Τα μυστικά ομορφιάς της Αντριάνα Σκλεναρίκοβα

Τα μυστικά ομορφιάς της Αντριάνα Σκλεναρίκοβα

Διανύοντας πλέον την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την αψεγάδιαστη ομορφιά της και το καλλίγραμμο κορμί της. Έχοντας ύψος 1.83, το διάσημο μοντέλο εξακολουθεί να διατηρεί το βάρος του σε «επαγγελματικά επίπεδα», καθώς ζυγίζει μόλις 60 κιλά.

Πώς το καταφέρνει αυτό;

 

«Ξέρω το σώμα μου και τις ανάγκες του» απαντάει η ίδια, σε δηλώσεις της που αναδημοσιεύει η ιστοσελίδα styleguru.com. «Φυσικά και προσέχω τη διατροφή μου. Βρίσκομαι στο χώρο του μόντελινγκ σχεδόν 20 χρόνια. Είναι πια για μένα τρόπος ζωής» προσθέτει.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα επισημαίνει ότι καθημερινά καταναλώνει τρία βασικά γεύματα, δείχνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε θαλασσινά και φρούτα. Σημειώνει ακόμη ότι αποφεύγει τα τηγανητά και τα αναψυκτικά, ότι πίνει πολύ νερό, κοιμάται τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα και χρησιμοποιεί καθημερινά ενυδατική κρέμα.

Η διατροφή της

 

Πρωινό

Δημητριακά με γάλα (με χαμηλά λιπαρά) και φρούτα, ή μια φέτα μαύρο ψωμί, με τυρί (light) και γαλοπούλα.

Μεσημεριανό

Ψάρι στη σχάρα (σολομός ή φακγρί) με σαλάτα (αγγουροντομάτα,) ή μια τονοσαλάτα με δυο φέτες μαύρο ψωμί.

Βραδινό

φρούτα με γιαούρτι

Ατασθαλίες… με μέτρο

Παγωτό με γεύσεις φρούτων, κρουασάν, τσουρέκια, κουλουράκια και πίτσα

Η γυμναστική της

Η γυμναστική δεν απουσιάζει από την καθημερινότητα της Σκλεναρίκοβα. Το διάσημο μοντέλο προτιμάει τη γιόγκα, το pilates και το τζόκινγκ, ενώ συνεχίζει να κάνει μαθήματα χορού, ύστερα από τη συμμετοχή της στο Dancing with the stars.

Μαρία Κόλλια

m.kollia@lampiri.gr