιώθετε περισσότερη αποφασιστικότητα και τη σπίθα για νέες κατακτήσεις, επομένως θα είστε ξανά στο προσκήνιο των εξελίξεων στην κοινωνική και στην προσωπική σας ζωή.

Το καλοκαίρι, κυρίως κοντά στην περίοδο των γενεθλίων σας, η αισθηματική ζωή μοιάζει πιο έντονη και δεν αποκλείεται να περάσετε όμορφες στιγμές, είτε βρίσκοντας ένα ταίρι, είτε με τους αγαπημένους σας ευρύτερα.

Μία ενδιαφέρουσα εποχή για γνωριμίες και κοινωνικοποίηση, είναι και το φθινόπωρο, κυρίως ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος.

Παρθένος

Η αισθηματική σας ζωή θα είναι αρκετά πιο αξιόλογη και αυτό θα συνεχιστεί και στο επόμενο έτος. Θα αξιοποιήσετε γνωριμίες και θα επιλέξετε τις σοβαρές εξ αυτών. Θα μπορούσατε ίσως να κάνετε σημαντικούς φίλους και υποστηρικτές του έργου σας. Μία γνωριμία δεν αποκλείεται (αν συναινούν τα ατομικά σας προγνωστικά και η γενέθλια προδιάθεση), να επισημοποιηθεί και να προχωρήσετε σε σοβαρή δέσμευση.

Σημαντικές αποφάσεις θα πάρετε στις αρχές του έτους και μέσα στο καλοκαίρι, για την προσωπική σας ζωή. Θα γίνουν ξεκαθαρίσματα και θα παραμείνουν πλάι σας εκείνοι που σας εκτιμούν περισσότερο.

Κάποια γοητευτική παρουσία θα σας βάλει σε προβληματισμό, ιδιαίτερα αν έχετε μόνιμη σχέση, στις αρχές του έτους, αλλά από τον Φεβρουάριο θα ξεκαθαρίσει το αισθηματικό σας τοπίο…

Με ρομαντική διάθεση τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, ας είστε προσγειωμένοι, δίχως να χάνετε το συναίσθημα και την έμπνευση. Προς τα τέλη της Άνοιξης, η αγάπη φέρνει νέες προοπτικές και χαρές.

Από τα τέλη της Άνοιξης και μετά, θα έχετε αρκετές κοινωνικές γνωριμίες που μπορεί να γίνουν περισσότερο οικείες με την πάροδο του χρόνου, κυρίως μετά το καλοκαίρι.

Από τα μέσα Αυγούστου και ως τα μέσα του φθινοπώρου, τολμήστε να κατακτήσετε ό,τι ή όποιον επιθυμείτε διακαώς!

Ζυγός

Η αισθηματική σας ζωή, ως προς τις σχέσεις του γάμου και της οικογένειας, αναπτύχθηκαν στην προηγούμενη υποκατηγορία.

Στην καθαρά ερωτική ζωή θα λέγαμε πως υπάρχουν διακυμάνσεις, καθώς πρόκειται για έναν τομέα αρκετά απρόβλεπτο. Προφανώς καθώς είστε εύπιστοι ή «βολικοί» δεν θα είναι εύκολο να διατηρείτε ίσες αποστάσεις από κάθε γνωριμία. Όμως σχεδόν όλη η χρονιά προσφέρει έδαφος για ευχάριστες γνωριμίες, εξόδους, συναναστροφή με ανθρώπους που έχουν ανοιχτό πνεύμα και θα είστε περισσότερο αισιόδοξοι. Κατά συνέπεια, θα ήταν σημαντικό να κάνετε ταξίδια, μικρά ή μεγαλύτερα, αλλά και να είστε τακτικά σε κοινωνικούς χώρους.

Στον κοινωνικό περίγυρο θα νιώσετε οικεία με ανθρώπους που μπορεί να είναι σημαντικοί στο μέλλον, για σας. Θα σας κάνουν να νιώσετε γόνιμοι, ουσιαστικοί, σημαντικοί και παραγωγικοί.Θα είναι μία «δεύτερη οικογένεια».

Στις γνωριμίες υπάρχει ευχέρεια για φλερτ και χαρά, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα σταθεροποιηθείτε σε μία γνωριμία, είτε διότι θα σας ενθουσιάζουν πολλοί, είτε διότι ο άνεμος ελευθερίας θα φανεί ένα πολύτιμο δώρο, μετά από πιέσεις ετών.

Κάνετε όπως νιώθετε! Εξ άλλου, το ατομικό ωροσκόπιό σας, θα υπογραμμίσει τις λεπτομέρειες για τον τρόπο δράσης. Γενικά όμως, η σπίθα που νιώθετε, θα σας φέρει σε έναν ευρύτερο και ενδιαφέροντα κύκλο.

Σκορπιός

Θα αναζητήσετε ανθρώπους που θα ταιριάζουν περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας αυτή την χρονιά. Ίσως μάλιστα γίνουν «οικείοι» και συνοδοιπόροι, εκείνοι που έχουν να προσφέρουν μία νέα ιδέα, μία σημαντική γνώση ή πληροφορία. Είναι σημαντικό να είστε με ανθρώπους που εμπλουτίζουν το πνεύμα σας!

