Τι να φορέσεις τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου

Τι να φορέσεις τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου

Το σύνολο σου πρέπει να είναι σίγουρα σέξυ με ρομαντικές πινελιές ή ρομαντικό με σέξι πινελιές!  Και αυτό ισχύει είτε είσαι σε σχέση είτε όχι . Είτε έχεις κανονίσει ένα ραντεβού με τον αγαπημένο σου, είτε ένα girls night out με τις φίλες σου, τόνισε τη θηλυκότητα σου με ιδιαίτερα κομμάτια.

Αφού πρόκειται για μία γιορτή αφιερωμένη στον έρωτα, βγες από την ρουτίνα της καθημερινότητας και τόλμησε να το ρίξεις λίγο παραπάνω έξω φορώντας ένα εκκεντρικό σύνολο σε συνδυασμό με το χαμόγελό σου.

Το κόκκινο χρώμα σίγουρα αποτελεί μία από τις ιδανικές επιλογές αφού από μόνο του δηλώνει τον έρωτα και το πάθος!
Επίλεξε ένα σέξι κόκκινο φόρεμα σε ίσια γραμμή το οποίο θα αναδεικνύει τις μεσογειακές σου καμπύλες, τις μαύρες κλασικές σου γόβες, το κολιέ από πέρλες και το μακρύ μαύρο παλτό σου κάνοντας το σύνολό σου ιδιαίτερα σικάτο!

Εναλλακτικά μπορείς να φορέσεις ένα τόταλ μπλακ σύνολο (είτε φόρεμα, είτε τζιν) , με τα αγαπημένα σου μαύρα αρβυλάκια “σπάζοντας” τη μονοχρωμία με την κόκκινη ολόμαλλη και χουχουλιάρικη ζακέτα σου ή το εξίσου ζεστό παλτό σου.

Εάν δεν είσαι λάτρης του κόκκινου και θέλεις κάτι πιο ασφαλές τίμησε την δαντέλα που από μόνη της προσδίδει κάτι ρομαντικό και παραμυθένιο.

Συνδύασε το απλό, κλασικό και αγαπημένο σου τζιν με το ιδιαίτερο δαντελένιο τοπάκι σου κόσμησε το λαιμό σου με όμορφα αξεσουάρ και είσαι έτοιμη να βγεις να καταπλήξεις τα πλήθη.

Δοκίμασε ακόμη και άλλες υφές όπως βελούδο ή σατέν που αποτελούν και αυτά σικάτες επιλογές.

Ό,τι κι αν επιλέξεις να βάλεις εάν θέλεις να πετύχεις το απόλυτο λούκ ένα στοιχείο δεν πρέπει να ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου φεύγοντας για την έξοδο σου το οποίο συνδυάζεται πάντα με ότι κι αν αποφασίσεις να φορέσεις.

Το χαμόγελό σου! Γιατί η αλήθεια είναι πως πιο σέξι και ερωτεύσιμη δεν θα υπάρξεις ποτέ παρά μόνο όταν χαμογελάς!