close

Συντονιστείτε με την ευτυχία στις Σπέτσες

Ποιος δεν αναζητά την ευτυχία; Όμως δεν νιώθουμε όλοι ευτυχισμένοι! Γιατί; Ίσως επειδή δεν ξέρουμε πού και πώς να την αναζητήσουμε. Ίσως γιατί δεν πιστεύουμε ότι η ευτυχία είναι… στο χέρι μας.

Ό,τι πάντως και αν πιστεύετε, εμείς σας προτείνουμε  να παρακολουθήσετε το τριήμερο σεμινάριο με θέμα «Τune into Happiness» που διοργανώνεται στο ξενοδοχείο στις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου.

Έγκυροι επιστήμονες σε διαφορετικούς τομείς ο καθένας ενώνουν τη γνώση και την εμπειρία τους για να μας μεταφέρουν το μήνυμα ότι η ευτυχία, εκτός από υπόθεση εντελώς προσωπική, είναι ΑΠΟΦΑΣΗ, ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ και ΕΦΙΚΤΗ για όλους!

Μέσα από ομιλίες και βιωματικά εργαστήρια, οι διακεκριμένοι ομιλητές θα σας παρουσιάσουν τη θεωρία αλλά και την πράξη της ευτυχίας.

Θέτοντας επί τάπητος θέματα όπως η διαχείριση του άγχους, η εστίαση της προσοχής, η συνειδητότητα,  η ψυχική ισορροπία, η σωματική υγεία,  η αρμονία ψυχής και σώματος, μπορούν να λειτουργήσουν ως «εργαλεία» για την ανακάλυψη του δρόμου της ευτυχίας!

Ακόμα και αν δεν σας πείσουν, θα έχετε περάσει ένα όμορφο Σαββατοκύριακο στις πανέμορφες Σπέτσες και στο πανέμορφo Spetses Hotel.

Στο σεμινάριο θα μιλήσουν οι:

Λένα Καραμαλή

Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαίδευση στην Ομαδική και Οικογενειακή Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία

Διάλεξη με θέμα: Ένας νέος τρόπος σκέψης

Dr. Ευστάθιος Γκόνος

Διευθυντής Ερευνών, Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας ,Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

Διάλεξη με θέμα: Γενετικός Προγραμματισμός ή Ελευθέρη Βούληση;

Kωνσταντίνος Ζερβός

Διατροφολόγος, MSc. στην Προαγωγή και Αγωγή της Υγείας, Δημιουργός του Προγράμματος ΄EATT*΄

Διάλεξη με θέμα: Γευματίζω ενσυνείδητα – Τρόπος διατροφής – Τρόπος ζωής

Βιωματικό εργαστήριο διατροφής (Να έχετε μαζί σας την αγαπημένη σας τροφή).

Ειρήνη Ζερβού-Στεφάνου

Ψυχολόγος, Θεραπεύτρια Yoga

Βιωματικά εργαστήρια διαλογισμού, yoga, kunda dance

Γιώργος Παπαγεωργίου

Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής, MSc στην Ψυχολογία Υγείας, Συνιδρυτής της Ιατρικής Εταιρείας Παροχής Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας ‘Ψυχική Φροντίδα΄ (Μονάδα Παροχής Ψυχικής Φροντίδας κατ’ Οίκων)

Διάλεξη με θέμα: Γιατί να αλλάξω;

Άννα Μαρία Παπίρη

MBA, Δημοσιογράφος, Συγγραφέας, Σύμβουλος υγείας και ευεξίας

Διάλεξη με θέμα: Καθημερινά μονοπάτια προς την ευτυχία

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

https://www.spetses-hotel.gr/el/kratiseis/special-prosfora.html


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κάϊρο. Από 11 χρονών ζει στην Ελλάδα. Είναι πτυχιούχος της Μαθηματικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, αλλά λόγω συγκυριών και προσωπικών ενδιαφερόντων -ξένες γλώσσες, λογοτεχνία, τέχνες, επικοινωνία- δραστηριοποιήθηκε στη δημοσιογραφία. Πάνω από 30 χρόνια εργάστηκε στον περιοδικό Τύπο, ως συντάκτρια, αρχισυντάκτρια και διευθύντρια σύνταξης και στην τηλεόραση ως αρχισυντάκτρια καλλιτεχνικών και ποικίλης ύλης μαγκαζίνο. Παράλληλα εργάστηκε και συνεχίζει να εργάζεται ως υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και στο «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη»-μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς-, και συμμετείχε στη διοργάνωση ημερίδων, συνεδρίων και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Η μεγάλη της αγάπη παραμένει η αρθρογραφία και ο καλύτερος τρόπος έκφρασής της το γράψιμο

INSTAGRAM FEED