Σοκολατάκια με άσπρη σοκολάτα και παξιμάδι
Posted on
December 12, 2017
in ΦΑΓΗΤΑ
ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΞΙΜΑΔΙ
500γραμμ. Λευκή κουβερτούρα
250γραμμ. κριθαρένιο παξιμάδι τριμμένο
100γραμμ. αποξηραμένα φρούτα ψιλοκομμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Λειώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν-μαρί και την αφήνουμε στην άκρη μέχρι να γίνει χλιαρή, ανακατεύοντας συχνά.
2. Όταν η κουβερτούρα γίνει χλιαρή, προσθέτουμε τα φρούτα με το παξιμάδι και τα ανακατεύουμε καλά.
3. Στην συνέχεια, στρώνουμε σε έναν δίσκο λαδόκολλα και ακουμπάμε επάνω της, κουταλάκι-κουταλάκι το μείγμα της σοκολάτας μας.
4. Μεταφέρουμε τον δίσκο με τα σοκολατάκια στο ψυγείο και τα αφήνουμε να παγώσουν.
Ανθή Τηγανή
Επιμέλεια συνταγής: Ανθή Λαμπίρη