Ήδη στα γενέθλιά σας του 2018, θα έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σε μία παρατεταμένη διέλευσή της, καθώς θα στραφεί σε ανάδρομη φορά για ενάμιση μήνα περίπου. Θα είναι στο ζώδιό σας ως τις αρχές του 2019. Αυτό σημαίνει πως είστε περισσότερο ελκυστικοί. Εκπέμπετε μία μυστηριώδη γοητεία και σίγουρα συγκινείτε όσους σας συναντούν. Ωστόσο, σας νιώθουν ταυτόχρονα απόμακρους, ή θεωρούν πως τους κρύβετε ένα μέρος του εαυτού σας. Ίσως για τον λόγο αυτό δεν μπορούν να σας ξεχάσουν εύκολα.

Αναζητάτε και φέτος την ρομαντική περιπέτεια ή κάποιο ταίρι που θα διεγείρει την φαντασία σας. Γίνεστε πιο δεκτικοί από το σύνηθες.

Καθώς οραματίζεστε την ιδανική σχέση, θα μπορούσε αυτό να γίνει αφορμή για έμπνευση και δημιουργία, και για έναν πλατωνικό έρωτα ή για έναν πολύ τρυφερό δεσμό αγάπης. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή τον Μάρτιο κυρίως, όπου μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνετε το όνειρο από την φαντασία! Δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Ο Ουρανός απέναντι από το ζώδιό σας, διαλύει σχέσεις με ημίμετρα αλλά φέρνει και νέα οπτική στον τομέα αυτό. Περισσότερο δεκτικοί θα είστε για μία ενδιαφέρουσα γνωριμία ή περισσότερες χαρές με την παρούσα σχέση σας, τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Δυναμικοί κατακτητές θα νιώσετε το τελευταίο δίμηνο του έτους.

Τοξότης

Ενθουσιώδεις συχνά, έχετε κάνει αρκετά λάθη στην αισθηματική σας ζωή, αφού η σπίθα που καίει, δεν σας επιτρέπει να αντιδράσετε με λογική…

Τα τελευταία χρόνια είναι πιθανόν (ανάλογα με το ατομικό σας ωροσκόπιο), να είχατε περιπέτειες ή εξάρσεις και απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα. Αναστάτωση επικρατούσε και ενίοτε τα συναισθήματα ήταν σαν ένας ανεμοστρόβιλος!

Πλέον από τα μέσα Φεβρουαρίου θα είναι πιο εύκολο να ισορροπήσετε στον τομέα αυτό. Θα βρεθεί είτε ένα ταίρι που θα είναι ακριβώς ο χαρακτήρας που σας ταιριάζει, είτε ο άνθρωπος που θα θεραπεύσει τα συναισθηματικά σας κενά. Όπως και να έχει, θα είστε σε μία ευνοημένη συναισθηματική περίοδο, που φυσικά, αν δεν έχετε την συνήθη σας υπερβολική αισιοδοξία και γενναιοδωρία, θα νιώσετε πληρότητα. Θα μπορείτε να χαρείτε όμορφες στιγμές, να ψυχαγωγηθείτε, να μοιραστείτε σκέψεις και όνειρα και κυρίως, να χαμογελάτε!

Κάποιες ενδιαφέρουσες συναντήσεις το πρώτο δίμηνο του 2019 θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας.

Από τα μέσα Μαΐου ως το τέλος Ιουνίου, θα μπορείτε να έχετε μία ενδιαφέρουσα συναισθηματική επικοινωνία.

Χαρείτε τις στιγμές!

Αιγόκερως

Σημαντική χρονιά, όπως και το επόμενο έτος, για ό,τι αφορά τις σχέσεις, προσωπικές και κοινωνικές.

Κρίσεις, επανεξέταση, επαναπροσδιορισμός, θα είναι συνεχώς στο προσκήνιο και στις προτεραιότητές σας. Κατά συνέπεια, θα πρέπει άμεσα να προχωρήσετε σε αποφάσεις, καθώς οι σχέσεις ουσίας θα παραμείνουν αλλά εκείνες που δεν σας αρμόζουν, θα διαλυθούν.

Θα πρέπει να κρίνετε όμως και τη δική σας στάση όλο αυτό το χρόνο, ως προς τις δεσμεύσεις, τη συνέπεια, το ενδιαφέρον και την τρυφερότητα.

Παρά ταύτα, ενώ ανατρέπονται πολλά κατά περιόδους και η κρίση μπορεί να φέρει ρήξη, έρχονται νέες γνωριμίες ή ανανεώνονται οι παρούσες σχέσεις. Κι αυτό διότι το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο σας ευνοεί αρκετά.

