close
FITNESS

Milkshake για…αγγελικό κορμί!

Είναι το πρώτο ρόφημα που ετοίμασα… κατά παραγγελία. Ένας φίλος που για μήνες έχει υιοθετήσει  το banana gym shake μετά την προπόνηση του, με παρακάλεσε για νέο ρόφημα ώστε να έχει περισσότερες επιλογές και να νιώθουμε υπέροχα μετά το γυμναστήριο!

Ιδού λοιπόν το νέο smoothie για να αποκτήσεις τέλειο κορμί μετά το γυμναστήριο! Το όνομα αυτού: Milkshake για αγγελικό κορμί!

Τι περιέχει:

 

  • 1 φλ γάλα σόγιας (προσοχή να διαβάσεις πως δεν έχει πρόσθετα ζάχαρης)

εναλλακτικά αν δεν μας αρέσει βάζουμε γάλα κανονικό χαμηλό σε λιπαρά ή ένα γιαούρτι

  • μισή μπανάνα
  • 1 κ.γ. αλεσμένο λιναρόσπορο – προαιρετικά
  • 1 κ.γ. φυστικοβούτυρο (προσοχή να διαβάσεις πως δεν έχει πρόσθετα ζάχαρης)
  • 1 κ.γ. μέλι
  • 1 κ.γ. αλεσμένη βρώμη
  • λίγη κανέλα

Το ρόφημα είναι πλήρες σε πρωτεΐνη που έχει ανάγκη ο οργανισμός σου μετά την άσκηση.

Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακα ώστε να αναπληρώσεις την χαμένη σου ενέργεια.

Έχει μπανάνα που έχουμε εκθειάσει τα οφέλη της μετά την άσκηση.

Έχει κανέλλα για την ρύθμιση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα σου.

Είναι πλούσιο σε Ω3 και Ω6 λιπαρά για την καλή κυκλοφορία του αίματος.

Και πιστέψτε με από γεύση λέει πάρα πολλά!

 


Η Εμμανουέλα Φωτεινού είναι Βιολόγος και αποφοίτησε από το τμήμα Θετικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι μεταπτυχιακές της σπουδές συνεχίστηκαν στο Βιολογικό Αθήνας όπου απέκτησε με Άριστα τον τίτλο της κλινικής Βιοχημικού με εξειδίκευση στη Μοριακή Διαγνωστική. Η κατεύθυνση που εξειδικεύτηκε είναι αυτός της κλινικής βιοχημείας και της έρευνα στον καρκίνο. Παράλληλα ασχολήθηκε με την προληπτική Ιατρική βασισμένη στη διατροφή παίρνοντας πιστοποίηση από το University of California San Francisco. Η πρακτική εφαρμογή της ολιστικής προσέγγισης σε θέματα υγείας βασισμένα στη διατροφή συμπληρώθηκε με ιδιωτικό διετές πτυχίο για τη λήψη του τίτλου του Σύμβουλου Διατροφής. Είναι ιδιοκτήτρια από το 2014 του Πρότυπου Κέντρου Ευεξίας στο κέντρο της Αθήνας και παρέχει συμβουλές βελτίωσης της υγείας και της εικόνας μας βασισμένες σε αλλαγές της διατροφής μας που οδηγούν σε ορθότερη βιοχημεία του σώματος μας. Στο χώρο της παρέχονται συμβουλές για θέματα που αφορούν την οστεοπόρωση , τον πονοκέφαλος , τη μυϊκή ενδυνάμωση , το λεμφοίδημα ,την αντιγήρανση, την ενεργοποίηση του μεταβολισμού στη κλιμακτήριο , την τόνωση του ανοσοποιητικού, την απώλεια βάρους , την ενυδάτωση , την λεμφική αποσυμφόρηση , την ευεξία και την πνευματική τόνωση, την αποτοξίνωση και όχι μόνο. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων ως ομιλήτρια και έχει δημοσιεύσει σε διεθνή περιοδικά. Ασχολείται με την αρθρογράφηση σε ηλεκτρονικά περιοδικά με θέματα που αφορούν τη διατροφή και την υγεία . Εργάζεται επιπλέον ως σύμβουλος ευεξίας σε αθλητικούς ομίλους καθώς και σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης για την σωστή καθοδήγηση των νέων. Διοργανώνει πληθώρα βιωματικών εργαστηρίων για τη διαχείριση του φαγητού και έχει ένα ευρύ πλαίσιο συνεργατών για τη συμπληρωματική αντιμετώπιση ειδικών θεμάτων που αποτελείται από πολλές ειδικότητες όπως φυσικοθεραπευτή , ψυχολόγο , νοσηλευτή , αισθητικό κ.α.

INSTAGRAM FEED