Οι Απόκριες έφτασαν!Σου προτείνουμε οικονομικές προτάσεις για να μασκαρευτετείς

Οι Απόκριες έφτασαν!Σου προτείνουμε οικονομικές προτάσεις για να μασκαρευτετείς

Κοντοζυγώνει η ώρα που θα βάλουμε τα αποκριάτικα μας και θα χορέψουμε στους ρυθμούς του κετελαπονγκο ! Ένα «έθιμο» που κάνει ακόμη και τους πιο «σοβαρούς » να απελευθερώνονται και να βγάζουν στην επιφάνεια μια άλλη πλευρά του εαυτού τους.

Όλοι οι τρελοί ξεχυνόμαστε στους δρόμους ντυμένοι όπως μας κατέβει στο κεφάλι προκειμένου να γελάσουμε και εμείς με την παρέα μας και οι περαστικοί βλέποντας μας.

Δεδομένης βέβαια της κάπως δύσκολης και στενής οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε όλοι λίγο πολύ δεν είναι πάντα εφικτό κάθε χρόνο να προμηθευόμαστε καινούργια στολή για αυτό μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε με τις ήδη υπάρχουσες στολές σας ή ακόμη εκμεταλλευτείτε ρούχα που έχετε και δεν θα φορούσατε σε άλλη περίπτωση και μασκαρευτείτε εύκολα και γρήγορα χωρίς φόβο και κόπο.  

Βάλτε  μια παλιά σας στολή αλλάζοντας κάπως το κονσεπτ της,  κάνοντας κάποιες μετατροπές που σας αρέσουν. Αφαιρέστε ή προσθέστε δικά σας κομμάτια ώστε να κάνετε την αλλαγή.

Δεν θέλετε να φορέσετε κάτι από τα παλιά σας καρναβαλίστικα σύνολα;

Αξιοποιήστε ρούχα που έχετε και δεν φοράτε πλέον.  Βάλτε ένα μεγάλο καπέλο, ένα μαντήλι, γυαλιά ηλίου  (ναι μέσα στο σκοτάδι ), ζωγραφίστε στο πρόσωπο σας ότι σας έρθει , βάλτε όλα σας τα αξεσουάρ  (φουλάρια, βραχιόλια, κολιέ ) , μασκαράδες άλλωστε επιδιώκουμε να ήμαστε!

Γενικά θεωρώ πως η περίοδος των αποκριών δεν είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να μας αγχώνει όσον αφορά το ενδυματολογικό γιατί και τσιρκολίκι να ντυθούμε, πάλι μέσα στο θέμα θα είμαστε!