Αγριο Τριαντάφυλλο: Ένα βραβευμένο ελιξήριο ομορφιάς!

Αγριο Τριαντάφυλλο: Ένα βραβευμένο ελιξήριο ομορφιάς!

Το λάδι προσώπου «Άγριο Τριαντάφυλλο» του ΚΟΡΡΕ πήρε ένα από τα μεγαλύτερα βραβεία ομορφιάς του 2016, δικαιώνοντας όχι μόνο την εταιρεία που το παρήγαγε, αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοσμετολογία! Στο πλαίσιο των βραβείων BEST OF BEAUTY του αμερικάνικου περιοδικού ALLURE κατέκτησε την 7η θέση! Μήπως λείπει από το νεσεσέρ σας; Αν ναι στερείτε από την επιδερμίδα σας την πιο εντυπωσιακή λάμψη!
Το λάδι προσώπου «Άγριο Τριαντάφυλλο» του ΚΟΡΡΕ ανήκει στην κατηγορία των καλλυντικών με φυσικά συστατικά που δεν περιέχουν parabens/ mineral oil/ σιλικόνες/ προπυλενογλυκόλη/ αιθανολαμίνες, και φέτος, συμπληρώνοντας 20 χρόνια από τη γέννησή του, επανακυκλοφόρησε εμπλουτισμένο με νέα συστατικά.
Έτσι κατάφερε να κερδίσει το BESTOFBEAUTY βραβείο του περιοδικού ALLURE για την πλούσια  σε φυτικά συστατικά σύνθεσή του και  προπαντός για την θεαματική αποτελεσματικότητά του στην επιδερμίδα: Χαρίζει ενυδάτωση, βαθιά θρέψη, λάμψη και αντιοξειδωτική προστασία!
Πιο συγκεκριμένα το έλαιο καρπών Άγριου Τριαντάφυλλου καθώς είναι πλούσιο σε Ω3, Ω6, Ω9 λιπαρά οξέα και βιταμίνη Α προσφέρει σημαντική επανορθωτική δράση σε λεπτές γραμμές και χρωματικές αλλοιώσεις της επιδερμίδας, ενώ συγχρόνως βοηθάει στην ομοιόμορφη κατανομή της μελανίνης, προσδίδει λάμψη και φωτεινότητα, και επιπλέον διαθέτει εξαιρετικές αντιοξειδωτικές, ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.
Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη C -Super C-  που δεκαπλασιάζει την απορρόφηση της καθαρής βιταμίνης C στο δέρμα, μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα λάμψης, και εξ αιτίας των αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων της ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου και προστατεύει από τις βλάβες που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία.
Περιέχει επίσης έλαια βερίκοκου, ηλίανθου και ελιάς που διαθέτουν ισχυρές αντιοξειδωτικές, ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες, χαρίζοντας έτσι βαθιά θρέψη στην επιδερμίδα.
Είναι εμπλουτισμένο με προβιταμίνη Β5 που ενυδατώνει καταπραΰνει και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας.
Περιέχει το εκχύλισμα PHYSALIS ANGULATA, έναν δραστικό παράγοντα προστασίας από τη φωτογήρανση -προστατεύει από την υπέρυθρη (IR) και θερμική ακτινοβολία, που συμβάλλει στη διαδικασία σύνθεσης του κολλαγόνου, βελτιώνοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας και την εμφάνιση ρυτίδων. Δρα ως ασπίδα, εμποδίζοντας τη διαδερμική απώλεια υγρασίας και διατηρώντας τα επίπεδα ενυδάτωσης. Βελτιώνει την υφή, τη φωτεινότητα και τον τόνο της επιδερμίδας.
Τέλος περιέχει το εκχύλισμα BISABOLOL & GINGER, που είναι ένα μείγμα φυσικών αντι-ερεθιστικών συστατικών που καταπραΰνει την επιδερμίδα και μειώνει το ερύθημα. Δρα ενάντια στις επιπτώσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, των εναλλαγών θερμοκρασίας και της ηλιακής ακτινοβολίας.
Οι φίλες μου κι εγώ δεν αλλάζουμε με τίποτα το λάδι προσώπου «Άγριο Τριαντάφυλλο»!
Αν εσείς ακόμα δεν έχετε πάει στο φαρμακείο για να το προμηθευτείτε μάλλον… δεν αγαπάτε την επιδερμίδα σας!