Μπορεί να σας βοηθήσει μάλιστα να γίνετε περισσότερο εκφραστικοί, τολμηροί και με διάθεση αναζωογόνησης. Να αλλάξει ο τρόπος προσέγγισης με το ταίρι σας, με τους αγαπημένους σας και να ανοίξετε τον κύκλο σας με ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από εσάς, αλλά σας εμπλουτίζουν. Κυρίως από την Άνοιξη του 2019 και μετά, θα έχετε για αρκετά χρόνια αυτή την προδιάθεση.

Καλοί μήνες για ζεστή επικοινωνία με τους αγαπημένους, είναι ο Μάιος και ο Ιούνιος κυρίως.

Υδροχόος

Την τελευταία διετία, βιώσατε σημαντικές ανακατατάξεις στα θέματα των σχέσεων. Στο τέλος της εποχής αυτής πλέον, θα ήταν καλό να αποφασίσετε και να επαναπροσδιορίσετε το επίπεδο των προσωπικών επιλογών. Ενδεχομένως, πρέπει να διατηρήσετε επαφή και στενή σχέση  με εκείνους που φωτίζουν τη ζωή σας, να έχετε διαύγεια, ειλικρίνεια και συγκεκριμένη σταθερή συμπεριφορά κι εσείς οι ίδιοι.

Γνωριμίες που αρχικά εντυπωσιάζουν, έρχονται στο προσκήνιο. Αλλά θα πρέπει να μην ενθουσιαστείτε άμεσα και επενδύσετε συναισθηματικά. Διότι, μπορεί να αναζητήσετε σε κάθε νέα γνωριμία, εκείνο το ταίρι που θα θεραπεύσει τα συναισθηματικά κενά ετών. Ας χαρείτε το φλερτ, τις κατακτήσεις, τον θαυμασμό των άλλων, αλλά ας εξετάσετε με σύνεση και επιφύλαξη, σε ποιον θα αφιερώσετε την καρδιά σας!

Αποφύγετε όμως να είστε επιφανειακοί στο φλερτ, και να πληγώσετε άλλους, όπως ίσως πλήγωσαν εσάς στο παρελθόν.

Το πρώτο δίμηνο του έτους, η ευγλωττία σας βοηθά τις σχέσεις, κοινωνικές και ερωτικές.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, θα έχετε τη δυνατότητα να χαρείτε τον έρωτα και να σκεφθείτε σοβαρά για μία σχέση που σας ενδιαφέρει. Στην περίπτωση που είστε μόνοι, ενδεχομένως θα αποφασίσετε να βρείτε ένα ταίρι, αλλά ας είστε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις ή δεσμεύσεις τον μήνα Ιούλιο.

Ο Δίας στον Τοξότη, σας κάνει ιδιαίτερα ευχάριστους και αγαπητούς στο κοινωνικό περιβάλλον. Εκμεταλλευτείτε το προκειμένου να έχετε ό,τι καλύτερο για σας!

Ιχθείς

Μία ενδιαφέρουσα χρονιά ξεκινά για σας, αν και κάτω από την επιρροή εκλείψεων. Θα νιώσετε περισσότερο συγκροτημένοι απέναντι στις φιλικές και στις προσωπικές σχέσεις. Κατά συνέπεια, φαίνεται πρωτίστως πως θα είστε πιο ήρεμοι.

Θα νιώθετε τρυφερά συναισθήματα και θα ασχοληθείτε στοργικά με όσους αγαπάτε. Η περίοδος αυτή  σας κάνει να ονειρεύεστε όμορφα ταξίδια συναισθηματικά, με έμπνευση και ρομαντισμό.

Θα μπορούσατε να έχετε μεγαλύτερη εύνοια για γνωριμίες ή ανανέωση της υπάρχουσας σχέσης, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού αναψυχής. Κατά συνέπεια, μην περιορίζεστε στον στενό σας περίγυρο, ανοίξετε ορίζοντες και θα έρθουν ευχάριστα δώρα.

Στην κοινωνική σας ζωή πλέον, περισσότερο άνετοι και ευχάριστοι, με χιούμορ, είστε το επίκεντρο κάθε συντροφιάς. Θα είναι εύκολο για σας να κάνετε νέες γνωριμίες, να διασκεδάσετε, να έχετε εναλλαγές και να σας θαυμάσουν για τις γνώσεις ή τη φιλοσοφία ζωής που έχετε.

Πρέπει όμως να είστε αρκετά αυστηροί στην αξιολόγηση των φίλων πλέον και φυσικά θα είναι αυτό καλό για σας.

Σε ένα συλλογικό έργο, μπορείτε να προσφέρετε τη γνώση και την εμπειρία σας και να εκτιμηθείτε γι’ αυτό. Αλλά μην παραμένετε σε χώρους που ήδη ό,τι ήταν να σας προσφέρουν, το έχουν κάνει. Ενδιαφερθείτε για κάτι ουσιαστικό, γόνιμο, ένα χόμπι, μία δραστηριότητα με λίγους και εκλεκτούς αγαπημένους.

Θα είναι καλό να είστε γόνιμοι συναισθηματικά και τρυφεροί με όσους αγαπάτε.

 

Πηγή: https://astrolife.gr/aisthimatikes-scheseis-ton-zodion-gia-to-2019/