Mπράουνι με Μακεδονικό Ταχίνι

Mπράουνι με Μακεδονικό Ταχίνι

Υλικά
150 γρ. Μακεδονικό Ταχίνι
150 γρ. χυμός πορτοκαλιού
2 κ.σ. ξύσμα πορτοκαλιού
125 γρ. κουβερτούρα
150 γρ. μέλι
150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γλ. αλάτι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175οC.

Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το Μακεδονικό Ταχίνι, τον χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού. Προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα και τη μαύρη ζάχαρη με μελάσα ή το μέλι. Σε άλλο μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι ,το μπέικιν και το αλάτι. Ρίχνουμε το μείγμα στερεών στο μείγμα υγρών. Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Ρίχνουμε το μείγμα σε ταψί που έχουμε αλείψει με μαργαρίνη και έχουμε βουτυρώσει.

Ψήνουμε για 20-30 λεπτά.

Home