Οι 3 μαρινάδες που θα απογειώσουν το κρέας στο BBQ!
Posted on
March 7, 2018
in ΦΑΓΗΤΑ
Steakhouse
Όλη η γεύση του αμερικάνικου νότου.
Υλικά
1/2 κούπας Worcestershire sauce
1/4 κούπας σάλτσα σόγιας
2 κ.σ. ζάχαρη
1/2 κ.γ. μελάσα
1 κ.σ. κάπαρη ξαρμυρισμένη
2κ.γ. μουστάρδα
2 κ.σ. πελτέ
1/2 κούπα σπορέλαιο
Teriyaki
Μια γιαπωνέζικη νότα στο BBQ.
Υλικά
3/4 κούπας σάλτσα σόγιας
3 κ.σ. μέλι
3 κ.σ. ξύδι
2 κ.σ. τριμμένο τζίντζερ
5 σκελίδες σκόρδο λεπτοκομμένες
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
3/4 κούπας σπορέλαιο
Espresso
Μια ιταλο-αμερικάνικη εκδοχή.
Υλικά
6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1-1/2 φλυτζάνι espresso
1/2 κούπα νερό
1/2 καυτερή μουστάρδα
1/2 βαλσαμικό ξύδι
1/2 καστανή ζάχαρη
5 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι