ΤΕΣΤ: Και το σεξ θέλει την ώρα του

ΤΕΣΤ: Και το σεξ θέλει την ώρα του

 

Εννοείται ότι όλες οι ώρες είναι κατάλληλες για σεξ, με την προϋπόθεση ότι νιώθουμε την επιθυμία. Όμως ο καθένας από μας έχει τη δική του ώρα που το προτιμά, και αυτή η ώρα έχει σημασία, γιατί τότε το απολαμβάνουμε περισσότερο. Όμως πολλές φορές, όσο και αν το επιθυμούμε, αναγκαζόμαστε για διάφορους λόγους, να περιμένουμε μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Γνωρίζοντας όμως την ώρα που μας ταιριάζει καλύτερα, μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε να μην χρειάζεται να το αναβάλλουμε.

Για παράδειγμα αν σας αρέσει να κάνετε έρωτα πριν φύγετε για τη δουλειά, φροντίστε να ξυπνήσετε λίγο νωρίτερα, ώστε να εξασφαλίσετε τον απαιτούμενο χρόνο για αγκαλίτσες και φιλάκια με τον σύντροφό σας. Αν πάλι το απόγευμα, όταν επιστρέφετε στο σπίτι, ονειρεύεστε ερωτικά παιχνιδάκια που θα σας χαλαρώσουν και θα σας κάνουν να ξεχάσετε όσες ταλαιπωρίες περάσατε μέσα στη μέρα, προσπαθήστε από πριν να τακτοποιήσετε τις όποιες δουλειές ή υποχρεώσεις σας μέχρι το βράδυ, ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο για σεξ.

Απαντώντας στις ερωτήσεις του τεστ που ακολουθεί θα μάθετε την ώρα του έρωτα που σας ταιριάζει και έτσι θα βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή.

1. Όταν κάνετε έρωτα…

Α. Νιώθετε σαν να παρατηρείτε τον εαυτό σας από μακριά.

Β. Ξεχνάτε τα πάντα και αφήνεστε να ζήσετε τις στιγμές.

Γ. Προσπαθείτε να εκπλήξετε τον σύντροφο σας και παράλληλα να ικανοποιηθείτε και εσείς.

2. Σας τηλεφωνεί και σας ζητάει να βγείτε το ίδιο βράδυ που τον γνωρίσατε. Τι κάνετε;

Α. Αρνείστε, γιατί δεν ανέχεστε τα απρόοπτα.

Β. Προσπαθείτε να αντισταθείτε αλλά στο τέλος ο πειρασμός σας …κερδίζει!

Γ. Υποχωρείτε για να τον ευχαριστήσετε.

3. Σας συμβαίνει κάποιες φορές να έχετε σεξουαλικές ορμές…

Α. Ενώ κάνετε ντους στο σπίτι σας.

Β. Μετά από ένα έντονο ερωτικό όνειρο.

Γ. Στην τουαλέτα του γραφείου σας.

4. Σας αρέσει να φοράτε ρούχα…

Α. Πολύ εφαρμοστά

Β. Άνετα

Γ. Αυτά που καλύπτουν τις ατέλειες του κορμιού σας.

5. Κάνετε έρωτα με το φως αναμμένο;

Α. Σπάνια γιατί δεν νιώθετε άνετα.

Β. Μόνο εάν ο σύντροφος σας επιμένει.

Γ. Συχνά. Σας αρέσει να τον βλέπετε να κοιτάζει το σώμα σας και εσείς να κοιτάτε το δικό του.

6. Το πρωί μόλις ξυπνήσετε νιώθετε…

Α. Έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μια ημέρα γεμάτη δραστηριότητες.

Β. Ξεκούραστοι και σχεδόν πάντα με καλή διάθεση.

Γ. Με τεμπέλικη διάθεση και επιθυμία να παραμείνετε στο κρεβάτι όλη την ημέρα.

7. Στη διάρκεια της ημέρας τυχαίνει να κάνετε «πονηρές» σκέψεις, ενώ γύρω σας όλα είναι φυσιολογικά;

Α. Ποτέ

Β. Καμιά φορά

Γ. Συχνά.

8. Δεν θα μπορούσατε ΠΟΤΕ να κάνετε έρωτα…

Α. Όταν ξέρετε ότι τα παιδιά σας θα επιστρέψουν από λεπτό σε λεπτό στο σπίτι.

Β. Πριν πάτε στο γραφείο σας.

Γ. Όταν είστε κουρασμένοι.

9. Τι γνώμη έχετε για το γρήγορο σεξ;

Α. Αδύνατον! Έχετε ανάγκη από όλα τα προκαταρκτικά.

Β. Το βρίσκετε πολύ ερεθιστικό. Δεν μπορείτε να αντισταθείτε στην ιδέα της έκρηξης του πάθους…

Γ. Ναι, αλλά στο σωστό μέρος. Δεν θα θέλατε ποτέ κάποιος να σας δει!

