Περιποίηση δέρματος! Πρωί ή Βράδυ;

Περιποίηση δέρματος! Πρωί ή Βράδυ;

Ένας καλός ύπνος είναι πάντα ωφέλιμος για την υγεία και την ομορφιά!
Για ένα λαμπερό και υγιές δέρμα είναι απαραίτητη η εξειδικευμένη περιποίηση, που  περιλαμβάνει προϊόντα ημέρας (καθαριστικά, λοσιόν, κρέμες, serum, προϊόντα ματιών) και νύκτας (καθαριστικά, λοσιόν, πίλινκ, μάσκες, serum, κρέμες, προϊόντα ματιών) για καλύτερα και πιο εμφανή αποτελέσματα με διάρκεια.

Ο συνδυασμός κάνει τη διαφορά!

Προϊόντα ημέρας: Προσφέρουν ενυδάτωση, αντιοξείδωση και προστασία από τους εξωγενείς παράγοντες όπως, η υπεριώδης ακτινοβολία, οι περιβαλλοντικοί ρύποι, αλλά και το μακιγιάζ!
Περιέχουν:

  • Αντιηλιακά φίλτρα: προστασία από UVA – UVB ακτινοβολία (πρόωρη γήρανση).
  • Αντιοξειδωτικά συστατικά: ουσίες που δεσμεύουν και εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες (ασταθή μόρια οξυγόνου που καταστρέφουν τα κύτταρα). Βιταμίνες Α, C και Ε, συνένζυμο Q10, πράσινο τσάι, aloe vera, εκχυλίσματα από ρόδι και σταφύλι.
  • Ενυδατικούς παράγοντες: υαλουρονικό οξύ (συγκρατεί 1000 φορές το βάρος του σε νερό), jojoba, avocado oil, panthenol, shea butter.

Προϊόντα νύκτας: Προσφέρουν θρέψη, ανάπλαση, αντιγήρανση,  λεύκανση και ενισχύουν τους μηχανισμούς επανόρθωσης της επιδερμίδας!

  • *Οξέα φρούτων: AHA και BHA, έχουν κερατολυτικές ιδιότητες (απολεπιστική δράση) και ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου.
  • *Ρετινόλη: δραστικό αντιγηραντικό συστατικό (σταθερή μορφή της βιταμίνης Α), επιταχύνει τον κυτταρικό μεταβολισμό και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου.
  • Εκχύλισμα από χαβιάρι: που περιέχει Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες.
  • Θαλάσσιο κολλαγόνο: αντιγηραντικές ιδιότητες

*Με τη χρήση αυτών των συστατικών είναι απαραίτητη η αντιηλιακή προστασία!

Tags: