Σοκολατάκια με άσπρη σοκολάτα και παξιμάδι

Σοκολατάκια με άσπρη σοκολάτα και παξιμάδι

ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΞΙΜΑΔΙ


500γραμμ. Λευκή κουβερτούρα

250γραμμ. κριθαρένιο παξιμάδι τριμμένο

100γραμμ. αποξηραμένα φρούτα ψιλοκομμένα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

1. Λειώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν-μαρί και την αφήνουμε στην άκρη μέχρι να γίνει χλιαρή, ανακατεύοντας συχνά.

2. Όταν η κουβερτούρα γίνει χλιαρή, προσθέτουμε τα φρούτα με το παξιμάδι και τα ανακατεύουμε καλά.

3. Στην συνέχεια, στρώνουμε σε έναν δίσκο λαδόκολλα και ακουμπάμε επάνω της, κουταλάκι-κουταλάκι το μείγμα της σοκολάτας μας.

4. Μεταφέρουμε τον δίσκο με τα σοκολατάκια στο ψυγείο και τα αφήνουμε να παγώσουν.

Ανθή Τηγανή

Επιμέλεια συνταγής: Ανθή Λαμπίρη