Καλύτερο σεξ με αφροδισιακά μπαχαρικά και βότανα!

Καλύτερο σεξ με αφροδισιακά μπαχαρικά και βότανα!

Αν νομίζετε ότι την λίμπιντο ανεβάζει μόνο ο έρωτας κάνετε λάθος. Υπάρχουν και άλλα μέσα για να νιώσουμε μέσα μας πιο έντονη την ερωτική ορμή. Ένας από αυτούς είναι η προσθήκη στη καθημερινή μας διατροφή ορισμένων μπαχαρικών και βοτάνων που αποδεδειγμένα διεγείρουν τις αισθήσεις και τονώνουν τη σεξουαλικότητα. 

Όλα τα πικάντικα μπαχαρικά όπως το πιπέρι καγιέν, το τσίλι, το τζίντζερ και το κάρυ θεωρούνται αφροδισιακά. Αυξάνουν τους παλμούς και προκαλούν εφίδρωση όπως περίπου συμβαίνει και κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξη   ς.

  • Ginseng: Αυξάνει την ερωτική επιθυμία, βοηθάει στη στυτική δυσλειτουργία στους άνδρες και στη σεξουαλική διέγερση στις γυναίκες.
  • Maca: Μια υπερ – τροφή που καταναλώνεται και από τα 2 φύλα. Στις γυναίκες αυξάνει την ερωτική διάθεση ενώ στους άνδρες βοηθάει στη στύση και στη ποσότητα του σπέρματος.
  • Γιοχίμπε: Γνωστό για τις αφροδισιακές του ιδιότητες, είναι ισχυρό τονωτικό και καταπολεμά την ανδρική ανικανότητα. Παράλληλα έχει αντιοξειδωτική δράση και βοηθά στην απώλεια βάρους.

Μπορείτε να τα εντάξετε λοιπόν στη καθημερινότητα σας και να δείτε τα αποτελέσματα… στις νύχτες σας.

Αυτά και άλλα πολλά μαζί με τις πολύτιμες συμβουλές μας, θα τα βρείτε στα καταστήματα μας!!!