Astromassage – ένα μασάζ για τη ψυχή

Astromassage – ένα μασάζ για τη ψυχή

Ξέρουμε όλοι λίγο πολύ πως  πχ ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς με ηγετική προσωπικότητα, πως ο Σκορπιός είναι ερωτικός και εκδικητικός,ή πως ο Αιγόκερως είναι φιλόδοξος , αυστηρών αρχών αλλά και με κρυφά πάθη.

Υπάρχουν όμως και πολλές άλλες πτυχές της προσωπικότητας της ιδιοσυγκρασίας αλλά και της ψυχοσωματικής υγείας κάθε ζωδίου που μόνο ένας εξειδικευμένος αστρολόγος ή εναλλακτικός θεραπευτής μπορεί να γνωρίζει .

Εμείς ψάξαμε, μελετήσαμε και δημιουργήσαμε ένα νέο είδος μασάζ, βασισμένο στις ψυχοσωματικές εκδηλώσεις και αδυναμίες του φυσικού και αιθερικού σώματος του κάθε ζωδίου.

Η τεχνική του astromassage βασίζεται σε χειρισμούς σουηδικής ,thai massage, ρεφλεξολογίας , ρέικι και αρωματοθεραπείας. Για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά εφαρμόζουμε τις τεχνικές στα αδύναμα σημεία του, προκειμένου να τα ενισχύσουμε.

Για να μεγιστοποιούμε το μαγικό ταξίδι της αστροσυνεδρίας  χρησιμοποιούμε φυσικό μείγμα  αιθέριων ελαίων, διαφορετικό για κάθε ζώδιο  που παρασκευάζουν οι συνεργαζόμενοι αρωματοθεραπευτές μας.Το astromassage είναι μοναδική έμπνευση του Alopiliving.


 

ΚΡΙΟΣ       krios_ret

Ευαισθησία στο κεφάλι, προβλήματα με τα μάτια, ημικρανίες, εκρηκτική προσωπικότητα με έντονο στρες.  Αιθέρια έλαια: φλισκούνι και λιβάνι.


 

ΤΑΥΡΟΣ tavros_ret

Ευαίσθητα σημεία, σαγόνι – λαιμός – αυχένας. Εμφανίζει πιασίματα στον αυχένα, υποθυροειδισμό, ιώσεις στο λαιμό και ψυχοσωματικές ασθένειες. Αισθησιακός και ισχυρογνώμων.Αιθέρια έλαια:πατσουλί , υλάνγκ-υλάνγκ.


 

ΔΙΔΥΜΟΙdidumoi_ret

Ευαίσθητο αναπνευστικό ενοχλήσεις σε ώμους χέρια και πνεύμονες. Κυκλοθυμικοί και νευρώδεις, δημιουργικοί και πανέξυπνοι αναζητούν συνεχή διανοητικά ερεθίσματα. Αιθέρια έλαια: λεβάντα, λεμονόχορτο.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ karkinos_ret

Αδυναμία στο στήθος, στομάχι,συκώτι, έντονο στρες στο πεπτικό. Σπιτόγατοι με αγάπη για την οικογένεια και ανάγκη μητρικής στοργής. Αιθέρια έλαια:πατσουλί, σανταλόξυλο.


 

ΛΕΩΝ leon

Ευαισθησία στο κυκλοφορικό, καρδιά, πλάτη. Ηγετική και φλογερή προσωπικότητα αγαπά τη λάμψη και τη φροντίδα. Αιθέρια έλαια:λιβάνι, νερολί.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣparthenos_ret

Ενοχλήσεις στο πεπτικό, δωδεκαδάκτυλο,κόλον,λεπτό έντερο.Το στρες του δημιουργεί αίσθηση δύσπνοιας. Τακτικοί και καθαροί φροντίζουν την υγεία τους περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Αιθέρια έλαια: κυπαρίσσι, κέδρος.


 

ΖΥΓΟΣ zugos

Ευαισθησία στη μέση, νεφρά, ουροδόχο κύστη, προδιάθεση για διαβήτη, αίσθημα πικρίας . Δίκαιοι με αγάπη για την ομορφιά, έμφυτη καλαισθησία και συντροφικότητα.  Αιθέρια έλαια: σανταλόξυλο, παλμαρόζα.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ skorpios

Κέντρο ελέγχου τα γεννητικά όργανα, παρουσιάζουν ορμονικές διαταραχές και προβλήματα στην ουρήθρα. Είναι ανθεκτικοί σε σωματικές και ψυχολογικές κακουχίες και απείθαρχοι σε κάθε μορφή θεραπείας. Μυστηριώδεις με βαθιά συναισθήματα που σωματικά εκφράζονται και απελευθερώνονται  χαμηλά στη μέση . Αιθέρια έλαια: μαύρο πιπέρι, πατσουλί.


 

ΤΟΞΟΤΗΣ toxotis

Ευαισθησία στα ισχία,γοφούς,μηρούς. Παρατηρούνται μυικές κράμπες,ουρική αρθρίτιδα,ισχιαλγία. Ελεύθεροι και ανεξάρτητοι σε περίπτωση στέρησης της ελευθερίας τους, φθάνουν στα όρια νευρικής κρίσεις. Ο Τοξότης είναι ένα ελεύθερο πουλί, αν το φυλακίσεις αρρωσταίνει. Αιθέρια έλαια: κυπαρίσσι, πατσουλί.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ aigokeros

Οι Αιγόκεροι είναι οι κατεξοχήν εκπρόσωποι της μακροζωίας στο ζωδιακό κύκλο, ωστόσο όταν πλήττονται από ασθένειες, αυτές αφορούν κυρίως τα οστά το στομάχι και το δέρμα. Παρατηρούνται κατάγματα, αρθρίτιδες προβλήματα με τα δόντια και ρευματισμοί. Ανθεκτικοί και φιλόδοξοι, επίμονοι και μπροστάρηδες. Αιθέρια έλαια: κέδρος μοσχοκάρυδο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  udrohoos_ret

Αδυναμία στο κυκλοφορικό και λεμφικό σύστημα.Παρουσιάζουν  φλεβίτιδα, κράμπες και πρηξίματα στα πόδια. Αλτρουιστές και πρωτοπόροι με ριζοσπαστικές ιδέες και μεγάλα οράματα.Αιθέρια έλαια: πεύκο,λεβάντα.


 

ΙΧΘΥΕΣ    ihtheis_ret

Οι Ιχθύες έχουν αδυναμία στη βάση του σώματος, ταα πέλματα. Εκεί καταλήγουν νευρικές απολήξεις που αντιστοιχούν σε όλα τα όργανα. Παρατηρούνται σε πολλούς από αυτούς, κάλοι,κότσια,δερματικές μολύνσεις, κατακράτηση, ανισορροπία στο λεμφικό κυκλοφορικό, κατακράτηση, ασθένειες όπως ουρικό οξύ. Αιθέρια έλαια: δάφνη ,σανταλόξυλο.