Υγιεινή διατροφή και παιδιά

Υγιεινή διατροφή και παιδιά

Όλες οι μαμάδες γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να πείσεις  τα παιδιά να τρώνε σωστά. Η υγιεινή διατροφή μπορεί να είναι και νόστιμη αλλά και απολαυστική για τα μικρά μας αγγελούδια.

Χαρουποπραλίνα: Είναι σοκολάτα από χαρούπι. Από την αρχαιότητα θεωρείται η υγιεινή σοκολάτα. Είναι πλούσια σε ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο, κάλιο καθώς και βιταμίνη A, B1, B2,D. Αλείψτε μια φέτα ψωμί με πραλίνα χαρουπιού και πιστέψτε με δε θα   καταλάβετε διαφορά.

Ταχίνι- πραλίνα: Αντίστοιχα, υπάρχει και η πραλίνα με ταχίνι, γνωστό σε όλους μας για τα θρεπτικά του συστατικά. Το ταχίνι περιέχει ασβέστιο, κάλιο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, σελήνιο και πολλά ακόμη που σίγουρα το καθιστούν από τα πρώτα  στη λίστα των υγιεινών τροφών

Κουβερτούρα υγείας: Ποιος είπε ότι η σοκολάτα είναι βλαβερή για τα παιδιά; Είναι αντιοξειδωτική και πλούσια πηγή φυτικών ινών, καλίου, ψευδάργυρου, σεληνίου- που βοηθά πολύ στον εγκέφαλο, σιδήρου, μαγνησίου κα. Στη σωστή ποσότητα είναι ένα ιδανικό σνακ.

Καλαμπογκοφρέτες bio: Ένα απλό και χρήσιμο σνακ, πολύ πιο νόστιμο από τις κλασικές ρυζογκοφρέτες. Είναι χωρίς αλάτι και χωρίς γλουτένη. Εύκολο και έξυπνο δεκατιανό για το σχολείο. Συνδυάστε το με λίγο τυρί για έξτρα γεύση.

Προσθέστε λοιπόν υγιεινές, αλλά νόστιμες λύσεις στην καθημερινή διατροφή των παιδιών σας. Δώστε τους καλά και ωφέλιμα λιπαρά χωρίς να τους στερήσετε τη γεύση. Μια επίσκεψη στα καταστήματά μας θα σας θα σας πείσει.