Τι να φορέσω στο ρεβεγιόν;

Τι να φορέσω στο ρεβεγιόν;

Λίγο έμεινε μέχρι το πολυπόθητο ρεβεγιόν στο οποίο θα αποχαιρετήσουμε το 2017 και θα υποδεχτούμε το 2018 και το αιώνιο ερώτημα « τι θα φορέσω πάλι ;» αιωρείται! Μην αγχώνεσαι φίλη! Οι επιλογές πολλές!

Για τα πιο σικάτα κορίτσια που θέλουν να λάμπουν εκείνη τη βραδιά για να συνδυάζονται άψογα και με τα λαμπάκια του δέντρου, μια καλή και πολύ μοδάτη επιλογή είναι το φόρεμα / φούστα / παντελόνι με παγιέτες ή στρας! Το βλέπουμε άλλωστε να φοριέται πολύ γενικότερα αφού χαρίζει μια πολύ γιορτινή διάθεση στο όλο στυλ σου! Προσωπική μου άποψη βέβαια είναι να συνδυαστεί με ένα μάλλινο πουλοβεράκι και αρβυλάκι κάνοντας το look σας λίγο πιο ροκ αλλά ιδιαίτερα sexy.

Για εσάς κορίτσια μου που δεν μπορείτε να αποχωριστείτε το αγαπημένο σας τζιν, μην το φοβηθείτε για εκείνη την ιδιαίτερη μέρα! Φορέστε το με ένα αστραφτερό μπλουζάκι – τοπάκι, γόβες και απογειώστε το look σας με μια γούνα η οποία από μόνη της αναδεικνύει ακόμη και το πιο απλό ντύσιμο!

Το τούλι κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια και τείνει να είναι αναγκαίο σε κάθε γυναικεία ντουλάπα! Συνδυάστε την τούλινη φούστα σας με ένα απλό t-shirt , δερμάτινο σακάκι και τις αγαπημένες σας πέρλες, ή φορέστε το αγαπημένο σας μάξι φόρεμα με τα πολύ άνετα αλλά συγχρόνως στιλάτα φλατ αρβυλάκια – μποτάκια!

Η δαντέλα επίσης θεωρείται όχι απλά σικ επιλογή αλλά συνδυάζει την ρομαντική με την sexy πλευρά σας! Φορέστε εκείνο το ξεχασμένο δαντελένιο  τοπάκι-μπλουζάκι  (ναι ναι ξέρω ότι όλες το έχουμε καταχωνιάσει κάπου στο συρτάρι) , με το ψηλόμεσο τζιν σας ή το δερμάτινο παντελόνι σας , βάλτε και τις κλασικές και διαχρονικές μαύρες γόβες σας, ρίξτε στους ώμους σας και το ζεστό σας παλτουδάκι και είστε έτοιμες να εντυπωσιάσετε!

Το βελουτέ επίσης είναι μια πολύ καλή επιλογή που μπορείτε να κάνετε για την ιδιαίτερη εκείνη βραδιά! Ένα απλό μαύρο βελουτέ φόρεμα με τις πάνω από το γόνατο μπότες σας και τα αγαπημένα σας σκουλαρίκια θα σας κάνει να λάμψετε αποδεικνύοντας πως το απλό είναι και το πιο θηλυκό!

Λίγες απλές προσωπικές επιλογές για εσάς αγαπημένα μου κορίτσια που θέλετε να είστε εντυπωσιακές και στο ρεβεγιόν αλλά και στην βόλτα σας μετά την αλλαγή του χρόνου!

Ότι κι αν αποφασίσετε να κάνετε την βραδιά εκείνη, φροντίστε να είναι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Ζήστε έντονα τις στιγμές, ρουφήξτε όσες περισσότερες γίνεται γιατί περνάνε γρήγορα..

Καλή χρονιά σε όλους!