Η ζωή είναι καλύτερη όταν μοιράζεσαι!

Η ζωή είναι καλύτερη όταν μοιράζεσαι!

Ναι, ναι! Βρίσκεστε στο www.lifesharing.gr ! Δεν έχετε κάνει λάθος. Βρίσκεστε στο site που επισκέπτεστε ξανά και ξανά τα τελευταία χρόνια και σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό!

Απλώς σκεφτήκαμε, οι συνεργάτες μου κι εγώ, μέρες που είναι, καινούριος χρόνος που καταφθάνει ολοταχώς, να σας κάνουμε μια έκπληξη, ευχάριστη ελπίζω, και να αλλάξουμε… εμφάνιση.

Είναι αλήθεια βέβαια ότι παρά-αλλάξαμε και γίναμε αγνώριστοι, αλλά ανήκουμε στην κατηγορία εκείνων που πιστεύουν ότι οι αλλαγές πρέπει να είναι ριζικές για να τις ευχαριστηθείς πολύ και να νιώσεις βαθιά μέσα σου, ότι πας για άλλα, ότι προχωράς μπροστά με τόλμη και αισιοδοξία!

Σ’ αυτό λοιπόν το καινούριο ταξίδι που ξεκινάμε σήμερα, όπως και σ’ εκείνο που κάναμε μέχρι να φτάσουμε ως εδώ, ελπίζω ότι θα σας έχουμε συνταξιδιώτες και ότι καθημερινά μαζί σας και μαζί μας θα θελήσουν να ταξιδέψουν και πολλοί άλλοι.

Γιατί; Μα επειδή όπως σας είχαμε υποσχεθεί εξ αρχής εμείς στο www.lifesharing.gr πιστεύουμε ότι η ζωή είναι καλύτερη όταν μοιράζεσαι τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις εμπειρίες σου, τις γνώσεις σου και τα όνειρά σου με τους άλλους!

Κι ακόμα επειδή εμείς, χωρίς να παραμελούμε το «περιτύλιγμα» -εξ ου και η μοντέρνα μας εμφάνιση-  δίνουμε έμφαση στο «περιεχόμενο», στην «ουσία των πραγμάτων».

Απευθυνόμαστε δηλαδή σε όλες εσάς, τις νέες ή λιγότερο νέες σε ηλικία γυναίκες που ξεχωρίζουν από τις άλλες γιατί:

  • Θέλουν να ενημερώνονται αλλά όχι να χειραγωγούνται από τα μέσα ενημέρωσης!
  • Πριν υιοθετήσουν οτιδήποτε, το… ψάχνουν!
  • Γνωρίζουν ότι το σώμα, ο νους και η ψυχή λειτουργούν αλληλένδετα!
  • Αναζητούν τη γνώση γιατί ξέρουν ότι η γνώση είναι δύναμη!
  • Προσπαθούν να ανακαλύψουν τα κρυφά ταλέντα τους  και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τους!
  • Θέλουν πάνω απ’ όλα να είναι ο εαυτός τους!
  • Είναι αποφασισμένες να πετύχουν στη ζωή τους και να ζήσουν την κάθε τους στιγμή συνειδητά.

Όσες από σας έχετε επισκεφτεί το www.lifesharing.gr γνωρίζετε ότι οι συνεργάτες μου κι εγώ προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε έγκαιρα αλλά προπαντός έγκυρα για όλα όσα σας ενδιαφέρουν και σας απασχολούν. Γνωρίζετε ότι μπορείτε να ζητήσετε απαντήσεις από ειδικούς σε διάφορα θέματα και να τις πάρετε άμεσα. Γνωρίζετε ότι με απλό και ευχάριστο τρόπο προσπαθούμε να σας πληροφορήσουμε, να σας συμβουλέψουμε, να σας δώσουμε ιδέες, tips και πρακτικές λύσεις για θέματα της καθημερινότητάς σας.

Αυτά από μένα περί του www.lifesharing.gr . Περιμένω και τις δικές σας ιδέες και απόψεις, για να το κάνουμε ακόμα καλυτερο!

Σας εύχομαι «Καλά Χριστούγεννα» και σας στέλνω 2018 ευχές για την καινούρια χρονιά!

Με αγάπη

Χριστίνα Λαμπίρη