Αναζητώντας τον δημιουργικό μας εαυτό

Αναζητώντας τον δημιουργικό μας εαυτό

Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή που γύρω μας όλα αλλάζουν με εκπληκτική ταχύτητα. Πόσα αλήθεια συνειδητοποιημένοι είμαστε να αντιμετωπίσουμε τη νέα αυτή πραγματικότητα που διαγράφεται; Πόσο πραγματικά προετοιμασμένοι είμαστε να βγούμε νικητές σε όλες αυτές τις μικρές και μεγάλες αγωνίες που ζούμε καθημερινά;

Στόχος του βιωματικού εργαστηρίου είναι :

– να μας βοηθήσει να διαχειριστούμε το άγχος μας και τον πανικό που όλο και πιο συχνά εμφανίζεται στην καθημερινότητα μας

– να μας βοηθήσει να ψάξουμε μέσα μας, να βρούμε τι να κρατήσουμε και τι να αλλάξουμε για να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε στη νέα αυτή εποχή

Απευθύνεται σε όσους επιδιώκουν την βελτίωση της προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής «σε πείσμα» των δυσμενών συνθηκών που βιώνουμε.

Συνοπτικό πρόγραμμα εργαστηρίου

– Αυτογνωσία και Αυτοαντίληψη. Η αύξηση της αυτογνωσίας και η κατανόηση του «Εαυτού» είναι πολύ σημαντική γιατί επηρεάζει όλες τις αποφάσεις μας και γενικότερα τη στάση μας στο «ταξίδι» της ζωής.

– Γνωρίζουμε τον εαυτό μας βάσει αντικειμενικής παρατήρησης και εντοπίζουμε τις χαμένες μας αξίες καθώς και όλα εκείνα «τα περιορισμένα μας πιστεύω που μας κρατούν πίσω».

– Διαχωρίζουμε το δημιουργικό από το μη δημιουργικό άγχος και μαθαίνουμε να διαχειριζόμαστε το στρες της καθημερινότητας.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει μια μικρή εισήγηση και βιωματικές ασκήσεις στη κάθε θεματική ενότητα.

Ημέρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Σάββατο 1/6/2013 & 8/6/2013

Διάρκεια σεμιναρίου: Τo σεμινάριο είναι συνολικής διάρκειας 6 ωρών και πραγματοποιείται σε δυο τρίωρα, έναρξη 17:30-Λήξη 20:30 (μεσολαβεί ημίωρο διάλειμμα καφέ)

Κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο: 70 ευρώ (σε δυο δόσεις)

Διεύθυνση: Γρηγ. Ξενόπουλου 7, Ν. Ψυχικό

Εισηγήτρια του σεμιναρίου : Δώρα Φούντα, Κοινωνιολόγος , Σύμβουλος Προσωπικής & Επαγγελματικής Ανάπτυξης

Επικοινωνήστε από τις 10:00 έως και τις 19:00, καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή και κλείστε τη συμμετοχή σας . Πληροφορίες ή εγγραφές τηλ : 6973747236/2106141378 email: fountacoach@gmail.com

Περίληψη Βιογραφικού Εισηγήτριας

Δώρα Φούντα: Κοινωνιολόγος, απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου και του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Deree College. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην κοινωνιολογία ΜPhil in Sociology, University of Glasgow, υποψήφια διδάκτορας με θέμα την Διαπολιτισμική Εκπαίδευση καθώς και τελειόφοιτος σε Diploma in Coaching, University of Cambridge. Τελείωσε το πρόγραμμα Οργάνωση και Προσωπική συμβουλευτική του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, εξειδικεύτηκε στην ψυχολογική διάσταση της προσωπικής υποστήριξης και συμβουλευτικής στο Λονδίνο από τον Οργανισμό εκπαίδευσης Coach, Academy of Executive Coaching. Επιπλέον είναι μέλος των Διεθνών Οργανισμών Coaching ICF,ICA και μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Business Mentors το οποίο είναι υπεύθυνο για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Εργάζεται χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης, έχει διατελέσει προϊσταμένη τμήματος εκπαίδευσης και επιμόρφωσης σε Οργανισμό το ευρύτερου Δημοσίου τομέα και εργάστηκε ως Συντονίστρια εκπαίδευσης και Δια βίου μάθησης Ενηλίκων στο στενό Δημόσιο τομέα. Επιπλέον έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, στο New York College και στο τμήμα Επιμόρφωσης Ενηλίκων του Κολλεγίου Αθηνών σε θέματα που άπτονται της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης του ατόμου.