H φροντίδα μαλλιών που συμβάλλει στην… αναδάσωση!

H φροντίδα μαλλιών που συμβάλλει στην… αναδάσωση!

Ανακαλύψτε τη «φυσική μαγεία» των προϊόντων μαλλιών «Tea Tree» της Paul Mitcel. Είναι Νο1 σε πωλήσεις παγκοσμίως γιατί σέβονται το περιβάλλον-organic, 100% Vegan και no animal testing- αλλά και γιατί μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις τους πηγαίνουν στον οργανισμό Rain Forest Action, για την παγκόσμια αναδάσωση!

Αν λοιπόν θέλεις κι εσύ αφενός να φροντίσεις τα μαλλιά σου χωρίς να επιβαρύνεις το περιβάλλον και ταυτόχρονα να βοηθήσεις ώστε να σωθούν τα δάση  απόλαυσε την ευεξία, ατην ανανέωση, την τόνωση και την ενυδάτωση των μαλλιών σου με «Tea Tree» . Σου προτείνουμε:

1/Tea tree hair and scalp treatment. Θεραπεία ιδανική για λεπτά μαλλιά με εκγχυλίσματα από βούτυρο karite, βιταμίνη Ε και πρωτεΐνη σόγιας. Με τους κόκκους avocado που περιέχει αφαιρεί σε βαθος τα κατάλοιπα και τους ρύπους από το τριχωτό της κεφαλής.

2/ Deep conditioning mineral hair mask. Θεραπεία κατάλληλη για μαλλιά πολύ αφυδατωμένα που διψούν για ενυδάτωση. Ιδανικό κατά του φριζαρίσματος. Πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Βιταμίνη Ε, Πανθενόλη, Λεβάντα και Πύλο Καολίνης.

Ανακαλύψτε τη σειρά περιποίησης που ταιριάζει σε εσάς! Lemon, Levander Special και anti-thinning. Ιδανική για άντρες και γυναίκες!