Λαδάκι για τα μαλλάκια σας από τα χεράκια σας

Λαδάκι για τα μαλλάκια σας από τα χεράκια σας

Θρεπτικό δυναμωτικο λάδι μαλλιών που καταπολεμά τριχόπτωση, ψαλίδα και αφηνει απαλά τα μαλλιά. Όλες το χρειαζόμαστε αυτή την εποχή και όλες μπορούμε να το φτιάξουμε με… τα χεράκια μας!

Αφυδατωμενα ξηρά και ταλαπαιπωρημενα μαλλιά ΤΕΛΟΣ!

Γρήγορα λοιπόν μολύβι και χαρτι και εμπρός στην κουζίνα σας για να παρασκευάσετε ένα δυναμωτικο λάδι μαλλιών που θα σας βοηθήσει να δυναμώσετε τα μαλλιά μας ωστε να φαίνονται υγιή και λαμπερά!
Κύριο συστατικό μας σήμερα είναι το δεντρολιβανο!
Δεν είναι τυχαίο που ανήκει στην κατηγορία με τα πιο ιερά βότανα❤️.
Το δεντρολίβανο λοιπόν, έχει ευεργετικη και δυναμωτικη δράση στο τριχωτο της κεφαλής . Σταματάει τον τριχοφάγο, την τριχόπτωση, την πιτυρίδα και με την συστηματικότητα ενεργοποιει τους θύλακες της τρίχας ώστε να βγαίνουν καινούργια μαλλάκια 🌺.

Συστατικα: Φύλλα δεντρολίβανου, καλής ποιότητας ελαιολαδο, φύλλα δάφνης.
Εκτελεση: Σε ένα βάζο βάζουμε μέχρι τη μέση φρέσκα φύλλα δεντρολίβανου, μερικά φύλλα δάφνης και γεμίζουμε το  βάζο με καλής ποιότητας ελαιόλαδο.
Αφήνουμε στον ήλιο για 40 ημέρες ώστε να εκχυλιστούν τα βότανα και να βγάλουν τα δραστικά συστατικά τους και τους χυμούς τους στο ελαιόλαδο.
Ετοιμο το θεραπευτικό δυναμωτικο λάδι για τα μαλλιά μας 😘.
Χρησιμοποιείτε 1 με 2 φορές την εβδομάδα από τη ρίζα έως την άκρη και από τις πρώτες κιόλας χρήσεις τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά στη δομή της τρίχας μας.

Δυναμώνει τα ταλαιπωρημενα μαλλιά, δίνει λάμψη και μεταξένια υφή, βοηθάει εξαιρετικά στην αποφυγή ψαλίδας, καταπολεμά τριχόπτωση, πυτιριδα κλπ. ❤️.
Και για όσους θέλουν γρηγορότερα αποτέλεσματα και πιο εξιδεικευμενη αγωγή, μπορεί να συνδυάσει αυτή τη θεραπεία με τη θεραπευτικη λοσιόν που φτιάχνω (εξιδεικευμενη συνταγή βοτανολογιας), που χρησιμοποιείται κάθε μέρα στο τριχωτό της κεφαλής!❤️

100%φυσικό προϊόν βοτανολόγιας με πολύτιμο χορηγό τη δύναμη της φύσης! ❤️

Καλή επιτυχία σε όσους το φτιάξουν.
Περιμένω εντυπώσεις 🧚♀️