Φτιάξε τη βαλίτσα σου … επαγγελματικά!

Φτιάξε τη βαλίτσα σου … επαγγελματικά!

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι για μας τις γυναίκες η υπόθεση βαλίτσα, πάει…μακριά!  Ακόμα και για ένα σύντομο διήμερο είμαστε ικανές να πάρουμε μαζί ακόμα και την ίδια μας την ντουλάπα ακόμα κι αν εκ των προτέρων γνωρίζουμε ότι τελικά θα τη βγάλουμε με το αγαπημένο μας τζην ή την άνετη αθλητική μας φόρμα!  Και αφού είναι σίγουρο ότι από το…”χούι” μας δεν γλιτώνουμε τουλάχιστον ας κάνουμε πιο πρακτική τη ζωή μας.  Ακολούθησε τις οδηγίες και πάρεε μαζί σου τα πάντα… εκτός από την γάτα σου βέβαια!

Διπλωμένα ή τυλιγμένα;

Στη  διαχρονική  πια αυτή ” αντιπαράθεση”  η απάντηση είναι μία:  Και τα δύο.  Γιατί πολύ απλά από τη μία τυλίγοντας τα ρούχα προφανώς κι εξοικονομείς χώρο αλλά από την άλλη αυτό δεν σημαίνει ότι πάντα μπορείς να το εφαρμόσεις..

Τύλιξε λοιπόν ( αφού τα διπλώσεις πρώτα στα δύο) τα πιο “ελαφρά” υφάσματα και κυρίως εκείνα που δεν θες με τίποτα να τσαλακωθούν . Tops, φορέματα, υφασμάτινα παντελόνια, φούστες, σορτσάκια ακόμα και εσώρουχα.

Δίπλωσε τα ποιο “χοντρά” όπως  jeans  και πουλόβερ . Μία σημαντική λεπτομέρεια είναι να τοποθετείς τα ρούχα σε σειρά και όχι το ένα πάνω στο άλλο έτσι ώστε να μπορείς πιο εύκολα να επιλέγεις κάθε φορά χωρίς να χρειάζεσαι να αδειάζεις όλη τη βαλίτσα…

Μην ξεχάσεις το…καπέλο σου!

 Αν μέχρι τώρα το αγαπημένο σου αξεσουάρ το κράταγες στα χέρια για να μην τσαλακωθεί σου έχουμε την πιο έξυπνη λύση! Τύλιξε σφιχτά ένα σκληρό ρούχο και  τοποθέτησε το μέσα στο καπέλο σου , γεμίζοντάς το στην ουσία.. Αν υπάρχει κάποιο κενό, βάλε συμπληρωματικά ακόμα ένα τυλιγμένο ρουχαλάκι .

Βάλε το καπέλο σου στην μέση της βαλίτσας και γύρω γύρω άρχισε να τοποθετείς τα υπόλοιπα ρούχα.

 

Καλές αποδράσεις!