Πώς να κάνετε το άρωμά σας να διαρκέσει περισσότερο

Πώς να κάνετε το άρωμά σας να διαρκέσει περισσότερο

Η μικρή ποσότητα εξατμίζεται αμέσως, ενώ οι υπερβολές προκαλούν… πονοκέφαλο και λιποθυμίες! Τι πρέπει να κάνουμε για να παρατείνουμε τη ζωή του αρώματός μας χωρίς να φτάνουμε σε ακρότητες, έτσι ώστε να μας ακολουθεί διακριτικά ολόκληρη την ημέρα;

Σχεδόν όλοι μας χρησιμοποιούμε άρωμα σε καθημερινή βάση, αλλά η αλήθεια είναι ότι πολύ λίγοι ξέρουν το σωστό τρόπο εφαρμογής τους. Ακολουθήστε τις συμβουλές που διαβάσαμε στο enallaktikidrasi.com για να κάνετε το άρωμα σας να διαρκέσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να το αισθάνεστε ενεργό ??όλη την ημέρα.

1. Πάντα να εφαρμόζετε το άρωμα σας στα σημεία των σφυγμών. Αυτά είναι τα σημεία όπου βρίσκονται τα αιμοφόρα αγγεία όπως οι καρποί, ο αγκώνας, πίσω από τα γόνατα, ο λαιμός.

2. Να ψεκάζετε το άρωμα προσεκτικά και μετά να ταμπονάρετε ελαφρά. Μην «θρυμματίζετε» το άρωμα τρίβοντας τους καρπούς σας μεταξύ τους. Με αυτόν τον τρόπο θα μειώσετε σίγουρα την διάρκεια του.

3. Να θυμάστε ότι το άρωμα θα “μαραζώσει” γρηγορότερα εάν το εφαρμόσετε σε ξηρό δέρμα. Το καλύτερο τέχνασμα είναι να απλώσετε στο δέρμα λίγη βαζελίνη πριν την εφαρμογή του αρώματος.

4. Προσθέστε λίγο άρωμα σε ένα μαντίλι ή χαρτομάντιλο για επιπλέον άρωμα. Εναλλακτικά, ψεκάστε ελαφρά το άρωμα σε ένα κομμάτι βαμβάκι και βάλτε το μέσα στην μπλούζα σας. Δεδομένου ότι η θερμότητα του σώματος σας αντιδρά με αυτό, η μυρωδιά θα αυξηθεί και θα παραμείνει ενεργό ??όλη την ημέρα.

5. Ψεκάστε μια μικρή ποσότητα του αρώματος στον αέρα μπροστά σας και περπατήστε μέσα από αυτό. Με αυτό τον τρόπο ολόκληρο το σώμα σας θα είναι βυθισμένο σε ένα ελαφρύ σπρέι αρώματος.

6. Θυμηθείτε να ψεκάζετε το άρωμα σας πριν βάλετε τα ρούχα ή κοσμήματα σας. Ορισμένα αρώματα μπορεί να αφήσουν λεκέδες στα υφάσματα και τα μέταλλα.

enallaktikidrasi.com