Ο συνοδοιπόρος που ζητάς στο ταξίδι υγείας της ζωής σου, είναι εδώ για σένα!

Ο συνοδοιπόρος που ζητάς στο ταξίδι υγείας της ζωής σου, είναι εδώ για σένα!

Με κεντρικό σύνθημα το “Empowering Life” (Ενδυναμώνοντας τη ζωή), η εταιρία Sanofi βρίσκεται στο πλευρό των ασθενών και των οικογενειών τους.

* Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο άνθρωποι ζουν στην Ελλάδα με διαβήτη, ενώ πολλοί από αυτούς δεν το γνωρίζουν καν.

* Εκατοντάδες είναι οι άνθρωποι στη χώρα μας, που μετά από μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση, κινδυνεύουν να εμφανίσουν θρόμβους, που μπορεί να απειλήσουν την ίδια τη ζωή τους.

* Πάνω από 10.000 άτομα, ζουν στην Ελλάδα με πολλαπλή σκλήρυνση.

* Τουλάχιστον 1 εκατομμύριο ασθενείς, αντιμετωπίζουν στην Ελλάδα χρόνιες παθήσεις, όπως υπέρταση, δυσλιπιδαιμία και άλλα καρδιαγγειακά νοσήματα.

https://youtu.be/Jn0jfNoKv6c

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να απολαμβάνουν τη ζωή τους.

Για περισσότερα από 40 χρόνια στην Ελλάδα, η εταιρία Sanofi είναι συνοδοιπόρος στο ταξίδι υγείας των ασθενών προσφέροντας καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις. Η Sanofi σε παγκόσμιο επίπεδο επενδύει περίπου 6 δισ. ευρώ ετησίως, για Έρευνα και Ανάπτυξη καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων για να συνεχίσουνε οι ασθενείς να απολαμβάνουν τη ζωή τους.

Με κεντρικό σύνθημα το “Empowering Life” (Ενδυναμώνοντας τη ζωή), η εταιρία Sanofi προσφέρεται να σε υποστηρίξει στο ταξίδι υγείας και ζωής.

Ενδυναμώνοντας τη ζωή των ανθρώπων που πάσχουν από διαβήτη:

Τα άτομα με διαβήτη, καλούνται καθημερινά να ρυθμίζουν το σάκχαρό τους αποφεύγοντας τις υπογλυκαιμίες. Περίπου 1 εκατομμύριο άνθρωποι με διαβήτη, ζουν στην Ελλάδα, οι περισσότεροι εκ των οποίων παραμένουν αρρύθμιστοι αυξάνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης επιπλοκών.

Ως συνοδοιπόρος στο ταξίδι υγείας, η Sanofi, καινοτομεί αναπτύσσοντας αποτελεσματικές θεραπείες για να προσφέρει στα άτομα με διαβήτη μία πιο υγιή και παραγωγική ζωή.

Ενδυναμώνοντας τη ζωή των ανθρώπων που ζουν με μία χρόνια πάθηση:

Η αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης έχει δημιουργήσει μία νέα πρόκληση για την υγειονομική περίθαλψη, την  αποτελεσματική αντιμετώπιση των χρόνιων παθήσεων.

Ως συνοδοιπόρος στο ταξίδι υγείας, η Sanofi Ελλάδας, υποστηρίζει καθημερινά έως και 1 εκατομμύριο ασθενείς, με τα προϊόντα της για χρόνιες παθήσεις, όπως υπέρταση, δυσλιπιδαιμία και άλλα καρδιαγγειακά νοσήματα για να μπορούν οι άνθρωποι αυτοί να συνεχίζουν να απολαμβάνουν τη ζωή.

Ενδυναμώνοντας τη ζωή των ανθρώπων με πολλαπλή σκλήρυνση:

Η ζωή είναι ένα ταξίδι υγείας για 10.000 ανθρώπους με Πολλαπλή Σκλήρυνση και τις οικογένειές τους στην Ελλάδα, καθώς βιώνουν συναισθηματικές και σωματικές προκλήσεις, που επηρεάζουν την καθημερινότητά τους.

Η Sanofi αναπτύσσει καινοτόμες θεραπείες που αναστέλλουν την εξέλιξη της νόσου και βελτιώνουν τις ζωές αυτών των ανθρώπων και των οικογενειών τους, ενώ παράλληλα υποστηρίζει με ενέργειες την ενημέρωση και εκπαίδευση της κοινότητας των ασθενών.

Ενδυναμώνοντας τη ζωή των ασθενών μετά από κάποιο χειρουργείο:

Η ζωή είναι ένα ταξίδι υγείας για τους ασθενείς μετά από μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση και για όσους είναι σε παρατεταμένη ακινητοποίηση, καθώς η δημιουργία θρόμβων είναι απειλητική για τη ζωή τους.

Ως συνοδοιπόρος στο ταξίδι υγείας, η Sanofi Ελλάδας, προσφέρει  για περισσότερα από 25 χρόνια καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις που έχουν δώσει τη δυνατότητα σε πάνω από 4 εκατομμύρια ασθενείς να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη ζωή.

Aνακτώντας τον έλεγχο από το κρυολόγημα

Η ζωή είναι ένα ταξίδι υγείας για το 86% του πληθυσμού που επηρεάζονται από το κρυολόγημα. Οι ενήλικες υποφέρουν 2-4 φορές το χρόνο, ενώ τα παιδιά 10 φορές.

Ως συνοδοιπόρος στο ταξίδι υγείας, η Sanofi Ελλάδας, προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του κρυολογήματος (αποχρεμπτικά, αντιβηχικά, πονόλαιμο και αποσυμφορητικά) για να ανακτήσουμε τον έλεγχο από το κρυολόγημα και να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τη ζωή.

Ανακούφιση από γαστρεντερικές διαταραχές

Η ζωή είναι ένα ταξίδι υγείας για περισσότερους από 1 στους 5 ενήλικες ή παιδιά στην Ελλάδα που έχουν γαστρεντερικές διαταραχές που δυσκολεύουν την καθημερινότητά τους.

Ως συνοδοιπόρος στο ταξίδι υγείας, η Sanofi Ελλάδας, προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις αντιμετώπισης γαστρεντερικών διαταραχών, όπως η δυσκοιλιότητα, ο κοιλιακός πόνος, το φούσκωμα, η δυσπεψία και η καούρα, ώστε να συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τη ζωή.

Είτε είναι λίγοι άνθρωποι με σπάνιες νόσους,  όπως τα αθροιστικά λυσοσωμικά νοσήματα (LSDs), είτε χιλιάδες άνθρωποι που ζουν με πολλαπλή σκλήρυνση ή ατοπική δερματίτιδα, ή εκατομμύρια άνθρωποι με χρόνιες παθήσεις, όπως διαβήτης και καρδιαγγειακά νοσήματα, η Sanofiείναι στο πλευρό τους.

Στο ταξίδι της υγείας χρειαζόμαστε συνοδοιπόρους που θα μας υποστηρίζουν ώστε να ζήσουμε καλύτερα.

Πηγή