Γιατί η εσωτερική ομορφιά είναι πιο σημαντική από την εξωτερική;

Γιατί η εσωτερική ομορφιά είναι πιο σημαντική από την εξωτερική;

Όπως  “οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια” αποκαλύπτοντας ποιοι είμαστε πραγματικά, έτσι και η ομορφιά ενός ανθρώπου δεν βασίζεται μόνο σε παράγοντες εξωτερικούς όπως η εμφάνιση, η δομή του σώματος, τα μαλλιά, τα ρούχα κλπ…  αλλά και σε εσωτερικούς όπως οι σκέψεις και τα συναισθήματά του.

Η εσωτερική ομορφιά σημαίνει  μια καθαρή ψυχή, γεμάτη καλοσύνη και αγάπη για όλους.  Όμορφος άνθρωπος είναι αυτός που πραγματικά ανησυχεί για τους άλλους και δίνει ένα χέρι βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη,  με όποιο τρόπο μπορεί.

Η εξωτερική ομορφιά κάποια στιγμή θα χαθεί. Όμως η χάρη μιας αγνής ψυχής μας κρατάει νέους και όμορφους για πάντα.

Μια όμορφη καρδιά είναι πιο σημαντική από ένα όμορφο  σώμα. Γιατί;

Για πολλούς λόγους με πιο σημαντικούς τους εξής 5:

  1. Η εσωτερική ομορφιά σας χαρίζει ένα όμορφο πρόσωπο!

Ένα σέξι σώμα δεν εγγυάται μια όμορφη καρδιά. Είναι η εσωτερική ομορφιά, η καλοσύνη και η γενναιοδωρία της καρδιάς σας που θα σας κάνει ένα όμορφο άτομο.

Δεν χρειάζεστε δαπανηρά καλλυντικά ή δαπανηρές χειρουργικές επεμβάσεις για να διατηρήσετε την εσωτερική ομορφιά σας ανέπαφη. Είναι μακράς διαρκείας. Θα σας προσφέρει για πάντα μια λαμπερή και φωτεινή προσωπικότητα.

  1. Η εσωτερική ομορφιά σας κάνει πιο ερωτεύσιμους!

Ένα όμορφο παρουσιαστικό μπορεί να σας κάνει πιο ελκυστικούς, αλλά αυτό που πραγματικά θα κάνει τους πάντες  να σας ερωτευτούν, είναι η εσωτερική ομορφιά σας.

  1. Η εσωτερική ομορφιά σας δίνει ειρήνη!

Δεν έχει σημασία πόσο όμορφοι είμαστε εξωτερικά,  αν δεν είμαστε όμορφοι και ειρηνικοί μέσα μας. Η ειρήνη και η γαλήνη πηγάζουν από τα βάθη της ψυχής μας.

  1. Η εσωτερική ομορφιά σας βοηθά να συνδεθείτε συναισθηματικά!

Από μόνη της η εξωτερική φυσική ομορφιά δεν θα βοηθήσει στη συναισθηματική σας σύνδεση με τους ανθρώπους. Αντιθέτως, η υπερβολική προσπάθεια για την επίτευξη της τέλειας εικόνας θα σας κουράσει και θα σας απομονώσει. Αυτό που χρειάζεστε είναι να αναδυθεί  η εσωτερική ομορφιά σας για να αισθανθείτε ότι συνδέεστε με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Καλό είναι να κρατήσετε ισορροπία!

Αγαπήστε και φροντίστε τη ψυχή σας!

Αγαπήστε και φροντίστε το σώμα σας!

Εναρμονιστείτε!

Με Αγάπη και Φως