Περιποίηση προσώπου, σκέτη “απόλαυση”!

Περιποίηση προσώπου, σκέτη “απόλαυση”!

Βρίσκετε μήπως την διαδικασία περιποίησης προσώπου περισσότερο ‘κόλαση’ παρά..απόλαυση;
Ενίοτε αμελείτε την αφαίρεση του μακιγιάζ η καθαρισμού προσώπου γιατί η διαδικασία σας φαίνεται χρονοβόρα και κουραστική κάτι σαν το καθημερινό πλύσιμο… των πιάτων; Αν ναι, υπάρχει λύση και μάλιστα απλή για να αλλάξετε αυτά τα δεδομένα μια για πάντα!

Η επιλογή προϊόντων με ‘λαχταριστή’ όψη και ευχάριστες υφές που παραπέμπουν σε επιδόρπια και πολυτελή υφάσματα αντίστοιχα, καταφέρνουν να αλλάξουν προς το καλύτερο την απαραίτητη -αλλά ενίοτε βαρετή τελετουργία περιποίησης σας δημιουργώντας αναπάντεχη προσμονή για την επομένη!

Σας προτείνουμε πέντε προϊόντα ομορφιάς που αποτελούν σταθερή αξία -τόσο για την αποτελεσματικότητα τους όσο και για τις μοναδικές υφές που διαθέτουν και χαρείτε επιτέλους ουσιαστικά τήν ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σας!

 

Natura Siberica ‘The Northern Collection’ White Cleansing Butter

Ένα προϊόν που στοχεύει στην αποτελεσματική αφαίρεση του μακιγιάζ και στον καθαρισμό προσώπου, το οποίο διαθέτει ‘λαχταριστή’ υφή που θυμίζει βούτυρο. Με απαλό μασάζ μετατρέπεται σε γαλάκτωμα και εισχωρεί καθαρίζοντας σε βάθος. Περιέχει συστατικά πιστοποιημένα βιολογικής καλλιέργειας και είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσες γυναίκες δίνουν βάση τόσο στη υφή όσο και στη σύσταση των προϊόντων που επιλέγουν.

L’Oreal Pure Clay Purity Mask

Με αμιγώς καλλυντική σύνθεση, η εν λόγω μάσκα αργίλου διαθέτει πλούσια κρεμώδη υφή και ευχάριστο, αναζωογονητικό άρωμα ευκαλύπτου. Λειτουργεί αφαιρώντας το περίσσιο σμήγμα/λιπαρότητα αφήνοντας την επιδερμίδα απόλυτα ματ σε όψη, χωρίς να την αφυδατώνει. Εξαιρετική επιλογή για γυναίκες με λιπαρή/μεικτή επιδερμίδα.

Nuxe Reve De Miel Ultra Nourishing Lip balm

Θεωρείται χρόνια τώρα ‘cult’ αγαπημένο προϊόν ομορφιάς και όχι άδικα, αφού αποτελεί ένα από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα ενυδάτωσης για τα χείλη. Με την ιδιαίτερα συμπαγή υφή του καταφέρνει να μένει σταθερό στα χείλη για ώρες με αποτέλεσμα να καταφέρνει να εισχωρεί βαθιά και να ανακουφίζει ουσιαστικά από ξηρότητα.  Διαθέτει ευχάριστο άρωμα και ήπια γεύση μελιού- το οποίο αποτελεί και το βασικό συστατικό του.

Seventeen Intensive Care Oils ‘Youth Recapture’

Ιδανικό προϊόν για ξηρή/ευαίσθητη επιδερμίδα, το εν λόγω μείγμα ελαίων διαθέτει τόσο φίνα και λεπτορευστή υφή που θυμίζει ‘μετάξι’ καθώς έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα. Περιέχει μεταξύ άλλων προσεγμένων συστατικών, βιολογικό ελαιόλαδο, έλαια passiflora, βερίκοκου, βιολογικού πρασίνου καφέ και είναι paraben/gluten free. Η χρήση του ενδείκνυνται για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και χρησιμοποιείται είτε μόνο του ή συνδυαστικά με τις αγαπημένες κρέμες προσώπου σας για έντονη αντιγηραντική δράση.

Glov

Είναι ένας εναλλακτικός και ιδιαίτερα υγιεινός τρόπος ντεμακιγιάζ καθώς απαιτεί μόνο τη χρήση νερού για να λειτουργήσει. Κατασκευασμένο με ειδικές μικρό ίνες που τραβούν τους ρύπους σαν μαγνήτες, διατίθεται σε 3 μεγέθη και 3 υφές ώστε να καλύψει τις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται. Η εκδοχή για ξηρές επιδερμίδες είναι ιδιαίτερα απολαυστική στη χρήση καθώς διαθέτει υφή σχεδόν ‘ λούτρινη’ σεβόμενη την ανάγκη για έξτρα απαλό άγγιγμα κατά την αφαίρεση του μακιγιάζ.

 

Αφήστε λοιπόν τις δικαιολογίες στην άκρη και αναζητήστε ένα ή περισσότερα προϊόντα περιποίησης που θα μετατρέψουν την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης σας σε ευχάριστη διαδικασία και πανω απ’όλα, κάτι που θα αναμένετε με χαρά κάθε φορά, όπως, για παραδειγμα, ένα λαχταριστό επιδόρπιο μετά απο ένα υπέροχο γεύμα!