Το γράμμα που θα μεταμορφώσει τη ζωή σου

Το γράμμα που θα μεταμορφώσει τη ζωή σου

Από τη χώρα των θυμάτων στη χώρα των θαυμάτων, ένα φωνήεν απόσταση!

Ένα γράμμα τόσο ηχηρό όσο μια Απόφαση. Ένα γράμμα τόσο ισχυρό όσο μια Απελευθέρωση. Ένα γράμμα να προσθέσεις και μπορείς να μεταφερθείς στο πεδίο όπου συμβαίνουν τα θαύματα της ζωής. Είναι το «α» και η λέξη που κρύβει μέσα στο πυρήνα του είναι η Απόφαση.

Μια απόφαση σε κρατάει μακριά από το να βιώνεις μια καθημερινότητα που θα σε συναρπάζει, που θα σε βγάζει από την χώρα της θυματοποίησης που είναι γεμάτη αρνητικά συναισθήματα, όπως είναι ο θυμός, η απελπισία, η απογοήτευση, η θλίψη, η ενοχή και άλλα της ίδιας ενεργειακής συχνότητας, τα οποία τις περισσότερες φορές, καλλιεργούν και συντηρούν την αδράνεια και την αδυναμία σου.

Μια απόφαση όμως, θα σε φέρει στην χώρα των Θαυμάτων! Εδώ όπου η συναισθηματική σου κατάσταση μεταμορφώνεται, αλλάζει, ενδυναμώνει! Γεμίζει με περισσότερα θετικά συναισθήματα, όπως εκείνα της αγάπης, της χαράς, της ελπίδας, του ενθουσιασμού, της προσφοράς, της ικανοποίησης, της διασκέδασης.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πάρεις μια ισχυρή απόφαση ότι αξίζει να δοκιμάσεις να κάνεις τον εαυτό σου χαρούμενο και ευτυχισμένο. Να συνειδητοποιήσεις πως αξίζει να του δώσεις την ευκαιρία να βιώσει την ομορφιά και την αφθονία της ζωής σε όλους τους τομείς, εμπλουτίζοντας τη καθημερινότητα σου με εμπειρίες που θα συνδράμουν στην εξέλιξη και τη πρόοδο σου.

Να θυμάσαι πως όλα τα συναισθήματα είναι χρήσιμα διότι είναι ο τρόπος που επικοινωνεί η ψυχή σου. Η αναγνώριση τους και η αποτελεσματική αξιοποίησή τους είναι εκείνη που θα σε οδηγήσει στις σωστές και κατάλληλες αποφάσεις.

Αυτό σημαίνει πως είναι δική σου απόφαση τα αρνητικά συναισθήματα που βιώνεις, να γίνουν η αφορμή που θα σε κάνουν να δραστηριοποιηθείς προς την λύση, ώστε να βγεις από το πεδίο της αδυναμίας και την ανικανότητας και να μεταπηδήσεις σε εκείνο της δημιουργίας, της επίτευξης και της απελευθέρωσης όλου του δυναμικού σου προκειμένου να βιώσεις το θαύμα της ύπαρξης σου!

Σου αξίζει μια Απόφαση ευτυχίας!  Παρ’ τη με γενναιότητα και τόλμη!

Πηγή