Όμορφη σαν… Miss Universe! Δεν θέλει κόπο…

Όμορφη σαν… Miss Universe! Δεν θέλει κόπο…

Τη διαφορά τελικά ανάμεσα σε σένα και στην αψεγάδιαστη ομορφιά των μοντέλων την κάνει μόνο ο σωστός make up artist! Αυτό θα πρέπει πάντα να το θυμάσαι όταν σε πιάνουν οι ανασφάλειες με την εικόνα σου! Ευτυχώς τουλάχιστον που κάποιοι από αυτούς μοιράζονται τα μυστικά τους μαζί μας, όπως για παράδειγμα ο Mr.Universe make up artist, Darac. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα θελήσεις να κόψεις την ανάσα με την εμφάνισή σου, θυμήσου την μαγική συνταγή: Concealer για τέλειο πρόσωπο, Self tan για να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα και… extra tips…

1.Ένα concealer για κάθε «πρόβλημα»


«Κάθε δερματικό πρόβλημα είναι μοναδικό, οπότε επίλεξε τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις πολύ προσεκτικά» λέει ο Darac και συνεχίζει αποκαλύπτοντας τα must τρικ που ο ίδιος εφαρμόζει στα μοντέλα που έχει να «επιμεληθεί» προκειμένου να λάμπουν από ομορφιά πάνω στην πασαρέλα.

#- Αν θέλεις να καλύψεις κόκκινες φλεβίτσες, χρειάζεσαι ένα concealer σε πράσινη απόχρωση.

#-Για τις μπλε φλεβίτσες, το πιο κατάλληλο concealer είναι αυτό που έχει την απόχρωση της ώχρας.

#-Αν θέλεις να καλύψεις φακίδες, χρειάζεσαι ένα προϊόν που είτε θα «μειώσει» το χρώμα των φακίδων και θα τις φέρει πιο κοντά στο φυσικό σου τόνο επιδερμίδας, είτε θα τις καλύψει ενισχύοντας το χρώμα του προσώπου σου.

«Για να βεβαιωθείς ότι θα επιλέξεις το σωστό προϊόν, μη διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιας αισθητικού» επισημαίνει ο makeup artist.

2. Self tan και τον χειμώνα και εξαφάνισε την κυτταρίτιδα!

«Το self tan δεν είναι αποκλειστικά προϊόν του καλοκαιριού» εξηγεί ο Darac, προτείνοντας δύο έξυπνους τρόπους να το χρησιμοποιήσεις – αν θες να «γραμμώσεις» τα χέρια σου ή να μειώσεις την όψη κυτταρίτιδας στα πόδια σου.

Αν θέλεις τα χέρια σου να δείχνουν πιο σφιχτά και λιγότερο «κρεμαστά», μπορείς να απλώσεις αρκετή ποσότητα self-tanner κάτω από τα μπράτσα, ανάμεσα στον ώμο και τον αγκώνα. Άφησέ το να στεγνώσει και έπειτα απλώστε self-tanner σε όλο το χέρι. «Η σκιά που θα δημιουργηθεί στο εσωτερικό θα κάνει τα χέρια σου να φαίνονται πιο λεπτά».


Στα πόδια και τους γλουτούς, εφάρμοσε ανοιχτόχρωμο ή μέσης απόχρωσης self-tanner άφησέ το να στεγνώσει. Έπειτα ρίξε λίγη self-tanning λοσιόν σε ένα σφουγγάρι και τρίψε με αυτό την περιοχή όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα και άσε το να στεγνώσει. «Η διαφοροποίηση του χρώματος δημιουργεί την εντύπωση της σκιάς και κάνει το δέρμα να δείχνει πιο φίνο και ομοιόμορφο».

3. EXTRA TIP για τις τρύπες στα αυτιά


«Οι γυναίκες συχνά παραμελούν την εμφάνιση των αυτιών τους και πολλές από αυτές έχουν πραγματικά μεγάλα “κενά” που αποσπούν την προσοχή σου όταν τις κοιτάζεις και δεν φορούν σκουλαρίκια», λέει ο Darac. Για να «γεμίσεις» λοιπόν αυτές τις τρυπούλες που φαίνονται όταν δεν φοράς σκουλαρίκια, χρησιμοποίησε λίγο λιωμένο κερί. Μαλάκωσέ το με το χέρι σου, «γέμισέ» τες και ύστερα κάλυψέ τες με concealer και πούδρα.

ΠΗΓΗ: www.realbeauty.com