Ζουμερά “φιλιά” με δυο βήματα!

Ζουμερά “φιλιά” με δυο βήματα!

Κάντε τα χείλη σας να μοιάζουν “”γεμάτα”” και σαρκώδη, ακόμα και εάν έχετε στην πραγματικότητα λεπτά χείλια. Το μακιγιάζ και τα tips ομορφιάς μπορούν να καλύψουν τα μειονεκτήματα του προσώπου σας και να οδηγήσουν στη ψευδαίσθηση ότι διαθέτετε μεγάλα χείλη!!!

Σαν αρχή βάλτε στο μυαλό σας πως τα χείλη σας πρέπει να είναι καλά ενυδατωμένα με ένα Lip Balm και όχι με προϊόντα τύπου “Βαζελίνης”  που στην ουσία προσφέρουν ανακούφιση προς στιγμή αλλά μετά από λίγο στεγνώνουν και δημιουργούν αντιαισθητικά πετσάκια

Για να αποκτήσουν μια μαλακή υφή τα χείλη σας, κάντε απολέπιση μια φορα την εβδομάδα!!! ! Πάρτε μια μαλακή οδοντόβουρτσα και φτιάξτε ένα μείγμα με 2 κουταλιές ζάχαρη, 1 κουταλιά μέλι και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο. Τρίψτε το μείγμα απαλά κατά μήκος των χειλιών σας, ώστε να απομακρυνθούν τα “”νεκρά”” κύτταρα και στη συνέχεια εφαρμόστε αρκετή ποσότητα Lip Balm.

Και όταν λέω Lip Balm εννοώ καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα ενυδάτωσης χειλιών τα οποία να περιέχουν  τουλάχιστον φυτικά εκχυλίσματα, έλαια και ιδιαίτερα jojoba oil, κηρύθρα, aloe vera, βιταμίνες Α και Ε και φυσικά τώρα το καλοκαίρι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν δείκτη προστασίας !!!

Αφού περάσουμε στο στάδιο του μακιγιάζ , για να φαίνεται ότι έχετε σαρκώδη χείλη, πρέπει να ασχοληθείτε με το περίγραμμά τους. Πάρτε ένα μολύβι, το οποίο θα έχει το ίδιο χρώμα με το χρώμα των χειλιών σας και εφαρμόστε ακλουθώντας την γραμμή των χειλιών “βγαίνοντας” χιλιοστό  έξω από την φυσική γραμμή ,δίνοντας έμφαση στην “καρδούλα” των χειλιών. Στη συνέχεια εφαρμόστε ένα κραγιόν με κρεμώδη υφή για να δείχνουν τα χείλη πιο υγρά και τέλος ένα lip gloss που να περιέχει  πιπερόριζα ή μέντα, συστατικά τα οποία αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα τα χείλη να δείχνουν πιο γεμάτα και πλούσια. !!!

Γιάννης Μιχαηλίδης

make up artist