10. Πιστεύετε ότι οι άντρες διεγείρονται από…

Α. Τα πρόστυχα λόγια.

Β. Τις γυναίκες που παίρνουν την πρωτοβουλία.

Γ. Τα βαθιά ντεκολτέ, τις μίνι φούστες, τις γόβες στιλέτο και γενικά τις γυναίκες που επιδεικνύουν τα κάλλη τους.

Συμπεράσματα

Αν απαντήσατε περισσότερα Α: Νυχτερινοί τύποι!

Όπως το 50% των γυναικών και των αντρών, νιώθετε πιο ελεύθεροι και ορμητικοί όταν σκοτεινιάζει. Είναι αλήθεια ότι η νύχτα ξυπνάει τις αισθήσεις. Και εκτός αυτού, υπάρχει περισσότερος χρόνος για να αφήσει κανείς ελεύθερη την φαντασία του. Στη διάρκεια της νύχτας το σώμα παράγει προγεστερόνη, μια ορμόνη που επηρεάζει πολύ την σεξουαλική επιθυμία. Και μη ξεχνάμε ότι η αίσθηση ικανοποίησης που νιώθει κανείς μετά τον έρωτα, βοηθάει να κοιμηθεί καλύτερα και να δει ομορφότερα όνειρα.

Συμβουλή: Γιατί δεν αφήνετε το φως αναμμένο;

Κάνοντας έρωτα την νύχτα δεν συνεπάγεται απαραίτητα και το σκοτάδι. Μη κρύβετε το σώμα σας, που μπορεί να έχει ατέλειες αλλά είναι πολύ αισθησιακό όταν αφήνεστε στην αγκαλιά του. Και γιατί να μην αλλάξετε και τις συνήθειες σας; Δεν σας φαίνεται η στιγμή κατάλληλη ή ο τόπος; Μα ακριβώς αυτό είναι που διεγείρει την επιθυμία.

Αν απαντήσατε περισσότερα Β: Είστε οπαδοί του απογευματινού έρωτα

Σας αρέσει να κάνετε έρωτα τις απογευματινές ώρες και ιδιαίτερα μετά τη δουλειά. Τι ωραίο! Να μην σκέφτεστε πλέον όλα τα άσχημα που συμβαίνουν έξω: το κυκλοφοριακό, τις καθυστερήσεις της συγκοινωνίας, τις υποχρεώσεις της δουλειάς. Και βέβαια, σε λίγο θα μαζευτεί η οικογένεια στο σπίτι και δεν έχετε καιρό να χάσετε! Η διέγερση αυξάνεται ακριβώς γιατί ο χρόνος είναι περιορισμένος. Για εκείνους δε που επιθυμούν να δοκιμάσουν νέες στάσεις, καλό είναι να γνωρίζουν ότι από τις 2 έως τις 4 το μυϊκό σύστημα είναι στην καλύτερη κατάσταση και έχει την ιδανική απόδοση!

Συμβουλή: Γιατί δεν δοκιμάζετε να κάνετε έρωτα μόλις ξυπνήσετε ή το βράδυ πριν κοιμηθείτε; Το πρωί μπορεί να σας δώσει μια γερή δόση ενέργειας, ενώ το βράδυ έχετε περισσότερο χρόνο για χάδια και επίσης σας βοηθάει να κοιμηθείτε καλύτερα.

Αν απαντήσατε περισσότερα Γ: Είστε πρωινός τύπος.

Βγαίνει ο ήλιος και μαζί με αυτόν ξυπνάει και η επιθυμία σας. Ο σύντροφος σας λατρεύει να σφίγγει το σώμα σας, ακόμη ζεστό από τον ύπνο, αισθησιακό, καλυμμένο με τις πιτζάμες: με λίγα λόγια πολύ ερεθιστικό. Πρέπει να το παραδεχτείτε ότι ο έρωτας το πρωί σας βοηθάει να είστε σε φόρμα όλη την ημέρα. Πράγματι: ανάμεσα στις 7 και τις 8 το πρωί, το φως του ήλιου διεγείρει την παραγωγή της τεστοστερόνης. Κάνοντας έρωτα μόλις ξυπνήσετε, γεμίζετε ενέργεια, κάνετε θετικές σκέψεις και τονώνετε και το σώμα σας. Και μη ξεχνάμε ότι αυτή η γλυκιά ευφορία κάνει καλό και στο ηθικό σας. Εκμεταλλευτείτε το!

Συμβουλή: Και γιατί να μην δοκιμάσετε να κάνετε έρωτα το μεσημέρι ή το απόγευμα; Οργανώστε μια συνάντηση εκείνη την ώρα, ετοιμάστε και την παραμικρή λεπτομέρεια και η αναμονή θα εντείνει ακόμα περισσότερο την επιθυμία σας.