Παραμυθένια καλλυντικά για… μαγικές εμφανίσεις!

Παραμυθένια καλλυντικά για… μαγικές εμφανίσεις!

Συνεχίζει δυναμικά και φέτος η τάση ‘μονόκερου’ που προστάζει έντονες λάμψεις και πολυχρωμία τόσο στο μακιγιάζ όσο και στα νύχια, μαλλιά, ρούχα και αξεσουάρ! 

Καλλυντικά που θυμίζουν κοριτσίστικα παιχνίδια παρά ‘μεγαλίστικα’ εφόδια ομορφιάς μονοπωλούν έντονα το ενδιαφέρον και δημιουργούν την ανάγκη αναζήτησης ιδιαίτερων θησαυρών ομορφιάς στα καταστήματα καλλυντικών!

Ανακαλύψτε λοιπόν τη πριγκίπισσα, την γοργόνα ή τον… μονόκερο που κρύβετε μέσα σας επιλέγοντας μέσα από μια πλούσια ποικιλία από παραμυθένιες αποχρώσεις και λαμπερές υφές.

Πάμε να δούμε αναλυτικά πως ακριβώς υιοθετούμε αυτή τη τάση!

 

Τα προϊόντα που βοηθούν στην υλοποίηση της εν λόγω τάσης, οφείλουν να διαθέτουν λαμπερό ή μεταλλικό τελείωμα και παστέλ αποχρώσεις με ιριδίζοντα στοιχεία.

Σημαντικοί σύμμαχοι θεωρούνται τα προϊόντα λάμψης τα οποία διαθέτουν 4-5 μεμονωμένες αποχρώσεις σε μια επιφάνεια και απλώνονται μαζί με πλακέ πινέλο στα ζυγωματικά ή αυτά με «holographic» τελείωμα, δηλαδή με διπλούς ή και περισσότερους χρωματικούς ιριδισμούς σε ένα μόνο προϊόν,  που παραπέμπει σε ουράνιο τόξο.

Για τα μάτια κυριαρχούν όλες οι φωτεινές «παιχνιδιάρικες» αποχρώσεις, ροζ, μωβ, γαλάζιο, λαχανί, κίτρινο και εξαιρούνται αυστηρά, οι οποίες «σοβαρές», όπως γήινες και μαύρες-σκούρες.

Οι υφές εδώ, είναι ως επί το πλείστον μεταλλικές και ιριδίζουσες, χωρίς όμως να είναι μεμπτή η χρήση ματ υφών για αισθητικό αποτέλεσμα με διάσταση που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο μάτι.

Όσον αφορά τα χείλη, η χρωματική ένταση δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, όσο το τελείωμα, όπου οι περλέ ή οι μεταλλικές υφές με σιελ ή ροζ-μωβ ιριδισμούς, θεωρούνται must. Όσο πιο απόκοσμες και πολυδιάστατες είναι οι αποχρώσεις, τόσο το καλύτερο!

Τα διάφανα γκλος με στοιχεία χρυσόσκονης, γνωστά ως «toppers», μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά, με πιο επίπεδες θεωρητικά βαρετές αποχρώσεις σε κραγιόν και να προσθέσουν με τον πιο εύκολο τρόπο, μια διακριτική δόση μαγείας στο μακιγιάζ σας!

Σίγουρα όλα αυτά, προορίζονται για αυστηρά βραδινές εμφανίσεις, εκτός βέβαια και αν έχετε ιδιαίτερα προοδευτικό αφεντικό, ή δουλειά, που σας επιτρέπει να ζείτε το παραμύθι σας κάθε ώρα της ημέρας!

Κλείνοντας, θεωρώ σημαντικό να τονίσω τα αυτονόητα. Αισθητικά, η τάση αυτή δεν αφορά όλες τις γυναίκες. Όσες όμως έχετε την ανάγκη να ανανεώσετε το στυλ σας με μικρές πινελιές, ή θέλετε απλά να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό βρε αδερφέ…Τολμήστε το!!!

Για τις περισσότερο δειλές, ή διστακτικές, η πρόταση μου είναι, να εντάξετε ένα μόνο στοιχείο στο μακιγιάζ σας, στα χείλη, τα μάτια, ή το πρόσωπο, (πάντα σε συνδυασμό με πιο γήινες αποχρώσεις), ή ακόμα πιο απλά, τολμήστε ένα ιδιαίτερο μανικιούρ.

Εμπρός λοιπόν, βουτήξτε στην πιο μαγευτική τάση της χρονιάς, σαν άλλη γοργόνα και ξεθάψτε υπέροχους θησαυρούς ομορφιάς στο πιο κοντινό σας κατάστημα καλλυντικών!