Μαλλιά… κάτω απ’ τον ήλιο

Μαλλιά… κάτω απ’ τον ήλιο

Το καλοκαίρι είναι εδώ, και τα πρώτα μπάνια έχουν ήδη ξεκινήσει. Εξοπλισμένες με τα αντηλιακά μας είμαστε πανέτοιμες να χαρούμε τον ήλιο και τη θάλασσα. Και τα μαλλιά μας; Προβλέψαμε κάτι και γι’ αυτά ;

Σας υπενθυμίζουμε ότι το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας οι βλαβερές ακτίνες του ηλίου και ο ξηρός αέρας είναι οι βασικότερες αιτίες που  τα μαλλία αφυδατώνουν, κλέβουν τη λάμψη τους και πολλές φορές και το φυσικό τους σχήμα (άτονες μπούκλες κ.λπ).

Τα μαλλιά μας όπως και το δέρμα μας χρειάζονται υψηλή προστασία και συχνή επανάληψη ενός εξιδικεύμενου προϊόντος , πριν την έκθεση και κατά την διάρκεια της παραμονής μας στη θάλασσα ή την πισίνα.

Τα πιο δημοφιλή σχετικά προϊόντα είναι τα λάδια με φίλτρα SPF , παχύρευστα ή με πιο ελαφριά σύνθεση ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών, χοντρή ή λεπτή τρίχα αντίστοιχα. Είναι αδιάβροχα και λειτουργούν σαν φιλμ προστασίας. Για τις γυναίκες που δεν τους αρέσει η λιπαρή αίσθηση κυκλοφορούν επίσης αντηλιακά spray σε υγρή μορφή.

TIPS

1) Απλώστε το αντιηλιακό σας πριν πάτε στην παραλία, σε όλο το μήκος των μαλλιών.

2)Λουστείτε με ειδικά ενυδατικά προϊόντα που αφαιρούν το χλώριο και το αλάτι καλύτερα από ta κοινά σαμπουάν και μάσκες .

3) Στα περισσότερα τουριστικά μέρη το νερό με το οποίο λουζόμαστε έχει παραπάνω άλατα, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε leave in προϊόντα για έξτρα ενυδάτωση.

4) Αποφύγετε να κάνετε τη βαφή σας την ίδια μέρα που έχετε βουτήξει το κεφάλι σας στην θάλασσα.

Τελος ενημερώστε και τον σύντροφο ή φίλο σας για το ποσό σημαντική είναι η προστασία και για τα δικά του μαλλιά και δέρμα, και γιατί όχι,  φροντίστε τον με τα δικά σας μοναδικά προϊόντα! Καλές βουτιές!!

Σας προτείνουμεq

Την λοκληρωμένη σειρά σαμπουάν , conditioner και αντηλιακής προστασίας Tigi by Toni & Guy.

Το μοναδικό έλαιο για τις γυναίκες που αγαπούν τη φύση! 100% φυτικό προϊόν καστορέλαιο και άργκαν oil με SPF 20.

Το φοβερό διφασικό σπρέι ενυδάτωσης και αντηλιακής προστασίας με μοναδικό άρωμα φράουλας! Περιέχει πρωτείνες βρώμης, σιταριού και σόγιας.